Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@teftiszade çoktan yola çıktık bile
-
ben sınava girmeyi düşünmüyorum. Tedbir şart sonuçta. girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@teftiszade eeee gelenler ne olacak onu da düşündünüz mü?
-
@mülkiyeli34 açıkçası ben de girmeyi düşünmüyorum. Şu an otobüsteyim ve burada iki üç kişi sürekli hapşırma halinde. İndiğim zaman kendimi eve kapamayı düşünüyorum. Yola çıkmak hiç mantıklı bir karar değilmiş.
-
Sınavı iptal etsinler. Tedirginlik oluyor
-
Nereye kadar erteleyecekler ki illaki bir topluluğa gireceğiz. Korkunun ecele faydası yok.
-
Şu saatten sonra gerekli önlemlerin alınıp sınavın yapılması lazım iptali için çok geç. Giden gitti, gitmemiş olanlar yola çıktı. Kalacak yerler için masraf yapıldı. Zaten bu sınavın daha geç yapılması daha büyük risk teşkil edecektir bence. Evet yarın da riskli ama yapacak bir şey yok.
-
Az önce kuruma ulaştım, daha iyi günler dememe kalmadan sınav ertelemeyecek dedi telefonu açan kişi. Herhangi bir önlem alınıyor mu diye sordum bilgimiz yok muhakkak alınıyordur dedi.
-
Arkadaslar, benim basvuru kagidindaki resim ilginc bir sekilde bulanik gozukuyor, problem olur mu?
-
@razdvatri demek o kadar çok arayan olmuş ki açasıya cevap vermişler
Acaba maske ile girebilir miyiz sınava?? Bunu soran oldu mu ? -
@ismetyy Aynı durum bende de mevcut. Umarım yarın bi sıkıntı çıkmaz bununla ilgili
-
@ismetyy benim de bulanık tam net değil fotoğrafım bence sıkıntı olmaz
-
@mulkiyelii izin vermeleri lazım . Kronik hastalıgı olanlar için risk. Maske ile gitmeyi düşünüyorum kolonya da getircem kalemlik haricinde. dikkatli ve titiz olmakta fayda var. Takdir Allahtan tedbir kuldan.
-
Insanlar mı abartıyor biz mi hafife alıyorux bilmiyorum da yakında kolonya ya da yeni rakı döküp paspas çekecek millet
-
Anadolu uni den sms geldi simdi, sinava maskeyle girmeye izin verilecekmis arkadaslar.
-
arkadaşlar sınavın kaç saat olacağını biliyor musunuz, bir de kalem silgi biz mi götüreceğiz
-
@littlefinger Sınav 120 dakika. Kalem silgi biz götürecez evet.
-
@tkys çok sağolun hocam
-
-
Arkadaşlar sınava girmeyenlere para iadesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce ?
( daha önce yine Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı bir Ziraat bankası sınavında iade olduğunu duymuştum.)