2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy
harbiden anlamamışım ben bi uyanıp geleyim iyi günler -
@düdüklütencere hocam sen şu tencereyi değiştir bence artık. Dibi tutmuş yanık kokuları geliyor..
-
@earth11 +1 kesinlikle
-
@hayırlısıı 2. İhtimali olası görmüyorum zaten gider dava acarım! bu ne ya basta sevindirip sonra aglatıyorlar.birisi kafasından uydurup ortaya atmış gerçek olabileceğine inanmıyorum
-
1)Puanı sınırda olup sınava hak kazanamayanlar iptal neticesinde yerini alma derdinde
2)sınava çalışmamış ancak süre uzarsa çalışırım farkı azaltırım derdinde olanlar(bizzat arkadaşım böyle diyor)Bu tipler türemeye başlıyor. Hala hak yeme derdindeler.
-
@muhalba hak hukuk bu diyari terk edeli cok oldu hocam
-
@earth11 bence de hocam kimden geldigi belli olmayan söylentiye inanacak değiliz
-
Yani bu duyumu paylasan kişi kim bilmiyorum ama 2.ihtimalin gerçek olma dusuncesi bile gözlerimi doldurdu. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyolar tamam erteliyorlarasa ertelesinler artik ortayi gectim de herkes kozunu mülakatta değil yazılıda paylaşsın. Böyle bi sey olabilir mi cidden ya
-
@ksünr Annem 10 gündür covid den dolayı hastanede yatıyor, ben de refakat ediyorum hergün korkudan ölüyorum ona birşey olacak diye.. İnşallah annem iyileşir de ben bu sınav dahil tüm sınavlardan elenirim... Ne kadar duygusuz ve hırslısınız sınavınız batsın.. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE !
-
- ihtimal için savaşacaklara beni de yazın hatta beni önden salın 2. ihtimal de bana koymaz ama o da gerçekten adil değil
ama ertelenme şart abi
- ihtimal için savaşacaklara beni de yazın hatta beni önden salın 2. ihtimal de bana koymaz ama o da gerçekten adil değil
-
Ertelensin diyen arkadaşlar bakın şunu son kez anlatıyorum.Evet hepimiz isteriz daha sağlıklk şartlarda sınavlara girelim lakin bu sınavı erteledikleri an 2/3 ay ötelerlerse siz kurum sınavı ne zaman olcak diye twit atarken ocakta kurumiçindekiler elini kolunu sallayarak uzman olucaklar sonrasında 1000 kişilik kadroyu iptal etmeyeceklerinin bir garantisi yok baktılar aa biz kurumiçinden telafi ediyoruz açığı hop kalan kadro içinde sınav acarlar adamlara zira kurumiçinden telafi ettikleri müddetçe dışarıdan memur alımı kadar bütceye yük getirmemiş olacaklar işte sizin anlayamadıgınız mevzu bu yoksa kimse anasını babasını sokakta bulmadı kurumun bu sınavı şu tarihte yapacağım gibi bir vaadi olmayacak ösym değil bu kurum belli bir takvimi yok malesef evet ilçelerde ziyadesiyle açık var bnce kurum bu sınavı bir şekilde yapmak istiyor ama siz ertelensin diye aradıkça süreç faslasıyla uzayacak ve siz de kendinizi bir anda 2021 kpss ye hazırlanırken bulucaksınız 2018 de guya girdiğimde 29 yaşındaydım sınav mülakat elenme derken 2,5 yıl geçti şayet bu sınav bir kez daha ertelenirse 32 yaşımda mülakata giricem sonuç belki olumsuz olucak bunu bilemiyoruz ama geçen hergün hepimizin aleyhine işliyor süreç bazıları için öyle hale geldi ki virüs falan umrunda değil kimsenin bakın babam riskli grupta lakin o kadar istediki ankaraya sınava bnle gelip yanımda olmayı zor ikna ettim olmaz diye bu şekilde olan binlerce arkadaş var ama inşallah en kısa zamanda bu süreci sonlandırıcak bir çözüm üretmiş olurlar beklemekten başka çare kalmadı dünden beri çalışamıyor kimse zira büyük bir belirsizlik oluştu
-
@mervenil ben anlamadım olayi zaten 2000 kişi mulakata alinmicak mıydı yani yazılı sinav olmadan mi direkt mulakat deniliyor hocam aydinlatir misiniz
-
@ozlemekici arkadaşım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah iyileşir bir an önce anneniz
-
Böyle bir şey inanılmaz hak kaybına neden olur,her şey ertelenirken bu sınav neden bu hale evrilsin
-
@extraordinary imkansız mantıklı düşünün. Eger boyle bir durum olursa 85 puanlı birisi Ankarada sözlü mulakata dahi giremez
-
@ksünr nasıl ağzınız bu kadar kolay beddua edebildi ? Hadi dönüp dolaşıp o beddua sizi bulursa
-
@ozlemekici çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah anneniz iyileşir okuyunca sizi çok iyi anladım . Allah yardımcınız olsun bu günleri atlatirsiniz inşallah
-
@rabia89 hocam twiterde bir arkadaş paylamış duyum sahibi kim doğru mu değil mi bilmiyorum..(inşş doğru değildir) 2. İhtimalde şunu diyor Yazılı sınavı iptal edip yeniden tercih alınacak 2000 kişi doğrudan mülakata çağrılacak
-
@swezy inşallah hocam Allah razı olsun.
-
@ozlemekici çok geçmiş olsun..Allah m şifalar versin