Arkadaşlar, bu sabah kurumu aradığımda sistemsel bir hata yapıldığını söylediler, 1 kişinin sonucu girilmediğinden tüm sonuçların kaydığını söylediler. Bu son açıklanan sonuçların doğru olduğunu belirttiler ama siz yine de arayın derim. Gerçekten bu tarz bir hata yapılmışsa da, onlarca insanın duygularıyla oynanmış olundu. Keşke sabahki sonucumu görmemiş olsaydım diyorum. 3 ay bekleyip de böyle bir manzarayla karşılaşmak hoş olmadı.
zodiac62 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Sabah "Başarılı" yazıyordu şimdi "2. yedek" yazıyor benim de. İstanbul Endüstri Mühendisliğine başvurmuştum. Elimde ekran görüntüsü de var. Bununla ilgili bişeyler yapacaklar varsa ben de katılabilirim. Çevreme kazandığımı söyleyip şimdi yedek olduğumu söylemek kötü oldu, 3 ay sonra böyle bir hata yapmaları inanılır gibi değil gerçekten. Hadi ben hali hazırda zaten mühendis olarak kamu kurumunda çalışıyorum ama işsiz olup sevinenlere bu yapılır mı? Yazık vallahi yazık...
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Merhaba arkadaşlar, herkes umarım emeğinin karşılığını alır. Burada yardımcı olup soruları paylaşanlara özellikle teşekkür ederim çok faydalı oluyor. İlanı gördüğümde kafam karışıktı hangi kadroya başvursam diye ama endüstri mühendisi olarak sanırım Bilişim-2 den gireceğim sınava. Murakıplık prestijli bir iş ama iktisat-hukuk-maliye ve muhasebe alanlarında hiç bilgim yok ve çok kısa süre olduğu için göze alamadım. Belki seneye
Baktığım kadarıyla Bilişim-2 sınav soruları hiç paylaşılmamış, elinde olan var mıdır? Algoritmadan yöneyleme, yönetim bilişimlerinden bankacılığa geniş bir konu skalamız var nereye çalışmamız gerektiğini bilirsek kısa sürede belki bişeyler başarabiliriz. Konularımız bunlardı:
a) Temel bilgisayar programlama ve algoritma geliştirme,
b) Bilişim teknolojilerinde temel kavramlar (bilgisayar teknolojileri kavramları, temel bilgisayar ağları ve internet, temel bilgi güvenliği, temel veri tabanı),
c) Temel Bankacılık ve Finans Kavramları,
ç) Yöneylem Araştırması, Proje Yönetimi, Simülasyon, Rassal Modeller,
d) Olasılık, İstatistik,
e) Bankacılıkta Risk Yönetimi,
f) Finansal Matematik, Maliyet Muhasebesi; üstel ve logaritmik fonksiyonlar, diziler, seriler, türev, integral, lineer cebir, diferansiyel denklemler ve bu konuların iktisadi uygulamaları,
g) Yönetim bilişim sistemleri, yönetim ve organizasyon,Daha önce giren arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@marigold hocam alımlarda Bilişim-3ten sınav olarak Bilişim-2den gireceğiz. Daha doğrusu bilişim sınavını 2 gruba ayırmışlar bizimkisi 2.grup oluyor. Baya araştırdım fakat bizim grupla ilgili hiç çıkmış soru bulamadım. Çıkmış soruları görebilirsek en azından çalışmamızı o doğrultuda yaparız öbür türlü 1 ayda derya deniz olan bu konuları bitirme şansımız yok
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@baykuş merhaba, geçen sene yazılı sınavı geçerek mülakata kalmıştım ve toplamda 7 kişilik kontenjan vardı ve 5 kişi kazanmıştı ve 1 kişi de mülakata gelmemişti yani toplam 4 kişi mülakata girdik sadece 1 kişiyi aldılar. Gerçekten aşırı derecede seçici davranıyorlar, benim arkadaşım 2 defa mülakata kalıp elendi mesela.
zodiac62 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@math merhaba ben de 3.gruptan girdim endüstri mühendisi mezunuyum, genel yetenek sınavını 80le geçtim başka 3.gruptan katılan arkadaşlar varsa buradan bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz, özellikle kaynak önerisi olan varsa çok iyi olur
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@baykuş merhaba, geçen sene yazılı sınavı geçerek mülakata kalmıştım ve toplamda 7 kişilik kontenjan vardı ve 5 kişi kazanmıştı ve 1 kişi de mülakata gelmemişti yani toplam 4 kişi mülakata girdik sadece 1 kişiyi aldılar. Gerçekten aşırı derecede seçici davranıyorlar, benim arkadaşım 2 defa mülakata kalıp elendi mesela.
-
@bozacı ben başvurdum, herhalde sorunu çözmüşler.
-
@bozacı ben de hata alıyorum, ikinci sayfaya geçemiyorum bir türlü. Mail attım ekran görüntüsünü filan gönderdim ama hala yanıt gelmedi. Siz halledebildiniz mi? Başvurabildiyseniz nasıl yaptınız?
-
@Statistician1907 saolun ben de başarılar dilerim
-
@Statistician1907 ben de internetten bulduğum kaynaklardan ve üniversite ders notlarımı kullanarak çalışıyorum ama doğrusu daha nokta atışı yapabileceğimiz bir kaynak önerisi olursa çok iyi olur.
-
Merhaba arkadaşlar, 3.grup İstatistik-Matematik-Para banka grubundan sınava girecek olanlar var mıdır? Daha önce bu alandan sınava girmiş olanlar da olabilir. Nasıl sorular çıkıyor ve hangi kaynaklardan çalışmak lazım sizce?
-
@urfaspor63 teşekkürler hocam, bilmiyordum.
-
@Kul endüstri mühendisliği istanbul alanından girmiştim hocam.