TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İlan yayınlandı arkadaşlar, hayırlı olsun bekleyenlere
https://www.tercihiniyap.net/ilan/tika-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2020-h9653.html
Geçtiğimiz alımda oluşan taban puanlar;
-
son bir sans e yds ile 80 almak icap etti
haydi Bismillah... -
@Aykutluk aynen benim de YDS B ama 2017
-
@adolf-stalin yeniden neden olmasın hocam birlikte yarışalım o zaman
-
@Aykutluk inşallah bu sefer 90+ alırız.
-
@adolf-stalin başarılar hocam
-
@Aykutluk benim de 50 üstü YDS var, bir aylık çalışmayla 80 üzerine çıkarabilir miyim acaba nedersiniz hocam, çok zor demi ?
-
@The-kaymakam imkansız diye birşey yok hocam denemez ve çalışmazsanız üzülürsünüz. Zor elbet ancak başarılabilir
-
bu bölüm bazında kadro açma ocağımı söndürdü artık
-
Kamu yönetimi 81 ile şans var mıdır sizce arkadaşlar? Bence çok zor gibi.
-
Geçen yıl iktisat için P14 ten alınmıştı. Bu yıl iktisat ve işletme denip P18'e çekilmiş. Bu ikisi farklı alanlar çok yanlış bir değerlendirme olmuş!
-
@michaelcorleone en son alimda yine p29'dan 8 kişi mülakata çağrılmış ve 84'de kapatmış. YDS puanlari aşağı çekecektir. Basvurunuzu yapin. Ancak diğer alimlarin hicbiri (kaymakamlik, sbb, tihek ve diğer bakanliklar) neticelenmediği için yüksek puanlilar tika'ya da başvuracaklar. O yüzden ben 87 civarı bir şey bekliyorum. IIBFnin en büyük açmazi alimlarin üst üst az sayida gelmesi ve dolayisiyla tüm ilanlara ayni yüksek puanli kişilerin basvurmasi.
-
@BluePhantom iktisat ve işletmeyi bir saymakta neyse ben de onu anlamıyorum bölümlerin alakası yok birbiriyle
-
@detrimental açıkçası umudum yok ama belki son 2 yıl YDS'si istediği için ve son 2 yıldır da YDS insan gibi olmadığı için belki düşebilir:) teşekkür ederim hocam cevap için.
-
Önceki alımın taban puanları ocak şubat 2018
P14>>1.kişi>>4.aday>>88.39
P29>>2.kişi>>8.aday>>84.96
P34>>2.kişi>>8.aday>>92.40
P24>>1.kişi>>4.aday>>86.03
-
Arkadaşlar çok başvuru olmuş mudur sizce bu dönem için?
-
benim gibi ayakta uyuyan varsa sonuçlar açıklanalı 3 gün olmuş arkadaşlar
-
Isletme 80 e kadar dusmu vay be
-
arkadaşlar daha önce mülakata giren veya girmiş biriyle görüşen oldu mu? Alan bilgisi soruları yalnızca mezun olduğu bölümle ilgili mi soruluyor acaba?
-
Arkadaşlar bunlara ek olarak kurumla alâkalı bilgi verebilecek var mıdır?