Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@Kul endüstri mühendisliği istanbul alanından girmiştim hocam.
-
@zodiac62 hocam cimere yazarsanız bilgi edinme hakkı kanunu kapsamında puanınızı öğrenebilirsiniz.
-
Yedek listenin geçerlilik süresi ne kadar bilen var mi
-
@urfaspor63 teşekkürler hocam, bilmiyordum.
-
Benim dün sınav sonucum başarılı olarak gözüküyordu az önce baktım 1. Yedek olarak gözüķüyor. Ekran görüntüleri mevcut. Bugün bakanlığa gitmeyi düşünüyorum. Neler oluyor bir bilgisi olan var mı.
ISTEYENE EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ tarihi ile birlikte atabilirim. -
@cananatac dün olduğuna emin misiniz? sonuçlar salı günü değişmişti.
-
Hukuk alanında kazananlardan Btk ikinci yedek burada mı görüyorsa lütfen ulaşabilir mi aciil
-
@cananatac, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Benim dün sınav sonucum başarılı olarak gözüküyordu az önce baktım 1. Yedek olarak gözüķüyor. Ekran görüntüleri mevcut. Bugün bakanlığa gitmeyi düşünüyorum. Neler oluyor bir bilgisi olan var mı.
ISTEYENE EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ tarihi ile birlikte atabilirim. -
@srkn1990 geçerlilik süresi nedir.
-
silinmiştir
-
@esmin yani belli bi zamandan sonra geçerliliğini kaybediyor mu onu sordum mesela 1 yıl sonra gibi falan
-
@srkn1990 Şöyle olur; bir tarihe kadar evrakları isterler, o tarihe kadar asil adaylardan evrak getirmeyen veya arayarak gelmeyeceğini bildiren olursa sırayla yedekleri ararlar. Eğer herkes o tarihe kadar evrakları getirdi ve işe başladı, 1 ay sonra bir kişi istifa etti, o kişi yerine yedek adaylardan çağırmıyorlar diye biliyorum.
-
@turkansarikaya Merhaba, Btk'yi 2.yedek olarak kazandım. Hazine ve Maliye'nin bu sınavını asil kazandım. Lisansüstü eğitimi mali hukuk alanından gördüğüm için Btk sıra gelse bile gitmeyeceğim. Muhtemelen bunun için ulaşmak istediniz. Iyi günler dilerim
-
@Berkates ben de böyle biliyorum.evraklar ne zaman teslim edilecek.?her bölümden yedekler ne zaman açıklanır onu merak ettim .ben de 1.yedegim
-
@esmin Normalde sonuçlarla birlikte açıklanırdı evrak isteme durumu ama çok uzun süreceğini sanmıyorum. Şöyle bir bilgi veriyim 15 kişilik hazine kontrolörlüğünde 4. yedek çağırıldı en son, umarım 1. yedek olarak kısa zamanda çağırılırsınız.
-
@Berkates insallah
-
@drake58 öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, benim için önemli. Feragat dilekcenizi ne zaman vereceksiniz ya da verdiniz mi?
-
@Berkates Yani Ben öyle tahmin etmedim ise başladıktan belli bir süre sonra başka yerlere geçenlerin yerine yedeklerden çağrılabilir diye düşündüm kurumu arayip sormak gerek net bilgi için
-
@drake58 öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, feragat dilekçenizi verdiniz mi ya da ne zaman vereceksiniz?
-
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun.Guzel meslektir.Kazanan arkadaşlara nacizane tavsiyem, baktınız is tatmin ediyor, işinizi seviyorsunuz, dört kolla isinize sarılın ve ylisansinizi, doktoranızı isinizle ilgili konularda yapın, faydasını göreceksiniz.. 2015 senesinde unvan sadece maliye uzman yrd iken, listeye yedinci yedek olarak girmistim, sıra bir ay içerisinde 6. yedege gelmişti, geri kalan 11 ay 7. yedeğe yani bana sıra bir türlü gelememişti İçimde bayağı kalmıştı o zamanlar, başlığa denk gelince bu kadroyu kazanan arkadaşlara, kendilerinin cok şanslı olduğunu söylemek istedim..Su an Maaş/özlük hakları olarak ayni olan bir mesleğe sahip olsam da, hazine ve maliye uzmanlığının kişiye katacağı bilgi birikimini, cok az meslek katabilir..