Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@lordwoodo ben ne mülakata ne sınava girdim ancak normal bir türkçesi olan kişi yukarıda yazan arkadaşlarımızın(istisnalar hariç) işin aslında başarısızlıkla değil listenin 5-6 saat arayla değiştirilmesi ile ilgili bir sorunun dile getirildiğini anlayabilir böyle durumlarda illa işini düzgün yapamayanların sıvayanı oluyor bu seferde sizsiniz herhalde
-
@sbf13 hocam ben ironi yaptım zaten .Ben 3 tane maliye sınavından elendim .Nasıl olduğunu çok iyi bilirim .Listeler karışmış derken de beni anlayan anladı .
-
@crowdingout lordwoo.. kendisi kazandiya ellesmeyin sonuçlara demek istiyor
-
Ben dava açacağım arkadaşlar. Görüntuler de bende var.
-
@semiramis bütün kazanamayanlar bir araya gelmeli bence.hepsi haksızlığa uğramış olabilir
-
Ben de açıcam. Hakkını arayamayan hukukçu çalıştığı kuruma da yararlı olmaz.
-
Sınav sonucu başarılı olarak görülen arkadaşlar hangi evrakları ne zaman teslim edilecek, güvenlik soruşturması yapılmış mı ve tahmini işe başlama süresi ile alakalı bilgisi olan var mı?
-
Bugün arayıp bilgi almaya çalışacağım hocam, daha önceden bilgi alan olursa da burada paylaşabilirse güzel olur. @danzig
-
Arkadaşlar, bu sabah kurumu aradığımda sistemsel bir hata yapıldığını söylediler, 1 kişinin sonucu girilmediğinden tüm sonuçların kaydığını söylediler. Bu son açıklanan sonuçların doğru olduğunu belirttiler ama siz yine de arayın derim. Gerçekten bu tarz bir hata yapılmışsa da, onlarca insanın duygularıyla oynanmış olundu. Keşke sabahki sonucumu görmemiş olsaydım diyorum. 3 ay bekleyip de böyle bir manzarayla karşılaşmak hoş olmadı.
-
@Sonkeynesbükücü ben az önce aradım, başlangıcın ne zaman olduğunu bilmediklerini söyledi. İstenecek belgeler ya ilan edilir ya da mail adresinize gönderilir takip edin dendi. Güvenlik soruşturması da şuan yapılamıyor Aym iptalinden dolayı o yüzden öyle bir süreç şuan yok dedi. Ama tabi açıklamadan önce yapılmıştır diye düşünüyorum ben.
-
Teşekkürler. Kamuda sözlü mülakat sonucundan sonra işe başlama tarihi ortalama ne kadar sürüyor acaba. 4-5 ayı bulabilir mi@esü
-
@danzig kuruma göre değişiyor bazıları hemen belge toplayıp kısa sürede 1 ay içinde filan başlatıyor. Dediğiniz biraz uzun bir süre. Ancak burada sonuç da geç açıklandı o yüzden bilemiyorum hocam umarım o kadar sürmez.
-
Arkadaşlar mülakat puanları açıklandı mı ? Yoksa başarılı veya başarısız mi yazıyor.
-
Güvenlik soruşturması bu 3 ay içinde yapıldı ancak yine de güvenlik soruşturması bahanesiyle ise başlamanız 6 ayı bulacaktır.
Sorunlu bir kurum . Yani hicbir şeyleri belli değil,
Arasan cevap bile veremezler;ne zaman evrakları teslim edeceğim ne zaman ne yapacağım...
Hiç-bir şey belli değildir.
Orası oyun parkı -
@hakantemiz valla diyecek söz yok
-
@zodiac62 sizde nasıl yazıyordu
-
@atanamayanfani_ ben de "Başarılı" yazıyordu ilk açıklandığında sonra "2. Yedek" yazdı.
-
@zodiac62 mülakat puanı yazmıyor mu hocam
-
@zodiac62 hangi puan türünde idi hocam.
-
@urfaspor63 yazmıyor hocam, listeyi bile açıklamadılar kim kazandı göremiyoruz. Sadece kendi sonucumuzu başarılı, başarısız ya da yedek şeklinde görebiliyoruz.