2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar sinav ertelenirse tarihi belli olmayan bir sinav icin nasil bir calisma izlemeliyiz cunku sinav 5 ay sonrada olabilir 1 2 ay sonrada neticede belirsizlik
-
@düdüklütencere ne ankarası be sinirleniyorum bilip bilmeden konuşmayın. hastalık var!!!! Var gerçek!! ama diğer tarafta beklemekten bıkmış insanlar yıllarını vermiş hayati sınava çalışmakla gecmis, belk ailesine yük olmaktan usanmış insanlar da var..kaç yildir bu ilan bekleniyor zaten kimsenin dayanacak gücü kalmadı!!bende şehir dışından gelicem nasıl kanitlarim bilmiyorum ama benimde annem tansiyon ve şeker hastası babam zamninda akciğerden ameliyat oldu riskli gruptalar yani. biz genciz daha direncliyiz sınava giderken gerekirse 10 maske tak 10 eldiven giy zaten otobüs ya da uçaklarda fazla yolcu da olmaz insanlar keyfine niye bu dönemde şehir dışına çiksin. kpss sürecinde istanbulda girdim otobüste gelirken bile 5-6 yolcu vardı ki vakalar azdı.en kısa surede olmalı bence
-
@poncik
pandemi sebebiyle tüm sınavlar erteleniyor. burada ertelendi diye sınavın üstüne yatma gibi bir ihtimal bir korku yersiz. ertelenme sebebi çok açık ve tek sınava ait değil vaktindeki vmy gibi. bu korkuyu yersiz buluyorum.
ayrıca tabi ki isteriz erteleneceği tarih de açıklansın aşağı yukarı ama işler böyle yürümüyor bunu biliyoruz.
şu an için tek gerçek olan ertelenme gerekliliğini de elimizden geldiğince sebepleriyle izah etmeye çalışıyoruz. çıkmaz bir durum ve kimse bu durumun suçlusu değil. -
Umarım kimseyi hak kaybına uğratmayacak bi karar alırlar belirsizlik çok kötü herkes burda birbirine girdi arkadaşlar hepimiz aynı yolda yürüyoruz fikir farklılıkları elbette olabilir ama tartışarak gerilerek bir şeyi çözemeyiz
-
Mulakatsiz 5 bin kişi alınması için etkinlik yapalım. Covidden dolayı bu sefer böyle yapılsın
-
@su28a ya cidden dalga mı geçiyorsunuz insanlarla? Alımı 1000 kişiden 1500e çıkarmadı kurum ama sizin kıytırık etkinliğinizle 5000 kişiyi atayacak kafalara bak. Şurada ya hayır söyleyin ya susun komik komik çıkarsamalar yapmasın kimse artık.
-
arkadaş şaka yapmıştır diye düşünmüştüm ben ama ciddiyse ben de altımıza ferrari talep ediyorum
-
@bulamadim sen çok zekice yorumlar yapıyosun 🤭senin gibisini bulamazlar , seni alsınlar bugün başla
-
Mülakata iki katı bile çağırılması bana göre yanlışken 5 kat çağırılması tamamen adaletsizlik, torpilin önünü açmak. Hak, adalet, liyakat diyip 5 katı mülakat yapılsın demek saçmalık. Bana kalsa direk ilk 1000 atansın ama illa mülakat yapılacaksa bu max. 2 kat olmalı. Bu arada 5000 kişinin kazanılmış hakkı var demeyin bence insanlar 90 puanlarla atanamazken 70 alanları düşünemem.
-
@ksünr ertelenmesi için uğraşan derken yani nasıl bir uğraş ?
-
@bulamadim bana ne diye yükleniyorsun böyle gergin iletiler yazıyorsun kardeşim. Çıkarmayan ben miyim ! Sağlıkçılar gibi öğretmenler gibi sorunsuz atanmak bizimde hakkımız ! Tamam madem o zaman böyle bekleye bekleye boyun eğerek duralım ️
-
@aslankayserili
virüs yayıyolarmış her yere kanka pandeminin sebebi ertelensinciler ya hani o bakımdan -
Tüm bu tartışmalar çok kısa zamanda sona erecek kendinizi heba etmeyin arkadaşlar
-
Önceki iletimi bakarsan Afyonlu olduğumu anlarsın. Yazdığın ileti hep aynı şeyi yazıp duruyorsun. Sen de çalışmadığından dolayı tabi ki sınav ertelenmesi istiyorsun. Bunu da durmadan yazıyorsun.
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 Ankara'da yaşayan biri olarak tabi ki ertelenmesini istersin.
-
@gencbiraday hocam bi kac saate netlesir mi toplanti mi yapiyorlar mis.valla iyice stres olduk
-
İstediği gibi hazırlanmadığı için Covid'i öne sürüp iptal olsun diyenler ve insanların kronik rahatsızlığını düşünmeyip ne olursa olsun bu sınav yapılsın diyenler aranızda bir fark yok vicdan diliyorum size. Sözüm herhangi birine değildir sadece fikrimi beyan ettim.Allah kalpleri en iyi bilendir şüphesiz
-
@mrvguy aradım ve öğle sonu kesin bir bilgi verilir diye söylendi hocam ne bilgi alıyorsam sizlere aktarıyorum
-
@gencbiraday Allah razı olsun
-
@gandalf 5 katı mülakata falan çağrılmasın tabi ki ama diyeceğim YOO 5 BIN KISININ KAZANILMIS HAKKI VAR.
-
@busraaa11 sizdende hocam