Bismillahirrahmanirrahim. 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı 2500 kişi (TEMENNİ)
-
Aman hocam naptin kalpten gidiyordum
-
Besmelenin açamayacağı kapı yoktur . Yeni yıl ihtiyacı olan herkesin rızık kapısının açıldığı yıl olsun..
-
O sene bu sene olsun ins. Amin. (5.senem)
-
Allahtan sinirsiz isteme hakkimiz varken burda bile 2500 istemek...hani 3bin olsaydi yuvarlasaydik en azindan
-
75.9 , 5200 sıralama İle derse başlayayım mı umut var mı ? sizce konu mu çalışmalı soru mu çözmeli Tecrübeli arkadaşlar ?
-
@ücüncütekil umut her zaman var. Özetler üstüne sorular ( konuda boğulmayın) kurumun neler sorduğuna odaklanın. KPSS kadar zor bir sınav değil
-
@lastmetal kpss puanımıda Gky alan Aşağı çekti 94 doğrum var alanda puan düşük geldi sadece. İnşallah doğru tercih yapabilirim
-
@ücüncütekil olacak olacak biz seninle ağrı dağının eteğinde mangal yapcaz
-
Ölüyodum lan taşikardi geçirdim
-
@akncıı Ağrı yazıcam benm puan düşük ama 95 alan 15 arkadaşımda orayı yazacak Ahsjdkd
-
@ücüncütekil biri de benim mesela birlikte Doğu ekspresine biner gideriz
-
O zaman ilk soruyu soralım, Ocakta ilan gelir mi ?
-
@mhd zor
-
@Dguy_Guy kahin misin ? zormuş
-
Yürek hoplatan başlık
-
@Dguy_Guy sen sus Ya
-
@Dguy_Guy inatla neden yaziyorsun cidden? Beddua aliyorsun farkinda degilsin.dalgani baska yerde gec.giy dguy konusu ac orada kendini eglendir
-
@sonunageldim eğlendiğini zannediyor hocam o daha acı bir durum
-
Arkadaşlar eğlendiğim filan yok ama süreç ortada sadece realist bir yorum yaptım bazı arkadaşlar tespit yapmış hemen ne alaka şuan sizin kadar çok istiyorum cidden.
-
@Dguy_Guy tahminimiz veya öngörünüz ne zaman geleceği yönünde peki ? Ocak ayına zor demişsiniz