Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Ankara bilgisayar mühendisi için başvuracak arkadaşların kpss puanlarınız nasıl?
-
@sbf13 Ben geçen yıllardaki listeye baktım hocam 77 ile kapatmıştı yanlıs hatırlamıyorsam insallah gelir hocam
-
@econ101 evet kardesim onu gördüm ama son iki yıldır hersey cok yüksek kapatınca endişeliyim biraz
-
@sbf13 yds dolayisiyla size gelecektir.
-
87,6 ile inşallah hocam @sbf13
-
Son kararımı verdim 87.87 işletme ankaraya başvuracağım inşallah ölene kadar İstanbulda yaşamak istemiyorum zaten 30 yıldır burdayım bir hayrını görmedim İstanbulun
-
@ankarasbf inşallah görürüz hocam bu puanlarla yoksa üzüleceğim cok 85lere kadar düşer diye umut ediyorum
-
Başvuru formunu onaylayan var mı, formu doldurma aşamasında kişi bilgilerinde bekar yazarken onay sayfasına geldiğim zaman medeni hali boş çıkıyor. Aynı hatayı alan var mı?
-
@Son-Seçim-Bükücü Hocam ben onayladım. Aynı şekilde medeni hali ve askerlik tecil tarihi görünmüyor. Aradım elle doldurup gönderin dediler.
-
@squirtle Teşekkürler hocam, peki başvuru formuyla beraber teslim etmemiz gereken gereken bir evrak var mı YDS, KPSS sonuç belgesi ya da diploma? İlan kafamı karıştırdı.
-
@Son-Seçim-Bükücü Mezuniyet, kpss, yds vs bilgileri sistemden çekiyor. Ben online olarak resimden başka bir şey yüklemedim siz yüklediniz mi? Heralde bunları göndermemize gerek yoktur ayrıca.
-
@squirtle Ben de yüklemedim, fiziki olarak bu evrakları göndermek gerekir mi diye tereddüde düşmüştüm ama gerek yok galiba.
-
İlan duyurusunda sadece imzalı başvuru formunu istiyorlardı. Başka belge göndermeye gerek yoktur
-
Arkadaşlar merhaba az önce başvuru işlemimi tamamladım ve onayladım. Medeni durum girilen yere annem ve babamin medeni hallerine evli olarak girdim. Babam vefat etti ama. Annem ise dul. Dul seçeneği yoktu. Kimlik bilgilerinde annemin medeni hali ne evli ne bekar olarak carpilanmisti. Bu bir sorun mudur? Sistem dul oldugunu belirtmek icin mi boyle yapti yoksa?
-
Fotoğraf yükleyemiyorum jpeg dosyası boyutu 43 kb neden olmuyor acaba?
-
@Marcuspowa öncelikle başınız sağolsun. Anladığım kadarıyla dul seçeneği olmadığı için siz evli seçeneğini işaretlediniz. Başvuru sisteminde medeni durum vb. bilgiler otomatik çekilmiş durumdaydı bende. Heralde sizin durumda annemizin dul olduğunu belirtmek için kimlik bilgilerinde öyle çıkmıştır. Arayıp sorun bence, bir terslik oluşmasın.
-
Arkadaslar, elektronik ortamda basvuruyu yaptiktan sonra posta ile herhangi bir belge gonderecek miyiz? Herhangi bir bilgisi olan var mi? Eger gondereceksek hangi belgeleri gonderecegiz? Ilanin duyurusunda basvuru formu ve onayli ekler diyor fakat bugun bakanligin web sitesinde yayinlanan duyuruda herhangi bir belge yollayin demiyor sadece elektronik ortamda basvurudan bahsediyor.
-
@Rögaritma sıkıntı yok nasıl çıkıyorsa öyle bırakın dediler. Öyle bıraktım ben de. Sağ olun.
-
@yuksekiktisatci başvurunun sonunda başvuru formunun 2 sayfasının gönderileceği uyarısı çıkıyor.
-
@sbf13 90,6