BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@mrym yds B mi yds C ilanlari icin mi hocam
-
@fincher ben yds c den başvurdum
-
@gpale biliyorum ihracatçılar meclisi düşük kapattı ama orda da İstanbul faktörü devreye girdi orada çalışmak cazip gelmiyor İstanbul dışında yaşayanlara
-
arkadaşlar Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. uyarısı veriyor, bir de başvuru bugün mü sondu? ben anlayamdım
-
@avemim özgecmisi doldurmaniz gerekiyo hocam.sonra is arama.statusunu degistirmeniz gerekiyo ozgecmis sayfasindan
-
@beirutde oluşturdum her şeyi doldurmama rağmen hala ktif değil uyarsı veriyor o kısmı aktif yapmama izin vermiyor
-
Hocam başvuru belgesi düz yazı şeklinde madde madde düzenlenmiş bir belge değil mi ? Başvurdum sanki ama biraz garip geldi
-
@avemim hocam mesleki bilgiler kismina basvurdugunuz niteligi yazin. uzman yardimciligina basvuruyosaniz, meslek kismima uzman yardimciligi yazin . oyle aktif olacaktir
-
@beirutde uzman yardımcılığı genel i seçmiştim zaten, başka ne kaldı anlayamadım.
Yarın işkuru arıcam artık -
"Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır."
Başvuruda şöyle bi şey yazıyor. Bu ikametgah şartı anlamına gelir mi ?
-
@hayat999 Merhaba,böyle bir durumda iş-kur başvuru sistemi hata verirdi.
-
son gün geldi çattı.9 Ocak günü nihai listeler belli olur. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
Başvuruda sıkıntı yaşayanlar Alo 170'i arayabilir, ben öyle hallettim. Başarılar.
-
Açıklanmış arkadaşlar SMS atıyorlar
-
Listeye ulaşabilen var mı ? Arkadaşlar
-
@ikpln işkurda var hocam . Başvurduğunuz ilanlar kısmında
-
@wollstonecraft teşekkür ederim. Hallettim
-
@ikpln nihai listeye tıklayınca liste çıktı mı sizde? ben tıklayınca nihai liste henüz onaylanmamıştır yazısı çıktı mesaj da gelmemiş
-
Adana kaçla kapattı bilen var mı arkadaşlar?
-
@limonagaci evet oradan hemen listeye ulaştım.