Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@cagii, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Arkadaşlar bugün kurumu aradım, başka bir kurumu kazandığım için mülakat listesinden feragat etmek istediğimi söyledim yani listeye alınmamayı, bana bugün kısa sürede fax çekmemi söylediler, demekki bugün de açıklanmayacak, ancak kısa süre dediklerine göre yakındır diye düşünüyorum, bilginiz olsun istedim.
Hocam size bütün arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Sizin gibi başka kurum kazanan arkadaşları da aynı sizin gibi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Aynı asalet ve iyi niyeti bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yeni işinizde çok başarılı olmanız dileğiyle...
-
Hazine kontrolörlüğü mulakatlarina göre bir tarih planlaması yapılıyor olabilir mi acaba sonuç itibariyle aynı bakanlık
-
@emrediyebiri @emrediyebiri Ne demek hocam, bu süreçte hepimiz tek vücut olmalıyız İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, umarım siz ve tüm arkadaşlar en kısa sürede atanırsınız, Allah yardımcınız olsun.
-
@kaizen17 bence olabilir hocam,bu perşembe mülakatlar bitecek.Sinavlara hemen hemen aynı kişilerin başvurduğunu düşünürsek,15 kisi listeden eksilmiş olacak.Bekleniyorsa bence mantıklı bir bekleyiş.
-
@cagii Merhabalar,ben de başka bir kurumu kazandığım için feragat etmek istiyorum.Faksta özellikle belirtmemizi istedikleri ya da ekstra istenen bir belge var mıydı acaba?
-
@solakbayan merhaba, hayır fax çekip çektirdiğiniz belgeyi de kargoyla yollamak gerekiyor ıslak imzalı olması açısından, bu kadarı yeterli onun dışında herhangi bir belge istenmiyor.
-
94 iktisat ankara ile feragat ettim size kolay gelsin arkadaşlar
-
@horsey hocam neden feragat ettiniz sbb mi oldu?
-
@russellwestbrook evet hocam
-
@horsey hassasiyetiniz için teşekkürler hocam
-
@horsey hayırlı olsun hocam yeni mesleğinizde başarılar dilerim sbb çok güzel bir kurum.
-
Ben de Ankara iktisat alanından 89 ile, başka bir arkadaşım yine Ankara iktisat için 88 ile feragat etti. Bilginize arkadaşlar
-
Nasıl feragat edileceğini soran arkadaşlar için, (0312) 425 04 43 fax numarasına; adınız soyadınız, tc kimlik no, hangi il ve alandan sınava başvurduğunuzu belirtip feragat etmek istediğinizi belirtiyorsunuz ve sonra da sınava başvurduğunuz adrese feragat dilekçesini yolluyorsunuz ıslak imza olması açısından. Hemen yapılması gereken fax yollamanız, kargo hemen gitmese de olur demişti konuştuğum beyefendi. Herkese başarılar.
-
İktisat alanından 93 küsür ile feragat veriyorum ben de Ankara’dan. Allah yardımcınız olsun, umarım güzel sonuçlanır girecekler açısından.
-
70 ve üzeri yds si olan ortalama 200 küsur kişinin etrafında dönen başvurular olduğunu ve feragat eden arkadaşları da nazara alırsak tabana yaklaşır gibi mi olur puanlar sizce arkadaşlar?
-
83.39 ile İstanbul'un gelmesini bekliyorum. Umarım yeterli olur puanım.
-
@mülkiye_lee yuzde yuz gelir hocam bolum sormuyorum bile ankara bile max 80 le kapatir
-
@elahmet bölüm iktisat hocam inşallah dediğiniz gibi olur
-
arkadaşlar bende başvurumu çekmek istiyorum ancak fax çekmek zorundamıyız başvuru yaptığımız yere gidip söylesek iptal etmiyorlarmı
-
@piperchapman Bakanlığa gitme imkanınız varsa gidip dilekçe verebilirsiniz, fax olayı şehir dışında yaşayanlar için.