Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sıla35 merkez göç uzman yardımcılığı yönetmeliğine bakın hocam orada yazıyordur.
-
Arkadaşlar pazartesi günü mülakatı olan var mı? Bilet almıştım cumartesi gecesine. Sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak bizi etkiler mi daha önce sokağa çıkma yasağında şehirler arası yolculuk yapan biri varsa bilgilendirirse sevinirim
-
@aryastark 2 kere yaptım hocam. seyahat izin belgesine başvurun ayrıca HES kodu da alın o gün çalışan otobüs firması olduğu sürece sorun olmaz.
-
@abcdefg hocam kaymakamlık veya valilikten alınıyor değil mi? Ayrıca hemen alabiliyor muyum başvuru, bekleme süresi vs var mı?
-
@aryastark e devletten hocam başvurun ben bayramın ilk günü başvurmuştum 2. Gün onaylanmıştı mülakat listesini belge olarak ekleyin başvuru kısmında da
-
@abcdefg hocam çok teşekkür ederim kısıtlama kaldırıldı
-
Tecrübeli arkadaşlar, merkez göç mülakatı, il göç mülakatından farklı oluyor mu sorular vs. anlamında?
-
Öncelikle herkes için hayırlısı olsun. Başladı mı mülakatlar arkadaşlar? Ortam veya komisyon hakkında bilgi verebilir misiniz bize de ?
-
Arkadaşlar giren varsa kaç dk sürüyor genel olarak nasıl sorular geldi paylaşırsa seviniriz
-
Neden kimse yazmıyor bugün mülakata kimse girmedi mi
-
@gencbiraday Hocam ben girmedim ama arkadaştan duyduğum kadarıyla 10-12 dakika sürüyomuş, ayrıca maskeyle giriliyomuş. Maske içerde de çıkartılmamış
-
Arkadaşlar mülakatlara giren arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum öncelikle. Umarım hepinizin hakkında hayırlısı olur. Soruları paylaşmak istemeyen arkadaşları anlayabilirim ancak il göçe mülakatına girecekler için en azından bölüm bazında ders dağılımı,mülakat ortamı gibi çok fark yaratmayacak bilgileri paylaşabilen olursa çok sevirim. Şimdiden teşekkürler:)
-
@Baelish Bazı arkadaşlara içerde maskeyi çıkarttırmışlar dostlar. Değişiyo herhalde konuşma durumuna göre
-
@Baelish hocam 10 12 dk olması merkez göç olduğu için midir daha az kişi olduğu için midir il göçe göre il göç bu kadar sürer mi?
-
@Pinky Merkez göç olduğu içindir hocam. 45 kişilik ilgöç alımında daha kısa sürmüştü.
-
@Baelish anladım hocam teşekkür ederim
-
@extraordinary maskeyi içerde cikartabiliyorsunuz. Mülakat 10 12 dk sürdü ama daha kısa sürenler de vardi. Bence taşra için referans olmayacak bir mülakatti. Daha çok yorumlama istendiğini anladım ben. Direkt bilgi istenen soru yok gibiydi.
-
@sntn35 teşekkür ederim cevapladığınız için:) umarım hayırlısı olur hakkınızda.
-
arkadaşlar ben girdim çıktım merkez göç mülakatı uzun sürüyor yaklaşık 10-15 dk bu kadar beklemiyodum insan biraz fazla stres oluyor uzun kalınca. maskeyi isterseniz çıkarabilirsiniz komisyon zaten söylüyor sıkıntı olmaz yani o konuda. komisyon 5 kişi. çok ciddiler. izlenimim bu kadar.
-
@aryastark hayırlısı olsun geçmiş olsun kimler vardı komisyonda daire başkanlarından hatırlıyor musun?