2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Maliye Bakanı İbrahim USLU olsun...
-
Guy sınavı ne zaman olacak etkinliği yaptığımızı düşünüyorum.
-
Yav yeter artık ne adamlarsınız ya.Mutlak olarak kimse memnun olmayacaktı her türlü çözümde bile.Konuyu kapatın artık ertelensin diyenlerden dolayı ertelenmedi ve ya ertelenmeseydi de ertelenmesin diyenler sayesinde ertelenmemiş olmayacaktı.Buna karar verirken bizim yorgunluğumuzu stresimizi bıkmışlığımızı düşünmüyorlar bunu anlayın.Ben de istemiyordum ertelenmesini ama yapcak birşey yok kabullendim ne yapayım.Boş boş konuşup tartışmak yerine gidin dinlenin uzanın yemek yiyin şahsen ben biraz dinlenip yine yavaştan ders çalışmaya başlayacağım
-
" Merhaba. İyi çalışmalar diliyorum:
A) 12 Aralık 2020 tarihinde yapılacağı ilan edilen fakat herhangi bir tarih verilmeden Covid-19 sebebiyle ertelenen Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavına hak kazanan adayların mevcut kazanılmış hakları (sınavın 2021 Kpss sonrası bir tarihte yapılması ihtimaline karşı geçerliliği bitecek olan 2019 yılı Kpss puanı ile sınava girmeye hak kazanan adayların puanlarının yanmaması ve haklarının korunması adına) ertelenen sınav yapılıncaya kadar saklı mıdır ?
B) Bununla ilgili olarak sınava girmeye hak kazanan adaylara veya kamuoyuna bir bilgilendirme yapılacak mıdır ?
Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde yukarıda sıralanmış ve iki adetten ibaret olan soruların cevaplarının mümkün olan en kısa zamanda tarafıma bilgi verilmesini saygıyla arz ederim. "
Arkadaşlar böyle örnek bir şablon oluşturdum..bunu cimer üzerinden Hazine ve maliye bakanlığına gönderelim. Tartışmak yerine bunu yaparsak daha faydalı olur emin olun buna
-
Ertelenen sınav değil ertelenen hayatlarımız ! 18 Haziran 2018 den beri gelmeyen bir sınav tam geldi dedik ertelendi .! En kötü senaryo Mart gibi yazılı sınav yapılır Temmuz gibi de mülakatlar yapılır diye umuyorum bu ne demek biliyor musunuz 2021 de çöpe gidecek demek ! Yazık hepimize çok yazık
-
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben bu aralık ayını beklerim sonrasında sınavın ocakta olması için yada bize kesin bir tarih vermeleri için elimden geleni yaparım tek başıma bile olsa savaşırım elimden ne geliyosa yaparım karınca misali ateşi söndüremezsem de o yolda ölürüm
-
@swezy kesinlikle katılıyorum arkadaşım Ocak ayında tweet atmaya devam!
-
@maliyeciece ben her zaman hazırım arkadaşım burdaki bi kaç kendini bilmeze hayatımı heba ettirmem mücadeleye devam
-
uygunsuz ileti silinmiştir
-
@poncik kurum içi sınavı ertelendi bilgisini nerden aldınız acaba
-
En son yapilan guy'da il tercihinden dolayı giremedim . Malum bu da ertelendi . Ertelendi ,iptal edilmedi . Allah aşkına iptal olacak vs diye yazmayın . İller belirlendi, taban puanları , sınav yerleri vs . İkinci kez bize eski vmy ilanının akıbetini yasatmazlar diye umuyorum . En azından böyle düşünmek istiyorum. O kadar acımasız olduklarını düşünmuyorum . YORULDUM artık . Birşeyin ertelenmesi bizim hayatımizi da ertelememize neden oluyor . Bende tek başıma da olsa Ocak ayindan itibaren her gün kurumu arayıp net bir açıklama yapmalarını isteyecegim . Ertelenmesini istemiyordum
-
Arkadaşlar;
Vakalar artmış sınav ertelenmiş olan olmuş. Lütfen şu laf sokmalı atışma iletilerine artık bir son verelim, iki gün sonra belki aynı kurumda yüzyüze bakıp yan masalarda çalışacaksınız. Herkesin haklı gerekçeleri var ve bu kadar ağır sözler sarfetmeye gerek yok.
Bu iletiyi sabahtan beri şikayet edilen sayısız iletiye istinaden yazıyorum, bundan sonraki şikayet edilen iletiler için ileti girmeyeceğim. Herkese iyi çalışmalar.
-
@uvyx, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
arkadaşlar sınavın ertelenmesinin sebebi burada iki arkadaşın şartlar bu ertelenmeli demesiyle olmuyor olmadı, kızacaksanız yanlış yere kızıyorsunuz.
Arkadaşlar burada kavgayı bırakın da defterdarlık ta yazılı olmamasıyla ilgili Bir faaliyet yapalım 1200 şanslı var 4800 çöpe gitti@
Yaş sınırında mağdur olanlar var#
-
Arkadaşlar Temsil yayınlarının 2 cilt halinde çıkan TAHAKKUK Hazine ve maliyr bakanlığı sınavlarına hazırlık kitabını alan çözen ve memnun kalan var mı alalım mı?
-
-
-
@emrhgvn defterdarlık ztn direk sözlü yazılı değil
-
@gizo11 valla twitterdan gördüm bnde oda ertelendi diye Allahım onların sınavının ertelenmemesini istemeyeceğim aklıma gelmezdi umarım doğru değildir zira ocak sonuna dogru inşallah yaparlar bizim sınavı da 2 ay nasıl gececek bilmiyoru şiştik yeminle
-
@poncik
hani ulan şurayı sürekli unutuyorum dediğin konular vardır ya. yardırın abicim çok pis çarpışcaz. -
@poncik Gercekten 1 gun calismaya tahammulumuz yoktu aylar boyu calistiricaklar.
Bu ne büyük imtihandir