Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@elahmet çalışıyorum. Ama özelden de sorabilirdin hocam başlıkla alakası yok sonuçta:)
-
Stajyer hazine kontrolörlüğü ve tmsf ye başvuran arkadaş var mı bu ilanla birlikte
-
@kaizen17 ben stajyer hazine kontrolörlüğüne basvurdum.
-
@Kralex anladım kardeşim bu iki kurumla aynı nispette kapatır gibi öngörüyorum ona istinaden sormuştum gerçi bu alım bölüm bazında
-
Sbb dün açıklanmış. Orayı kazanan arkadaşlardan buraya da başvuranlar vardır diye düşünüyorum.
Sbb'nda çalışmak isteyenler hmb'ndan başvurularını çekerlerse eğer baska arkadaşların da mülakat görme şansları olur.
-
@Rögaritma hangi alan ve ili tercih ettiniz
-
@kaizen17 yukarida da belirtmistim hocam, ist - isl.
-
@Rögaritma yeni üye oldum kaçırmışım, hocam hayırlısı olsun ancak gelir diye düşünüyorum çünkü İst faktörü nedeniyle tmsf dahi tabanda kapattı 50 YDS istemesine rağmen ama dediğiniz faktörde önemli tabi sbb hususunda
-
@kaizen17 tüm bölümler açısından söyledim hocam ben. Kontenjani az olan bölümler icin özellikle etkili olur.
-
@Rögaritma aynen kardeşim haklısın
-
Aradım bugün çalışmalar devam ediyor dediler net bir tarih veremiyoruz dediler. Sbb katliamı sonrası son umudum burası
-
@preacher hocam altı üstü bir sonuç açıklayacaklar. Neden bu kadar zor ki? Botaş 1-2 günde açıkladı. Yani mülakata katılmaya hak kazananları yukarıdan aşağıya doğru puanına göre sıralamak neden bu kadar zor onu anlamadım.
-
@emrediyebiri mülakat liste aciklamasindan 10 gün sonra başlar diye yazılmış ya belki o yüzden biraz zaman alabilir. İnsallah bu hafta aciklanir diye temenni ediyorum.
-
@emrediyebiri acaba alacakları kişileri belirleyip yine bizi kağıt üzerinde mi eliyorlar anlamadım gitti bro..
-
@Rögaritma hocam orayı ben mi yanlış hatırlıyorum. Şöyle demiyor mu mülakat tarihi 10 gün önceden açıklanır diye? Yani mülakat sonuçları açıklanır. Sonra mülakat tarihleri de 10 gün önceden açıklanır diye.
-
@emrediyebiri Hocam simdi tekrar kontrol ettim de;
sınav tarihi, sinava katilmaya hak kazananlar ve sinav yerleri sınavdan 10 gün önce hmb web sitesinde açıklanır yazıyor.
-
@Rögaritma demek ikisi de birlikte açıklanacak.. o zaman araştırma vs yapılır daha bence. Öyle hemen açıklanmaz gibi.
-
mülakat listeden 10 gün sonra yapılır falan demiyor. listelerin açıklanması ile mülakatlar arasında en az 10 gün olur diyor. yani burda vurgulanmak istenen aradaki zaman dilimin adayların ulaşım, konaklama vs. gibi hazırlıklarını yapabilmesi için yeterli sürenin verileceğidir.
-
@me hocam, sinavdan(sözlü mülakat) 10 gün önce açıklanır demek;
mülakatlar listenin ilanindan 10 gün sonra baslar demek degil midir? Yoksa ben bir nüans mi kaçırıyorum.
-
Arkadaşlar bugün kurumu aradım, başka bir kurumu kazandığım için mülakat listesinden feragat etmek istediğimi söyledim yani listeye alınmamayı, bana bugün kısa sürede fax çekmemi söylediler, demekki bugün de açıklanmayacak, ancak kısa süre dediklerine göre yakındır diye düşünüyorum, bilginiz olsun istedim.