2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İleri bir tarihe ertelendi.
Ne kadar ileri? 3 ay 5 ay ?
En kötü kışı aradan çıkaralım deseler min 3 ay.
2021 kpss kalıyor 3 5 ay dur dur 2021 kpss sonrası yeni başvuru alalım 2021 kpssyi de aradan çıkaralım. Nasıl? Eğleniyor muyuz?
ALINTI TWİTTER: Sedatt ( @blackwhita1903 ) -
@mrvguy :d ocak mı sınavı bir daha bulabilirsek şüredin...bazılarına çocuk oyuncağı geldi bu iş ama inşallah üzülmezler daha sonra
-
Arkadaşlar artık birbirimizi yemeyi bırakalım da bundan sonra yapılacakları düşünelim. Bence sayı arttırımı için talep edelim ilanı revize etsinler 1500 ya da 2000 olabilecek bir sayı. Bakan DPT da göre yapmış birisi albayrak kadar duyarsız kalacağını sanmıyorum. Fikri olan yazsın ama bence artık eleştirmeyin birbirinizi.
-
@düdüklütencere Tavsiyem dizinizi filminizi izleyin hocam yeter gercekten. Uzattıkça değersizleşen cümleler bir sizin yazdıklarınız sanırım.
-
Bu ortalıkta nisandan önce olmaz mayıstan önce olmaz gibi korkular da fazlasıyla yersiz ve temelsiz.
Sistem belli. Yoğun bakımlar sıkıntı yarattığı oranlara gelince kapanışa geçiliyor, o konuda rahatlama olduğunda ise tekrardan açılış.
Öte yandan aralık ortası aşılama başlıyor.
Keza çok yakın bir tarihte ilanı gelmiş olan defterdarlığın başvurularının ocakta olması da bence tahmini sürece işaret ediyor.
En basit düşünceyle bile bu sınavların çok fazla kişiyi ilgilendirmesi hasebiyle iptali, hak kaybı, aylarca ertelenmesi gibi korkularınız yersiz çıkıyor. Bir iki sınav değil neticede.
Ertelenme süreci ve risk ortamı arasında optimal bir tarih belirleneceği konusunda kendi adıma en ufak bir şüphem yok.
Ancak bu sınavların şu ortamda yapılması da mümkün değildi. -
@avemim
dostum insanların üretime katılması, dönüşümlü şekilde işe gitmesi, kademeli mesai saatleriyle hayatın devamlılığını sağlaması gerekliliği ileşöyle bir zirve döneminde insanları kaldırıp ankaraya götürüp bilmediği etmediği yerlerde konaklatıp anasının babasının geri yollamak bir değil.
-
Kadro etkinliğinde bu kadar katılım yoktu. Aynı durum kurumiçi etkinliğinde olmuştu. TBMM dilekçe 110 kişi katılmıştı. Ama işinize gelen için 2 gündür elinde geleni yaptınız. Madem bu çabanız vardı daha önce neden göstermediniz? Bir zahmet sürecin belirsizliği kalkması için de çaba harcayın.
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sonunda ertelendi.
-
@düdüklütencere ya nasıl bir değil benim ablamda markette çalışıyor ve her akşam eve gidip geliyor annem babamda yüksek tansiyon vs. 1000 adam iş sahibi olacaktı bu da hayatın devamlılığı değil mi ?
-
@hayırlısı035
Dostum belirsizliğin kalkması gibi bir ihtimal yok ki. Şu an kimse çıkıp da tarih veremez ki.
Temennileriniz istekleriniz gerçekçi değil.
Abicim milletin dükkanları kapalı dükkanları.
Dünyada aksamayan şey kalmamış.
Sanki bir sizin inadınıza yapılıyormuş gibi ortada olan büyük bi gerçeği yok sayıyorsunuz. -
@gandalf bu dediginiz olması imkansız artırmazlar. kimsenin hakkinin da yenmeyeceğini düşünüyorum ama sınavın 2021 kpss öncesi mayis-haziran gibi olacağını tahmin ediyorum.yoksa bu önlemler altinda( haftaiçi yasak yok, avm acik.. covid bitmez.eğer önlemler bu şekilde hafif devam ederse bahar bitmeden kimse sınav beklemesin.o ertelensin diyen arkadaslarin da covid i bahane ettigini kesinlikle düşünmüyorum. belli ki biraz daha çalışmaya ihtiyaçları var zannettiler ertelenir de bir ay ertelenir akil var mantık var. cook kotu oldu..
-
ben daha uzun süre bu başlıkta bir şey yazmayacağım tamam.
ertelenmesini istemeyenler kendileri dışında hiç kimse bir şey konuşmasın istiyor. doğru veya yanlış önemli değil kendileri dışında hiçbir şeye ne empatileri, ne bakış açıları ne de tahammüleri var. -
ALES ne kadar ertelenirse bu sınavın da o kadar ertelenmesi lazım.Ösym sınavlarının yeni tarihi bize yol gösterebilir.
-
@earth11 ben fikrimi söyledim imkansız değil bence ama siz bilirsiniz.
-
Bu saatten sonra hic birseye kilimi kipirdatmam 6 yilim heba oldu . 3 ay sabredecek ne maddi gucum kaldi ne manevi . Hastalikmis bilmemneymis gecin bu isleri ya .3 senedir gelmeyen bir ilan var ortada bu kacinci ertelenisi gozunuz bu kadar kör mu sizin. Milyonluk kpss sinavlari yapildi sen daha 5 bin kisilik sinavi yapamadin 2020 yilinda. Lanet olsun iibf okudugum gune.
-
@gandalf hocam böyle şeyler yapmayın. niyetinizin kötü olmadığını düşünüyorum ama yanlış bu fikirler. ilan revizesi demek 5000 kişinin yeniden strese girmesi demek yeniden tercihti gelir miydi gelmez miydi kimsenin sabrı yok artık. Revize değil bu alımdan sonra yeniden her yıl ilana çıkılsın talebiniz olsun mümkünse.
-
Kırk yılın başı bir kpss'ye girelim dedik onda da 1000 yılda bir olan pandemiye denk geldik. Zaman geçtikçe dersleri de unutuyor insan. En azından Ocak gibi yapsalar keşke.
-
@gandalf önceki senelerde her yıl 2000 alim olurken, simdi 2 yıl sonra 1000 alim o da belliki eleman eksikliğini bi tik rahatlatmak için yoksa su an yüklü miktarda alima para yok! para olsa su donemde kesintisiz sokağa çıkma yasağı ilan ederlerdi. umut kırmak istemem ama önümüzdeki süreç daha sıkıntılı olacak gibi.keşke ertelenmesydi de mülakat için bekleseydik.ama inşallah dediginiz gibi olur
-
-
@düdüklütencere senin dükkanlar kapalı diye üzerine basarak yazdığın şey var ya bnm arkadaşım hamile olduğu halde dükkanını her sabah gidip açıyor altını çizerim hamile olarak yani hayat mecburen devam ediyor bizim içinde devam edecekti inşallah iptal edilmez bu sınav ve süreç uzaman inşallah da sizde ertelensin diye kurdugunuz cümlelerin altında ezilmezsiniz inanın tek istediğim bu inşallah en kısa zamanda en kötü ocak ayında yaprlar sınavı
-
Ertelenmesine güle oynaya twit ve ileti atanlar ...Göreceğiz sonunda kim gülecek hepimiz kan ağlıcaz kan! Benim gibi elinde bir tek 2019 puanı kalanlar kpss ye başlayın malum sınav belirsiz mülakat belirsiz atanma belirsiz puan çöp olacak başınızın çaresine bakın kaldı son 7 ay atanmak bir mucize oldu