Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Aslan-Reyiz Up, ilk iletiye yolluyorum
-
@paretowilfredo aynen üstadım
-
@Aslan-Reyiz Şunu demeden de geçemeyeceğim, Twitter ismini değiştirip S.S.G yapmışsın dostum ama şu an gözüme;
"Benzerleri yarışmasına kendisi katılıp, kendi benzerliği dalında üçüncü olan Ciguli gibi" gözüküyorsun
Aslan Reyiz asıl, SSG tâli olmuş artık
Not: Bu SSG, o ssg değil
-
@paretowilfredo rehbere bile aslan reyiz diye kaydetmişim üstad dostları olarak mahlasını koruyoruz
-
...........
-
@rassal 91 e düşer mi merkez
-
@paretowilfredo ustad burası yeri değil ama seni burada yakalamışken istihdamı sorsam yeni ilan için bir duyum var mı desem yanlış başlık demezsin dimi
-
@Müşrif yanlis soru 89 duser mi desen anlarim
-
@Müşrif Ustad beğeniyi gelir olarak kabul ediyorum müsadenleGöç gibi olsa ya çsgb de bekletmese üzmese biri tamamlanmadan diğer ilanı verse
-
@malik Merkez olunca atanan atanmayan herkes başvurur gibi gibi. İnşallah düşer
-
@Müşrif rahat olun gelir size
-
90.7 ile kapatır diyorum.
-
11 Mart 2018 deki 14 kişilik merkez göç ilanı 280.aday 89.17 / Kurum sınavı 76.77
-
@Aslan-Reyiz hocam bu sene 400 kisi olmasına rağmen sgk aciklanmisken neden 91 92 93 diyorlar sizce öylemi kapatir
-
@adanali01 ben il göç sayfasında tahminde bulundum şahsi fikrim 88 üzerinde kapatacağı.Herkes farklı açılardan bakıyor 90 üzeri olacağını düşünüyor bekleyelim bakalım inş sınava katılmayacak kesim başvurmaz daha çok arkadaşımız sınava girer .
-
@Aslan-Reyiz inşallah hocam
-
@Aslan-Reyiz Hocam 90 dusuncemin tek sebebi merkez olması.
-
Kamu gözetimi de birçok puan türünden alım yaptı 240. kişinin puanı 90.24 tü. İnşallah bu da 88'leri görür.
-
il göç te 400. kişi 90,17 .aynı gün sınavı yapılan dhmi ye başvuran 115. aday da 90,16 puanlı.düz mantıklı 90,16 nın üzerinde olan kişi sayısı 515.birde benim gibi dhmi ye puanı yetmeyip 94 ile göç e başvuracaklar var bunlar da sınav kazanıp başvurmayacakları dengelese 91 civarı kapatmaması muzice olur.
-
@Müşrif istihdamı ben de bekliyorum hocam insallah gelir