2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gencbiraday yani her halükarda şuan sınava girmeye hak kazanmis aday sayisindan az onu anlatmak istedim
-
@earth11 eyvAllah hocam. bn ve bi kaç arkadas hakkimizi aradik. mahkememiz dewam ediyor. ama sana söylüyorum bugun dava açıcaz diyenelrin hiçbiri ozaman açmicak neden biliyormuusn. kimisi kurumu karşısına almicak kimine dava parasi fazla gelicek.(Dava parasi avukat ücreti, bilirkişi ve dosya masraflari derken en az 5 6 bin tl. ve kaybedersen karşı tarafında avukat parasi vs ödüyorsun.) yani anlicağın hocam. insAllah bu durumlara düşmeyiz.
-
@düdüklütencere Hocam dünden beri donup dolasip ayni konuya geliyoruz fakat şunu anlatmaya calisiyorum avm'lerin kapanmasını, haftaici sokaga cikma yasagini, cuma gunleri cumaya gidilmesini , spor salonlarinin kapanmasini ilgili mercilerden talep edip duruyor musunuz?
Sonuçta bunlarinda sinava girmek kadar aynı ölçüde hayatinıza risk getirdiğini göremiyor musunuz? Devlet böyle karar aldi diyip duruyorsunuz fakat sinavlarin ertelenmesi konusunda bir zorunluluk yok, kurum insiyatif alabiliyor. 5 bin kişiyi sonu belirsiz bir sürece yönlendirmek ne kadar dogru. 3 ay ertelenince ne olucak söyleyin lütfen , hassasiyet göstermeniz gereken sağlıginiza 3 ay sonra hassasiyet gostermicek misiniz? -
@swezy
bir tuttuğunuz şeyin bu süreçle alakası yok. ögelerine ayırarak tek tek anlatmak isterdim ama sonra sürekli aynı şeyleri yazıyo oluyoruz. sonra sinirlenip biz de çalıştık manasında kitaplığımın fotoğrafını falan atıyorum insanları bi gülme tutuyo -
@düdüklütencere sunu anlatamıyoruz galiba onumuz kis (aralik basindayiz) geçen sene mart ayini hatırlayın tam bahara giriş hastalık mevsimi ki geçen sene ilk vaka martta görüldü.sonra nisan, mayısta pick yaptı hatta ramazan bayramında yasak vardı.siz sanıyor musunuz ki bu sınav ertelenirse mayıstan aşağı yapılır.hastalık var evet var ve bilmiyorsun ne zaman biteceğini . en azından sınav olursa zaten sokağa çıkma yasağı var sen tutupta kalabalığın içine girmiyorsun sınıflarda gereken önlemler alınır. sinav olsun mülakat gerekirse uzasın en mantiklisi bu
-
5000 kişiyi de guy yapıyoruz deseler yine kavga edersiniz siz burda.
-
-
@muhalba 5001 imci kişi çıkar niye beni almıyorsunuz diye
-
''avm'lerin kapanmasını, haftaici sokaga cikma yasagini, cuma gunleri cumaya gidilmesini , spor salonlarinin kapanmasini''
hocam bunların hepsi tercih meselesiyle gidilip gidilmicek şeyler.
ama sınav için şehirlerarası yolculuk edip, konaklayıp, aynı şekilde eve dönüp anasının babasının burnunun dibine girmek puan almış ve hak kazanmış bir insan için ''girme abi istemiyosan'' denilebilecek bir şey değil, aksine eli mahkumluk.öte yandan bu saydığın şeylerin yine üzerinde tartıştığımız somut olayla benzer yanları da yok. asıl sıkıntı seyahat ve konaklama. sınava girme kısmı hava civa.
-
@earth11 Sokağa çıkma yasağı var da sınava girecekler arasında pozitif olmadığının garantisini kim verebilir? Kaldı ki çoğumuz cuma gününden gelecek yasak olmadığı saatlerde. Şundan da eminim sınav var diye kendini hasta hisseden bile teste gitmez. Hatta temaslı olsa adını verdirmez yakınına. Yapılsa sınav giderim ertelensin demiyorum ama hep bir şeyleri eksik düşünüyoruz. Herkesi de bilinçli düşünüyoruz.
-
@earth11 aynen öyle umarım erteleme olmaz. Millet bunu anlamıyor iste sanki bir iki ay için erteleniyor en iyi ihtimal Nisan mayıs ayında olur mülakat desen oda bir 6 ay uzasa üff düşüncesl bile kötü olsun çıkalım. Ona göre herkes önüne bakar belirsizlik hastalıktanda da çok yıprattı bizi
-
Al herkesi mülakata olsun gitsin bitsin buda mağduriyetin kefareti olsun napalım Gib kardeş
-
''zaten sokağa çıkma yasağı var sen tutupta kalabalığın içine girmiyorsun sınıflarda gereken önlemler alınır.''
ben hepinizi tek tek okuyarak cevap vermeye çalışıyorum kendimce ama sanırım kimse kimseyi okumadan sadece kendisini yazıyor.
ankara'da ya da ankara yakınındasınız sanırım. çünkü asıl sıkıntı yaratan noktanın seyahat ve konaklama olduğunu milyonlarca kez tekrarladık.
-
@ozlemekici aynen öyle. Cok gecmiş olsun dilerim en kısa sürede iyileşir ve sözlük İNSALLAH ERTELENİR Sınav. Bu arada gereken calısmaları mı da yaptım ama insan hayatı daha önemli
-
Bir insana verilecek en büyük ceza BELİRSİZLİK. Rabbim yardımcımız olsun
-
Üzülüyorum hırs küpü halinize, bencilliğinize, farklı fikirlere karsı tutumunuza. Acınacak halde bir kısmınız. Yeter artık!!
-
@düdüklütencere bakın bn bnm dediğim doğru demiyorum kendi fikrimi beyan ediyorum sizler gibi kurum bugün çıkıp şu tarihte bu sınavı (fazla ötelemeden tabiki ) yapıcaz deseler olay bu kadar büyümicek ama kurumun öyle bir açıklama yapmayacağına inanıyor çoğumuz sorunda burda ztn belirsiz bir tarihe ertelemeleri bu sınavın iptal olma ihtimalini arttırıcak ztn ertelenmesini istemememiz bu sebeple yani daha ne diyim bu sınavı erteleyip iptal etseler daha mı iyi bunun bir garantisi varmı
-
@spock hocam simdi siz diyorsunuz ki o zaman sınav 2 3 4 ay sonraya ertelense virüs bitecek? Böyle vaka tablosunda bitti yazıcak, herkes güle oynaya sınava gelicek. Bunun bir garantisi varda biz mi kacırıyoruz?
-
@earth11 dudukluye birsey anlatma hocam .
-
Biraz daha sabır arkadaşlar 1-2 saat içinde açıklama gelecektir