Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
Arkadaşlar 01.05.20 de gireceğimiz İngilizce ve değerlendirme sınavından sonra bi sınav daha olur mu sizce yoksa mülakat mı olur bilgisi olan var mı ?
-
@patrice9 05.01.20 de pardon
-
@patrice9 valla bu 3.sınav oluyor sanırım artık mülakat aşamasına geçilir öyle umuyorum
-
@zobureis inşallah hocam bence İngilizce sınavı yine paragraf ağırlıklı olur diye düşünüyorum süre çok çünkü yine ben son dakika yetiştirmiştim.
-
@patrice9 pazar gününe kadar sürekli paragraf çözmek gerek hocam hayırlısı olsun hakkımızda
-
@patrice9 35 doğru geçirir mi hocam sizce?
-
@zobureis aynen hocam amin inşallah
-
@zobureis tahminim 35 doğru ve yukarısı olur hocam ama tabi aşırı zor gelirse sorular biraz daha düşebilir. Nasıl bir sınavla karşılaşacağımızı bilmediğimiz için yorum yapmak çok zor..
-
@patrice9 haklısınız hocam
-
peki forumda geçen yıl bu süreçten geçen bir arkadaş var mı? bize biraz süreç hakkında bilgi verse ya da en azından pazar günü olacak sınav hakkında yardımcı olsa?
-
@littlefinger geçen yıl ile bu sene farklı hocam ben şu an orada çalışan biri ile konuştum geçen sene sadece bir İngilizce sınavı olmış bir de mülakat
-
@zobureis hocam peki memnun mu şuan? Tam zamanlı mı çalışıyor? Maaş, olanaklar, çalışma koşulları vs. hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@patrice9 şu an yarı zamanlı durumu bitmek üzere sanırım 3000e yakın maaş alıyor yarı zamanlı olduğu için tabi oradaki performansa göre 5 6 aylık süreç sonrasında uzman yardımcısı gibi tam zamanlı olunuyor ve maaş 6000 civarı oluyor bildiğim kadarıyla
-
@patrice9 haftada 2.5 gün gidiliyor en başta kursiyer gibi çalışılıyor analist diye geçiyor sanırım ilk 6 aylık süreçte
-
@zobureis anladım hocam sağolun
-
@zobureis muhtemelen pazar günü olacak sınavdan sonra mülakat aşamasına geçilir o zaman
-
@littlefinger evet bana da öyle geliyor hocam
-
Ben mulakatin da ingilizce olacagi kanisindayim. 3. asama ve eleme kriteri nasildir cozemedim.
-
@G-G geçen sene başlayan arkadaşım mülakatın bir kısmının İngilizce olduğunu söyledi
-
@zobureis Dogrudur, hepimize kolayliklar.