2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ayrıca 2021 KPSS az kaldı. Bence 2021 kpss sonra yapılsın herkes faydalansın. 5 veya 6 ay daha dişinizi sıkın
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@düdüklütencere @düdüklütencere Can hocam, bal hocam çok güzel yazıyorsunuz ama burada yazanların çoğu bencil insanlar. Bunların tek korkusu bu süreçte biraz daha çalışıp kendilerinin önüne geçmeleri.
ÖSYM sınavları ertelemiş, MEB sınavları ertelemiş filan bunların umrunda değil. Diyorsun ki 'ÖSYM gibi sınav erteleme huyu olmayan kurum bile sınavlarını erteledi, aynı gün DUS ertelendi. Durum vahim, bizimkiler de ertelensin.' fakat onlar tutuyor '7 senedir 8 senedir bu süreçteyim yeter artık banane hastalardan.' diyebiliyor. Bunlar hasta olanlara banane girmesin diyince haklı oluyorlar fakat 1 - 2 ay daha dişinizi sıkın diyince twitterda telegramda boy boy mesaj görüntülerimiz yayılıyor.
O yüzden derdinizi anlatmayı bırakın. Kendileri çalıp oynasınlar.
-
Defterdarlık mülakatları mı önce olur guy sınavımı hocalarım bi fikriniz var mı ?
-
@mc61 muhtemelen defterdarlık olur guy uzun bi süre yapılmaz daha
-
@hayırlısı035 işte bende tam olarak bunu söylüyorum arkadaşım . Herşey hazır olduğu bir zaman da bizim hazır olacağımızın garantisi yok . Yazık gerçekten çok büyük bir cahillik bu . Ben hasta olanları tenzih ediyorum lakin Kovid-19 u bahane edip de düşük puan alanların veya normal puan alıp da bugüne kadar ders çalışmayıp kendini hazır hissetmeyen şahsiyetlerin her birinin çabaları sonucu bu sınav iptal edildi ise başta ben ve benim ailem eşimin ailesi yakın çevrem 5 yıldır Bu süreçte benim halimi bilenler(2018 de güya yapılacak olan vmy sınavı için hakkım da kayba uğramıştı) ellerimizi açtık dua ediyoruz Allah’a . NASİP ETME YA RABBİM KÖTÜ NİYETLİ BU İNSANLARA NASİP ETME HERHANGİ BİR MEMURİYETİ . Bizim dualarımız bu şekilde. Tedavi olmam gerekiyordu tedavimi ertelemiştim yılbaşına bu sınavı halledebilmek için sağlığımı öteledim ben yani . Birçok kişi var burada çok şeyi öteleyen vazgeçen.. ama şunu bilin ki biz umudumuzdan vazgeçmedik. Nasibimizse bizi 10 ay sonra bulacak 2 ay sonra da 3 sene sonra da. Mağdur ettiniz ellerinizle birlik olup yaşa takılanlar da var ben değilim fakat onlar için de çok üzülüyorum rabbim onların da haklarını bırakmasın size(bencillere)
-
ben ocak için hazırlıklı olun diyorum
iddiaya girmek isteyen varsa
sağ sağlim işimize gücümüze girdikten sonra
bi kahvesine iddiaya girebiliriz -
Yıllardır bekle.. herşeyini ertele.. gözünün önünde sana ilan vermezlerken kurum içine binlerce ilan gelsin.. başka yerlerde öğretmen atansin sağlıkçı atansin.. zor bela 1000 kişilik ilan gelsin.. hadi bırak bunca haksızlığı bi kenara otur son gücünle tekrardan sil baştan geleceğin için sabahın köründe uyan gece geç saatlerde uyu.. sadece ders çalış.. son bi sabır derken sınav ertelensin.. ve meçhul bir tarihe.. kusura bakmayın ama burda yok virüs yok şöyle ertelensin diyenleri hiç samimi bulmadım.. herkesin ana babası var.. Herkesin canı var.. ama bide hayat in gerçekleri var.. 9 aydır bu virüsle yaşıyoruz kimse kimseden ne daha rahat needaha sıkıntılı.. milyonların girdiği KPSS oldu.. nice farklı sınavlar oldu ertelensin diyen herkes istisnasız girdi.. herşeyin sonu dönüp dolaşıp bir şekilde İİBF yi buluyor.. nasıl bir kısır döngü içindeyiz aklım almıyor.. şimdi yine yarın ne olacak diye belirsizliğe devam.. samimiyetle bu yolda kimsenin hakkına göz dikmeden uğraşan İİBF li tüm arkadaşlar bize yine sabretmek düştü..
-
@yolosapiens lafı bana çarptıysan haberin olsun koronadan en çok korkanlardan biriyim aylardır evden çıkmadım ama iç işleri koronanın göbeğinde 3 alım yaptı sonuçlandırdı adamlar maaşlı çalışıyor hatta 2. İlan geldi demek ki şartlar sağlanıp sınav yapılabiliyor devletin buna imkanı var ben bencil de değilim asıl bencil hasbelkader sınava hak kazanmış ama sınava gireceği belli olmadığı için ders çalışmayıp forumlarda twitterda nereyi seçsem muhabbetini 1 ay döndüren sonra da konular yetişmicek en iyisi ertelensin diyen tayfa hani derdi sağlık olmayan...görecez arkadaşlar en erken 3-4 ay sınav mınav hak getire ne demek istediğimi yaşayarak anlayacaz hep birlikte sürünerek
-
@scofieldmustafa keşke bu gezegen de onları engellese. Sınavdan değil bu gezegenden kaybolsunlar
-
@ksünr
abicim ne çaba sonucu iptali ya ?
''ALES/2, YÖKDİL/2, DUS, STS Diş Hekimliği, e-YDS/13, DİB-MBSTS, YDUS ile DHBT'' dün iptal edilmişti.
şöyle bi yaşadığınız dünyaya bakın iptal edilmeyen ertelenmeyen şey mi kaldı.
kamuda esnek çalışma saatleri var millet evinden çalışıyor. öte yandan sınavların yapılacağı hafta sonları sokağa çıkma yasağı var. bir sınav değil iki sınav değil. hangi birine müsamaha göstereceksin. şu durumu yaşadığımız talihsiz sürecin bi sonucu olarak görmeniz için bi kafanızı çıkartıp derin nefes alıp gelin. -
Belki de artık bu ilanı da göremeyebiliriz birilerinin sayesinde .. kurum içine verilirse bu kadro şaşırmayacam yazıklar olsun buna sebep olan herkese.. elleri ile emeklerimizi çalan emek hırsızlarına yazıklar olsun
-
Yaklaşık 2 yıldır bu ilan bekleniyor. Çok yazık oldu. Diliyorum süreç 2021 kpss sonrasına kadar ertelenmez.. birçok genç kardeşlerimiz zaten işsiz ve insanlar tükendi psikolojik ve maddi maddi olarak.. Kazanılmış haklar korunur umarım...
-
Dostlar 1 ay sonra yine biz kendi kendimize kalıcaz bu sınav ertelensin diyenler burda olmayacak ve yine biz çabalayacağız. 1 ay sonra her yer açılmaya başlayacak insanlar yine her yerde gezecek her taraf kalabalık olacak biz burda etkinlik peşinde koşacağız yazın da herkes plajda gününü gün ederken biz ders çalışıyorduk niye ? Çünkü KPSS ertelenmişti . Ekim ayında gireceğimiz sınav şimdi belli olmayan bi tarihe ertelendi hepimize sabır diliyorum
-
@ksünr
gidin çinlileri dövün abi -
Hadi gençler artık oldu bitti sınav ertelendi ders çalışmaya devam.
-
Arkadaşa katılıyorum. Gerçekçi düşünmek gerekiyor. Uzmanların en son açıklanmasına göre pandemi kontrol altına alınması en az 1 yılı bulur. Sınavın en erken 1 yıl sonra yapılması gerekiyor. Ben şahsen sağlığımı tehlike altına atmak istemiyorum. Eğer ihtiyaç olursa kurumiçi karşılanabilir.
Takvim açıklanması çok ütopya boşa uğraşmayalım. Şimdiden 2021 KPSS çalışmaya başlayalım.
@düdüklütencere, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@yolosapiens
hocam benim burada gerçekçi düşünemeyen insanlar tarafından suçlandığım konusunda vicdanım rahat.
yarın kurum sınavına girsem geçeceğim konusunda da.her şeyi geçtim, tabi ki isterim elimizde somut bi tarih olsun. şaka mı bu tabi ki isterim. ama ütopik geliyor bu ihtimaller. destek de veririm elimden geldiğince önümüze görmenin kesinleşmesi hususunda ama biliyorum ki bu çok zor belki de imkansız. bunu söylediğimde bile tepki alıyor.
tüm dünya aksamış bunlar istiyor ki güneş bi bana vursun.
-
@düdüklütencere hayat herşeye rağmen devam ediyor iptal olan hiç bir zaman guy kadar yakın bir tarihte giriş belgelerini yayınlamadı 1 hafta bile geçmedi aradan ya.. o zaman da vakalar yüksekti,,, zaten vakalar hep yüksekti. Hepsi iptal olsaydı bizim ki de olacaktı diye bir genelleme yapamazsınız ki kafanıza göre , bu bir kurum sınavı işe girilecek bu sınavlar ile . Daha iyi olmuştu yasaklar bizim işimize gelecekti , meydan bize kalacaktı belgelerimiz ile gönül rahatlığı ile Türkiye’nin yerinden gidip gelecektik sınava . Hastalık bulaşır dersen bununla hiç bir ilgisi yok geçenlerde evden dışarı çıkamayan felçli bir akrabamız yenik düştü vefat etti . Ölümse gelip bulacak evde de sınavda da kaçamazsın , hastalık ise de yine aynı şekilde aslında . Ben sınava gitmiycem de evde mi durcam ben dursam eşim işe gidip geliyor mecbur kapanabilecek miyiz tam mümkün değil , neydi bu gayretiniz çabanız . Biz burda birbirimizi bilmiyoruz arkadaşlar ama vebal aldınız haberiniz olsun ben devletime kurumuma asla kızmıyorum bu kez onlar herşeye rağmen sınav yapacaktı sınav dağılımını bile düşünmüşler ortaokullara kadar dağıtmışlar 5000 kişiyi önlem vardı , siz yaptınız siz başardınız ikidebir iptal olsun sınav diye kurumu arayanlar sınav yüzü görmek size nasip olmasın, benim gibi sürece müdahale etmeyip bu sınava herşeye rağmen girmek isteyenlere de umarım en yakın zamanda en iyi kadrolarda iş sahibi olurlar, hain insanları hainlikleri ile bırakıyorum he bi de ALLAH’a havale ediyorum ...
-
Ahh yine mi kader, ama artık yeter,
Yine kapıda kara geceler..
Vayy çileli başım, ortasında kışın
İyiceee beter..! -
@düdüklütencere bi Çinli bile sizin yaptığınız kötülüğü yapmadı be hiç olmazsa bile isteye yapmadılar .. lütfen artık muhatap olmayın benimle .
-
@hayırlısı035 sen ilan erken gelsin diye etkinlik vs. yap.cabala! sapiens, düdüklü erteletmeye ugrassin!!bir şeyi bin kere söylersen olurmuş
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir