Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Geçenki İl Göç Sınavında üçüncü olan arkadaş bu sınavda birinci olmuş. Maaşallah, tebrik ederim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hakkinzda hayırlısı olsun
-
Benim de olmamış arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun kazananları tebrik ederim
-
Burda bir arkadaş bana ağlama vs laflar etmişti iletileri bakabilir ben en başından beri 80 -1+1 demiştim kalite bir sınavdı normal bir sonuc
-
@Willsmithh Açıklanınca senin tahminin aklıma geldi dostum nokta atışı yapmıştın. Tebrik ederim.
-
@Ertuğrul-Bey çok istiyordum hocam kurumu ama olmadı hala üzgünüm çok sınav kaybettim ama bu üzdü kısmet diyelim inşallah sizin gibi güzel arkadaşlarımız girer başarılarını görürüz
-
sözlü sınav için istenen belgeleri ne zamana kadar teslim edicez? bir de elden mi teslim etmek gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim
-
@aryastark göç idaresi genel müdürlüğü açıklamış
-
@80üstamadnnmsz çok teşekkür ederim
-
82 83 doğru hesaplamıştım 87 doğru ile listeye girmişiz çok şükür.
Ancak il göçte 83 doğru beklerken 82 doğru ile liste dışı kalmışız.
Allah hepimizin yüzüne baksın kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
@paradokskralı, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
82 83 doğru hesaplamıştım 87 doğru ile listeye girmişiz çok şükür.
Ancak il göçte 83 doğru beklerken 82 doğru ile liste dışı kalmışız.
Allah hepimizin yüzüne baksın kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Entry - Nick uyumu
-
@paradokskralı Benim de merkez taşradan yüksek geldi, demek kolay sınav yaramıyor bize hocam Kolay sorularda bir bit yeniği aramaktan yanlış yaptım hep.
-
Arkadaşlar hem merkeze hem taşraya evrak gönderecek var mi? Benim biraz kafam karisti da ikisini de ayni anda göndereceğim içerikleri ve tarihleri de aynı.
-
@sntn35 bende aynı şekilde göndereceğim hocam sorun oluşturmaz tarihleri farklı yaparlar zaten
-
@sntn35 hepsinden 2şer çıktı alıp gönderin hocam hangi konuda kafanız karıştı? zaten e-devletten çıkarılabiliyormuş mezuniyet belgesi, kimlikten de 2 fotokopi, 2 tane de özgeçmiş vs
-
@sntn35 İki farklı poşet dosyaya koyabilirsin ya da TC kimlik beyanı kağıdına birini merkez birini taşra olarak belirtebilirsin.
-
@aryastark. 2ser alip ayri zarflara koyup tek postayla gondereyim mi yoksa ayri mi gondereyim diye arada kaldim hocam. Arar soyleriz zaten
-
@aryastark Hocam sen bizi yenilerden sandın galiba, eski topraklar olduk artık Tıpatıp aynı belgeleri tek kargoyla yollarsak kurum şaşırmasın diye durumu onlar adına kolaylaştırmaya çalışıyoruz
-
@sntn35 Ben şöyle yaptım iki ayrı dosya yaptım küçük not kağıtlarına birine merkez göç birine de il göç yazdım yolladım.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sntn35 Ben şöyle yaptım iki ayrı dosya yaptım küçük not kağıtlarına birine merkez göç birine de il göç yazdım yolladım.
Aynı kargo paketiyle yolladım.