Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aroma ödemeye razı oldugu max fiyat belirtilmemiş ama hocam. ordan gitmek yanlış olur
-
Arkadaşlar tam rekabetçi firmanın talep eğrisi ile tam rekabet piyasasının talep eğrisini karıştırıyorsunuz. Firma talep eğrisi yatay ama piyasa talep eğrisi negatif eğimlidir dolayısıyla B şıkkında da ifade edildiği gibi eğer tüketici bir mala denge fiyatından daha fazla ödemeye razıysa tüketici rantı elde edecektir.
-
Ankete katilalim arkadaşlar https://twitter.com/muratguzelli/status/1226892296244912128?s=19
-
@hansmorgenthau 86 ve üzeri alan en az 50 kişi var yani ; cidden 84le kalamiyoruz mülakata o zaman
-
@yavuzselim evet doğru söylüyorsunuz. Hızlı karar verdik ddmek ki
-
@hansmorgenthau bireysel talep eğrisi ile piyasa talep eğrisini karıştırma. TRP'de firma talep eğrisi yatay eksene paralel, piyasa talep eğrisi negatif eğimli bir doğru şeklindedir. Üstelik tüketici, üretici rantı soruları da TRP üzerinden analiz edilmemektedir.
-
Yapılan anketler pek de doğruyu yansıtmıyor bence son yapılan göç sınavına girenler varsa zorluk seviyesi hakkında bilgi verirse daha sağlıklı bi yorum yapılabilir diye düşünüyorum
-
@NeverLetGo hocam en kötü 80 senle kapatır sıkmayın canınızı çok güzel puan almışsınız her türlü kalırsınız
-
@ankara0648 Eyvallah hocam moral oldunuz eşe dosta söyledik mahcup olacağız
-
İnsan istiyorki bir sınavda da 90 doğru yapıp köşesine çekilsin ancak bazı şeyler hep zor veya ucu ucuna olmak zorunda kalıyor
-
@NeverLetGo hocam sınav kolay değildi bakmayın siz az değil 80 kişi alacak kaç kişi sanki 80 üstü yaptı bu forumda bile ben saydım 15 tane anca var 80 üstü kolay değil 80 yapmak hiç üzmeyin kendinizi
-
@ankara0648 Ben de onu anlayamadım hocam zaten. Siz de iyi bir puan almışsınız tebrik ederim umarım mülakat sürecinde olursunuz siz de
-
Hocam 1 ay önce girdiğimiz taşra il göç zor bir sınavdı ve bu da öyle ne fazla ne eksik benim gözümde ve onda mülakata giren 80. Kişinin puanı 76 ydı ve o sınava da zaten en iyiler gene girdi yani öyle 85 üstü kapatır falan ben inanmıyorum açıkcası millet daha dün sanayinin sınavına girdi bu sınava giren 400 kişinin ful konsantre hazırlandığını düşünmüyorum.
-
@ankara0648 inşallah yine 76 civarı kapatır da herkesin yüzü güler hakkımızda hayırlı olsun
-
@ankara0648 hocam 400 kişinin hepside girmemiştir benim girdiğim sınıfta 4 kişi yoktu mesela
-
77 78 max bence ama anketlere bakınca il göç 80 üstü diyolar merkez için heralde merkezde 90 dicekler şaka gibi
-
@Müşrif benim de anlam veremedigim durum tam da bu. .
-
İlk 20 soruluk kısmı bir kere okudum son 20 e hiç çalışmadım, işletme mezunuyum son bölüme çok uzaktım ama Hukuk-iktisat-maliye çok kolaydı sınava giren son arkadaşın bile kpss puanı 91 civarı ki bu durum bize merkez göçe giren çoğu arkadaşın 80-85 üstü alabilecek potansiyelini gösteriyor, benim bile 81-82 doğrum var. Kimsenin canı sıkılsın istemem ama 80-81-82 bandından altına düşmeyeceğine çok net inanıyorum
-
@hakimehanımm kişiye göre degismekle beraber 3 sinava da girmis biri olarak merkez sinavi en zoruydu diyebilirim. Ben de 85 yaptım ama bunu aylardır çalışmış olmama bağlıyorum.
-
@W-J-Baumol Hukuk ve mevzuat kısmı tamam ama maliye çok kolay falan değildi ; nitekim iktisatta da zorlayıcı kısımlar mevcuttu. 2018deki merkez il göç sınavından zorluk olarak daha düşük bir sınav olmadığına göre bu kadar yüksek kapatması pek mantıklı gelmiyor bana