Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@Rögaritma aynen yds den dolayı düşük kapattı ama bazen YDS olup da diğer etkenlerden başvuramamak çok daha yıkıcı oluyor
-
Muy üzdü, bu bildiğimiz hazine uzm. sınavı, umarım 5018 kanun ağırlıklı olarak bildiğimiz muy sınavını farklı ünvan adı altında devam ederler. Dguy gelmeyecek diye söylenenler var zaten. Vmy hala bekletiliyor. Bu sene de kıtlıkta kalmayız inşallah.
-
@cnkn 5018 ile andığınız alım muy değil mhuy hocam. Farklı kadrolar. O zaten devam ediyor.
-
@albertcamus aklımda öyle kalmış. 2014 ya da 2015'de girdiğim mhuyda sanki 5018'den soru yoktu diye hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar İstanbul’un daha düşük kapatacağını tahmin edersek ve işletmecilerin yds sıkıntısı olduğunu da düşünürsek sizce işletme İstanbul’da kaçla kapatır?
-
@Eskır kadro yeni olduğu için şu an yeterliliğe ilişkin yeni çıkarılan bir yönetmelik yok muy ve huy’a ait yeterlilik yönetmelikler mülga oldu. Haliyle yeni bir yönetmelik çıkacak bu kadro için, şu an kimse yeterliliğin nasıl olacağına ilişkin bişey diyemez ancak bu ilanda genel olarak hazine uzmanı kalibresi baz alındığına bakılırsa yeterlilik de hazine uzmanlarının yeterliliği gibi olma ihtimali yüksek. Hazine uzman yardımcıları hazine uzmanı olabilmek için hazinenin çalışma alanları çerçevesinde tez yazıyorlar, genel müdürler, müsteşar yrd. ve müsteşardan oluşan bir kurul önünde tezlerini savunarak yeterliliklerini veriyorlar (müsteşarlık makamı kalktığı için şu an bakan yardımcısı bu kurula başkanlık ediyor) tez aşaması zorlu (bir yıla yakın süre tanınıyor), sınav aşaması ise kolay ve formalite.
-
@Keynesinho teşekkürler hocam ilginize
-
@Vamoss Ankara da İstanbul'da 80 kapatır gibi bence hocam
-
Isletmeden p25 puanlari p 24 e gore nasil sizde arkadaslar ? Genel olarak daha dusuk veya yüksek seklinde bir yorum yapabilir miyiz ?
Son olarak işletme ankara kaça düşer dersiniz ? -
yukarıda bir arkadaşın sorduğu gibi hazine birimlerinde mi maliye birimlerinde mi çalışılacak bence bu önemli yani eski hazine uzmanlığı gibi olacak yoksa eski maliye uzmanlığı gibi mi? eski maliye gibi olmaz umarım
-
@russellwestbrook mesela hazine birimlerinde servis imkanı varken maliye birimlerinde yok
-
@Rögaritma Teşekkürler hocam.
-
@Fenerbahçeli hocam benim p25 p24ten biraz dahabdüşük. Sizin nasıl. Başka arkadaşlar da yüksek mi düşük mu diye belirtirse Sbbye göre daha iyi bir tahminde bulunabiliriz.
-
@Rögaritma benim 2.5 puan daha yuksek p 25 hocam
-
Arkadaslar ankara icin isletmeden 84 puan ile listeye girebilir miyiz sizce?
-
@pixelboy kuvvetle muhtemel hatta bence girememenşz sürpriz olur
-
Arkadaşlar devlet muhasebesine hangi kaynaklardan çalışmak lazım? Bilgisi, önerisi olan var mıdır?
-
@RootofAllEvil Zannedersem bu eski MUY değil. Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı olması lazım
-
Bu kadronun kontrolorlukten farkinini bilen var mi arkadaslar gorev tanimi baglaminda?
-
Ekonometriyi gördükce sinirim bozuluyor bu kadar hukuk muhasebe calıs sonra senın alanında kadro acılsın . Madem acılacaktı nıye kendımı heba ettım...kendı alanıma calıssam yeterdı.