Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Hazine maliye uzmani ne iş yapar , nerde çalışır , çalışma ortami nasildir açik ofis midir odasi var midir , Calisma yeri sayıştayın karşısındaki bina midir , bu meslekte olan birisi var midir bize bilgi verebilecek olan ???
-
Sonbahardaki alımın detayları nasil bilen var mi?
-
@Legendary1 çalışma yeri dikmen yerleşkesi diye biliyorum.diğer sorularınız için bilgim yok.
-
Mülakat tarihleri öncelikle hayırlı olsun. Mülakata girecek olan kardeşlerimizden ricamız sonbahar döneminde ki alım için nabız yoklamalarıdır mümkünse. Dil şartı bölüm şartı vs konuları hakkında.
-
@genclerbirlikli hala atanamamış mı?
-
@alexandro kesin dikmen mi eski hazine müsteşarlığı ilanına benziyor bu ilan ekonometri bile var iktisat mülakat konuları arasında. Tipik eski hazine müsteşarlığı ilanı onun da yeri emekte. O yüzden her iki yerleşkede olabilir.
-
hazine ile maliyenin ayrılması lazım bence kalkınma bak. planlama uzmanları eski dpt yani, sbb uzmanı olup cumhurbaşkanlığına bağlanıp yükseltilirken hazine müsteşarlığı başbakanlığa bağlıyken maliye bakanlığına bağlanıp düşürülmüştür. Bence Hazine Başkanlığı adı altında direkt cumhurbaşkanlığına bağlanmalıydı.
-
@russellwestbrook bu yüzden bir kaynayan kazan durumu ve memnuniyetsizlik var diye biliyorum.
-
@russellwestbrook bankaya girmişti
-
@russellwestbrook belli değil henüz bu ama bence Hazine tarafına yapılan bir alım, yds istiyor ve bölüm bazlı
-
@genclerbirlikli hazinedeki uzmanlarin çalışma ortami nasil açık ofis mi biliyor musunuz
-
@Legendary1 2 ya da 3 lü oturuluyor diye biliyorum geniş odalarda
-
Arkadaslar mulakatta kac kisi komisyonda oluyor? Mulakatta cok zorluyorlar mi? Daha once bu tarz mulakatlara giren varsa bilgi verirlerse cok seviniriz
-
Önceki senelerde hazinede mülakat tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba?
-
Mülakatlar Max 10 12 dk olacak. O yüzden çok detaylı eski hazine mülakatları gibi olmaz bence. Onlar 45 dakğka falan sürüyormuş. Ama 10 12 dk da ne olur bilemiyorum kendimizi tanıtıp sonra da bir iki soru cevaplarız sanırım
-
Özel sektörde yeri geliyor en kıytırık pozisyon için bile olmadık mülakat aşamalarından geçiliyor. 5-6 aşamalı mülakatlar- sınavlar vs. Ülkemizin geleceği ve gelişimi için önemli bir yere sahip kurumlarımıza yapılan alımların 10 Dk ya sıkıştırılması gerçekten endişe verici...
-
@Arkenstone malesef hocam referanslar onemlğ oldugu için heralde daha çok onlara göre belirlenir.
-
Mülakatlar bugün başlıyor, öncelikle herkese başarılar dilerim. Arkadaşlar sorulan soruları değilde; mülakat süreleri, mülakatta komisyonun sayısı, tavrı, mülakata gelmeyen insanlar olursa onların sayıları gibi hususları paylaşabilirseniz çok seviniriz. Tekrardan hepinize başarılar dilerim.
-
Mülâkat deneyimlerinizi lütfen paylasin
-
@john şimdiye kadar bunu diyenlerin kendi mülakatından sonra buraya yazmadığına çok kez şahit oldum