Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
ben geçen yıl girdim .ingilizcesi aşırı kazık .yds den 85 üstü alan biraz zorlanarak yapar yani o kadar zor.bu zamana kadar yds ye hazırlanırken çok fazla makale okudum ama bu kadar zor parçalar görmedim .ingilizcesi bana aşırı zor geldi ve çok uuzndu .benim alan bilgim de iyi ancak geçemedim .bu sınava girip kafamı yormaya o iğrenç ingilizce paragrafları görmeye değer mi bilmiyorum .kabus gibiydi ingilizce.
-
@voice geçen sene ayarı tutturamamıştır üniversite.bu yıl daha fazla kişi 70 i geçecek şekilde ayarlarlar bence.
-
@rassal, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
ecek şekilde ayarlarlar bence.
aldığım bilgiye göre geçen sene ayarında olacakmış hocam ama umarım öyle olmaz çünkü cidden kazıktı
-
@GeneralGeneral geçen sene arayanlara yds ayarında olacak denmişti kısacası kurum yds ayarında yapıyor.yds kursuna yazıldım onun haricinde 10 doğru bana yeter zaten.
-
@GeneralGeneral ya hocam bilmiyorum ben böyle sınavlara güvenemiyorum .yani bu kadar kazık sınavı kimler nasıl geçti iananın bilmiyorum .geçen kişiler çok donanımlı olmalı .çünkü çok kazık bi sınavdı .Hatta bu yüzden ikinci sınav olmadı bile .1.sınavdan sonra direkt mülakat yapıldı .
-
@voice hocam ingilizce dışındaki alanlar için birçok kişi burada kolay diyordu. Diğer alanlarin zorluk derecesi nasildi?
-
@detrimental diğer alanlar kolaydı hocam .hatta iletişim bölümüne çalışıp girenler soruların genel olduğunu söylemişti.
-
@voice, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
venemiy
ben yazılı aşamasını geçtim, mülakatta elendim hocam
-
Sınav süresi kaç dakikaydı hatırlayan var mı ?
İngilizce Yds'den daha ileri seviyedeydi üstelik süre de yetmiyordu diye hatırlıyorum. -
@cevatcobanli444 2 saat olabilir mi sanki öyle hatırlıyorum :))
-
@GeneralGeneral
Hocam mülakat peki nasıldı. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Sizce neden elendiniz? -
@asil321 benim mülakat zordu. bence neden mi elendim acaba
-
@GeneralGeneral neden reis ?
-
Arkadaşlar sınav başvurusu yapabilen var mı?
-
Ben de başvuracaktım ama daha ilan başvuruya açılmamış? Bugün ilan başvuru tarihi aslında.
-
Arkadaşlar siyasal bilgiler fakültesi mezunu olmama rağmen başvurumu kabul etmiyor. İİBF,SBF vb. mezunu arkadaşlar sınava başvuru yapabildiler mi ?
-
Arkadaslar Sinav ankarada mi oluyor
-
@jamiryoo evet
-
@delikupeli aynı şekilde bende de duyuru metninde yer alan fakülte ve bölümlerden mezun olmanız gerekmektedir diye bir uyarı çıkıyor.
-
@delikupeli ben de aynı uyarıyı alıyorum fakülte bölüm kabul etmiyor düzeltirler herhalde