2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy açıklama beklıyoruz onlardan; acaba markete, çarşıya pazara gidecekler mi ? Yada çalışmamış olup pandemiyi fırsatcılıklarıyla kendi lehlerine cevıren plansızlar sınav yapıldığında harikalar mı ? Yaratacaklar .Sen yat bugüne kadar sonra ertelensın de sankı ertelense ne yapacaksın .Pandemı bıtecek mı ? Sanıyor o ileri fikirliler bitmeyecek .Korkuyorlarmış sankı evlerinde işe gidip gelen kimse yok taş mı? Yiyorsunuz ailecek bütün kötü söylemlerim beddualarım üzerinize olsun ertelensin dıyenler.Dahada girmem foruma sağlıcakla kalın ben gidip yds bakayım
-
Arkadaslar bu erteleme ocak ayini bulur mu? resmen lanet okumaya basladim.
-
Açıklamada sınav ilgili açıklama yapılmış. İyi temenni bulunmak isterim ama nedense daha kötüsü oluyor.
@extraordinary, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıUmarım yeniden basvuru il secimi gibi seylerle ugrasmadan sifir hak kaybiyla en kisa surede sinava girebiliriz tek temennim bu yönde. Hakkimizda hayirlisi olsun kalp kirmamaya ozen gosterdim yine de kirdigim varsa ozur dilerim. Gorusmek uzere..
-
@mrvguy 1 ayın bile işşiz güçsüz hesabını yaparken meçhule giden bir gemi kalktı bu limandan ...
-
Baştan tarihi yanlıştı zaten 2018/2019 puanlılara yapacaktı sınavı şimdiye bitmişti. Erteleye erteleye ne hallere geldi yazık....
-
2 senedir ben bu sınavı bekliyordum, il tercihim de olmuştu ama maalesef sınav ertelendi.Ders çalışmak için kütüphaneye gidiyorum kütüphane kapanıyor, sınava başvuruyorum sınav iptal oluyor gerçekten çok üzücü bir de arkadaşlar dalga geçer gibi hala işin ciddiyetinde olmayan insanlar var arkadaşlar hepimiz bu sıkıntıları yaşıyoruz yapmayın dizi film önerisi nedir gerçekten çok üzücü böyle demeniz, kendimize hayat kurmamız gereken yaşlardayız maaşımızla evimizi geçindirmemizi düşünmemiz gereken yaşta biz hala ertelenen bir sınavla alay ediyoruz lütfen yapmayın da bizde samimiyetinize inanalım dostlar
-
Meçhul bir alımımız daha oldu artık. Hayırlısı olsun diyelim bari.
-
@hayırlısı035 hocam o kadar da degildir simdi .sinav ertelemesi olmaz mi sadecr allah korusun su yasaklar bitsin arsinlariz sinav tarihi icin ocak ayina vurmasa bari.yada ocak ayina da raziyim
-
@guyguy26 günü kurtardılar hocam o yeter. (Niyeti sahih olanları tenzih ediyorum)
-
@cedric Belliki onlar bu sıkıntıları çekmiyor ne diyelim Allah çektirmesin
-
nisandan once beklemeyin sinavi
-
@cedric hocam ben 2015 yilindan beri bekliyorum ilk defa tercih tutturdumdedim bu sefer olacak.resmen gudubetlik var ortada.icimde hic heves kalmadi oturup bide ne zaman tarih olacak die takip etcez. Off ki ne off
-
Arkadaşlar olması gereken bu idi ve oldu.
Ülkede ertelenen, kapanan, kısıtlanan tek şey biz değiliz.
Yaşadığımız sürecin bir parçası.Ayrıca her sınav ertelenmiş durumda, hatta sınavların dışında birçok şey de erteleniş durumda.
Dolayısıyla geçmiş tecrübelerle yaşadığınız korkulara mahal yok. Erteleniş sebebi belli. Ayrıca bu ertelemelerin ilgilendirdiği kişi sayısı yüksek önceki tecrübelerinizden korkularınıza göre.Bu bir gereklilikti ve şu an yapmamız gereken tek şey bu gerekliliğin getirdiği sonuçlara göre pozisyon almamız hak korunması yönünde, o kadar.
Bunun için de tezcanlılık yapmamalıyız. Tezcanlılık bazı isteklerin içini boşaltıyor sürekli tekrara düşerek vır vır vır vır
Haklarımızı kaybetme korkusu ertelemenin olmaması için bir sebep asla değildi bu süreçte.
Bu erteleme olması gerekliydi
Aynı şekilde hakkımızı korumamız da gerekli.Kısaca demek istediğim; bu erteleme gerekliydi, bu erteleme sonrası haklarımızı korumaya özen göstermemiz de gerekli.
Yani öyle ya siyah ya beyaz gibi bi durum yok, ya hep ya hiç gibi bi durum yok.
Bu sürecin tüm gerekliliklerine göre adapte olmamız ve şekillenmemiz lazım. -
@is-lm hocam o kadar beklenilmez 5000 kisi bekliyo arsinlar valla o gib idaresini bugun ku gibi... yasaklar kalksin millet aramaktan beter eder. O kadar insanin emekleri hayalleri beklentileri var.5000 kisi bunu bekliyo.sanmam ocak ayi en gec onu da baskiyla aliriz insallh
-
Çok uzgunum arkadaşlar. Ismini anmak istemedigim bir bakan 2018 ve 2019 kpss puanlarını yok sayarcasına bu sinavlari ekime ertelediginde dahi bitmek tükenmek bilmemisti. Sonra aralık , sonra yine belirsiz bir süreç. Bir sinav yapmayi beceremediniz yazıklar olsun size. Bu yıl tekrar bir kpss'ye giricez sürec sonlanana kadar. Yazık , çok yazık.
Şu sağlik hassasiyeti gösteren arkadaşlar , umarim dunyada tek bir vaka kalana kadar ayni hassasiyeti gösterirsiniz. Emegimiz , çabamiz yine mechule gitti, vebali sizede geçti ne diyelim. 3.yilimizda ya sabir ya sabir. -
@is-lm, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
nisandan once beklemeyin sinavi
neye göre böyle bir bilgi verebiliyorsunuz ya bu ne hadsizce bir bilgi safi kötüsünüz. daha bakanlığın bile bilmediği, görüşmediği bir konuyu emin bir şekilde nasıl dile getiriyorsunuz. insanların umudunu kırıyorsunuz biraz vicdan biraz akıl diliyorum
-
@düdüklütencere işe giden insanlar metrobüste dip dibe minibüsler tıklım tıklım nerde önlemler
-
@yolosapiens ya hala sonunda ertelendi falan yazıyorsunuz. Üniversite bitirip belli seviyelere gelmiş ülkenin aydın kesimi sayılan şimdi de devletin memuru olmaya çalışan insanlarız biz farklı fikirlere bu kadar saygısız olursak napsın bu ülke ya gerçekten yazık size acıyorum ben
-
@yolosapiens sınav tarihi ne zaman olacak etkinliğinde ilk sırada sizi görmek isteriz zira ertelenmesi için cok aradınız kurumu bir zahmet etkinlikleri de siz organize ediverin
-
@düdüklütencere bi sus artık ya