Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Burada insanlari aldatan hayalleriyle oynamaya çalışan bir kac kişi var isim vermeyeyim ya da kendi başvuramadigi icin kıskançlıktan yazan.Özetle Ankara icin bolumler 82-86 aralığında kapatır istanbul içinse 78-82 aralığında kapatır başka kim ne diyorsasa pek itibar etmeyin.
-
Biraz daha başvuranlar bölüm puan sehir olarak paylasim yapsalardi keske fikir sahibi olurduk kac puana kadar gelir açısından
-
Yine de çok fazla yazan olmadı bu başlığa sanki. Düşük kapatsa da yüksek kapatsa da sürpriz olmaz gibi.
-
91 Ankara
-
86 istanbul (endustri)
-
@zual hocam hem sayfanın başlık kısmında hem de arka alt kısmı imzalanacaktı kurumu arayabilirseniz nolur nolmaz belki bir şey olmaz derler....
-
@zual hocam şimdi tekrar aklıma geldi yanlıs yönlendirmeyeyim üst tarih kısmında kesin imza atılcaktı ben hobilerin kısmının altına fazladan atmıstım sanırım karısıklık olmasın
-
@econ101 en altta da imza atılması gereken yer vardı.
-
liste aciklanma süresi inşallah çok uzamaz
-
@econ101 tesekkurler , kismet degilmis o zaman ne yapalim.
-
@zual sorun olmaz hocam imzasız olması, pazartesi arayın söyleyin.
-
Kurumu arayan oldu mu mulakatlarin ne zaman olacagi hakkinda?
-
@Marcuspowa ben basvuru belgesini verirken sordum belli değil demişlerdi
-
Sadece sözlü sınavla alım yapılacakmış ilanı dikkatli okumamışım Sınav konularını görünce yazılı sınav var zannetmiştim Bilginize
-
Maliye uzman yardımcılığı mülakatları 40-45 dk civarı sürüyormuş eskiden
-
@RootofAllEvil onlar eskidenmiş️
-
istanbul işletme kpss 86,25 yds 78,75
-
@me bi an görünce kapanış puanı sandım
-
@Estevez dostum sen bir yerde çalışıyor musun çogu yerde goruyorum seni
-
Mulakatlar hakkinda bilgi sahibi olan var midir? Herkese sadece kendi alanindan mi soru geliyor? Soru dagilimi ne yonde bilenler aydinlatirsa sevinirim.