2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hafta sonu tam yasak geldi il dışından nasıl gelinecek acaba?
-
@gencbiraday hocam sınav belgenizi gösterdiğiniz takdirde bir sıkıntı yaşamazsınız..ösym ve kurum sınavları kısıtlamalardan muaf geçen kısıtlamada ÖSYM açıklama yapmıştı bu konuda
-
Sınav giriş belgesi bi bende mi çıkmıyor şuan
-
Bu sınav yine ertelenirse belirsizlik alir basini yurur gider.
Allah'ım ne çekilecek çilemiz varmış böyle ya. -
@gencbiraday insan hareketliliğini en aza indirmek amacıyla sözü beni biraz gerdi açıkçası,gerçekten ertelenir mi ya
-
@sokrates12 iller arası yasaklama gelmediği için ertelenmez bence
-
Bence sınav ıptal olur, sonuçta hareketlik azaltılmak isteniyor.
-
@tugceozdmr, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sınav giriş belgesi bi bende mi çıkmıyor şuan
Hallettim bi an panik oldum da
-
@tugceozdmr ah kalbim diye okudum gxjsjs
-
Seyahat kısıtlaması yok onun için iptal olmaz elimizdeki belge ile gideriz.
-
@eomer üniversite sınavının ertelendiği geldi bir an aklıma. Lütfen ertelenmesin ya
-
Saçma olacak ama hafta içi olamaz mı kurum sınavları?
-
@zenginmemur saçma olacak ama ha kpss ha bu sınav aynı ikinci bir sınava gerek yok kazananları direk mülakata çağırın daha mantıklı
-
Yani keşke gib bi açıklama yapsa sizin için şu tedbirleri aldık,pozitif adaylar başka sınıfta olcak,oturma düzeni riski en aza indirecek şekilde olcak,ksıtlamalar sizi etkilemeyecek vs diye hepimiz kafası rahat bi çalışmaya devam etsek. Il göçte mülakat sürecinde Gökçe beyin bilgilendirmesi içimizi biraz rahatlatmıştı dilerim gib de aynı tutumu izler bizim için.
-
6 aralıkta ales var. Ertelenecek gibi durmuyor. Bu sınav tek ilde gerçi ama ben yine de erteleneceğini düşünmüyorum. O yüzden asılmaya devam arkadaşlar.
-
@kuruhasan aman hocam ertelenmesin zaten. Bi de ösym sınav düzenini çok güzel oturttu her turlu tedbir vardi en son girdigim sinavda. Dilerim bu sınavda öyle olur. Iyi çalışmalar
-
@extraordinary Bizim memlekette genelde "kervan yolda düzülür" dostum. Keşke en azından devlet işlerinde a, b, c ... planları yapabilen bir yapımız olsa, zorlaştırmayıp kolaylaştırsak.
-
Ileti duzenlenmistir.
-
Çalışmayan ertelensin diyor, puanı yüksek olan da direkt sözlü olsun diyor.
O da güzel hikaye kardeş. -
@kuruhasan yaf fitnemisinz nesinz. zaten giricek listesi belli sinav sözlü olursa yüksek almis adamin ne avantaji olucak. 5 kati cagirmis, direk sözlü yapsin herkesi bitsin gitsin. burda laf sokucam çabasına girmeden önce güzelce oku