Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
3 ay oldu... tam 3 ay bir mülakat listesi açıklamak bu kadar mı zor olur! Tamam 10 gün sonra mülakat yapacaksın ama açıklayıver artık.. İçişleri yardır yardır mülakat yapıyor. Maliyeden ses soluk yok.
-
Bayram sonrası haziranda ancak acıklanir arkadaşlar
-
@elahmet dostum duyum mu aldın? Senin çevren var o yüzden soruyorum.
-
Evet dostum gecenlerde arkadasima sordum uzman orda ustadlarin cogu yokmuş bu coronadan dolayı. bayram sonrasi hazirani bulur demisti 2-3 hafta once. Ama simdi normalleşme takvimi basladi belki daha da erken aciklarlar kim bilir.
-
Feragat etmek isteyen arkadaşlar varsa feragat dilekçelerini fax ile göndermeleri yeterli. Faks numarası: 0 (312) 425 04 43
-
@hks999 Dostum bölüm bazlı alım olursa mümkün elbette. Yönetmeliğin önü bu yönden açık.
-
Arkadaslar birsey soracagim. Ornegin iktisat alanindan sozlu sinava girecek olan kisi, sadece duyuruda belirtilen iktisat alani konularindan(mikro,makro,..) mi sorumlu? Hukuk, maliye,muhasebe sormazlar degilmi? Emin olmak icin soruyorum
-
@yuksekiktisatci valla bnde merek ediyorum.Yds olur mu Bir klavuz olsa da baksak boyle kör tavuk gibi önümüzü göremiyoruz
-
Arkadaşlar ilk defa giricem inşallah siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ben. Gerek HMY gerekte GUY, DGUY vs. gibi sınavlarda bölüm ayrımı yapılıyor mu? Yapılıyorsa şayet eşdeğerlik belgesi gibi bir şey mi almak gerekli?
-
@MiraKar hocam sizin bölümde eşdeğerlik var mi?
-
@john kaymakamlık sınavı için eşdeğerlik vardı hocam uluslararası ilişkiler ile ama bunlarda oluyor mu bölüm ayrımı bilmiyorum.
-
@john
yds olur mu derken mülakat aşamasında ingilizce konuşulma ihtimalinden mi bahsediyorsunuz? -
@keynesiyiyen mülakatta ing konuşulmaz da girerken yds 70 mi ister onu sordum .Bu önemli sonuçta
-
İlanda yazıyor zaten 70 yds istendiği ben mi yanlış başlığa yazıyorum acaba?
Yds istenen kadronun mülakatında da ingilizce konuştururlar neden konuşturmasınlar ki? -
@keynesiyiyen Sanırım 500 kişilik alımdan bahsediyor arkadaş.
-
@GaDDaRR-KeRiM evet 500 hocam
-
@keynesiyiyen ben ekimdekini belirtmiştim. Bu alımı degil.Sinirlenmenize gerek yok.
-
@john
sinirlenmedim yahu. gülücük koymayınca böyle anlaşılıyor sanırım.ek olarak hazineyle maliye birleşince hazine kanadında istihdam edilenlere ingilizce koşulu getirilip maliye kanadında istihdam edilenlere ingilizce koşulu getirilmeyecek tarzında bir algı var ne kadar doğru bilemiyorum.
ama vakit varken ingilizce çalışmak her türlü lehinize olacaktır. bazı müfettişlikler 50 60 puan yds istiyor illa 70 e gerek yok. -
Normalleşme süreci de başladı acaba ne zaman açıklanır mülakat tarihleri
-
Arkadaşlar bir iki sorum olacak, yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. İlanı gelecek olan 500 kontenjanlı hm uzman yrd için de ilan kapsamı şimdiki ilana paralel olur mu acaba (gene istanbul ankara ili için mi tercih olur, her bölüm kendi puanı ile mi çağrılır, bölümlere ayrılan kontenjan dağılımı nasıl olur ve yds ertelendiği için dil puanı şartının atamadan birkaç yıl sonra sağlanması mı istenir misal 2 yıl içinde böyle düşünenler var da). İkinci olarak da p14 puanında branş bazında sıralamasına bakan var ise paylaşabilir mi.