2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2 gündür gram ders çalışmadım nasıl bi kurum bura alt tarafı bi açıklama yapacak elli kere arayacam canıma tak etti daha ya
-
Şimdi aradım sınav birimine bağlamadı sadece siteyi takip edin dedi
-
Sık sık arayalım biz stresteysek onlarda strese girsin bu saatten sonra 12 sinde sınav olmadığı kesinleşti gibi
-
Guy ertelendi
-
Hangi tarih o bile belli değil geçmiş olsun başka baharlara kaldık
-
Sonunda ertelendi.
-
dizi tavsiyesi var mı
-
@yolosapiens göbek atıyosundur kesin
-
Külliyen iptal olmazda inşallah, 6-7 aya sınav yapılır umarım, bekle bir ömür daha
-
Merkezi atama yapılsa kimse bu dertlerle uğraşmayacak.Kurumun derdi personel ihtiyacını kapatmaksa eğer direkt merkezi alımla bu sorunu halleder.Kuruma baskı yapılacaksa bu konudan yapılmalı,en makul ve adil olanı budur.
-
Hakkinizda hayirlisi dostlar.
-
@düdüklütencere person of interest güzel dizi diyorlar...
-
Hayırlı olsun bakalım bu sınav aylar sonrasına kalsın da o zaman bu çok duyarlı arkadaşlar yorum yazsın buraya bakalım okuyalım hep beraber
-
@swezy Yani ekimden bu tarihe ertelemek zaten saçmalıktı
-
İleri tarih ne zaman?
-
ALES ne zamana ertelendi? ALES yapıldığı zaman bizim sınavı da yapmalılar.Yoksa çok uzar süreç , kimsenin sabrı kalmadı.
-
@hayırlısı035 onu burdaki 1 ay ertelensin diyen arkadaşlar açıklayacak galiba
-
Umarım yeniden basvuru il secimi gibi seylerle ugrasmadan sifir hak kaybiyla en kisa surede sinava girebiliriz tek temennim bu yönde. Hakkimizda hayirlisi olsun kalp kirmamaya ozen gosterdim yine de kirdigim varsa ozur dilerim. Gorusmek uzere..
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Şahsi düşüncem ileri tarihli sınav erteleme ilanı çok ileri tarihli olacağı yönünde
-
@quesnay insallh olmaz resmen morelim coktu