2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ocak ayının sonunda 5000 kişiyi mülakata alsın, 2500'ünü atasınlar. ben buna da tamamım.
-
@earth11 aç hocam dava, bn sana simdiden olacaklari söliyim senin davan en erken 1 senede açıklanir. zaten ozamana kadar giren girmis olucak. senin gibi hak kaybi ugrayanlarida tekrardan sinav veya mülakata tabi tutarlar ama kaç kişi alicaklari onlarin insiyatifinde olucak. Ve kafadan süreç sinav mülakat aciklama derken 2 sene uzucak. mahkeme sinavlarda durdurma karari vermiyor malesef. yani anlicagin bu karari alirsalar. senin hakkini bulman 1 ile 2 yil arasi sürecek. bunu baska sinavda tecrübe edindigim için yazmak istedim. ama tabiki hakkindan vazgecme mutlaka dava aç. Sadece şunu demek istedm. alicagini almak isteyen kurum almis oluyor zaten o süreçte. ve kazananlarda kazanilmis hak olduğu için kazanmalari iptal olmuyor malesefki.
-
@yolosapiens yaf bi sus Allah askinaya. Yok ertelensin yok ben şu sayiya tamamim, şu tarihte olsun.. dostum sen kimsin merak ediyorum?... Bnce seni guy olarak değil direk dguy olarak alsinlar sende rahatla bizde....
-
@tobinq evet umarim ve mantikli dusununce olmaz diyorum. Ama umarim karar alicilar da mantikli dusunur:(
-
@ozlemekici Allah annenize acil şifalar versin öncelikle. Fakat anneniz bu durumdayken size gelip buraya bu cümleleri yazdıran şey yine bu sınavın öneminden kaynaklanıyor. Öyle bir hale soktular ki bizi sağlıgımız , ailemizin sağlığı psikolojik sagligimizin gerisine düşmeye basladi maalesef. Annem kronik rahatsız olmasına rağmen 3 yildır bu surecin icinde birisi olarak sinavin ertelenmesini kesinlikle istemiyorum.Ben zaten her gün ölüyorum. Annem babam ailem bu haksizliklardan , yillarimin gecmesinden dolayi zaten yorgun. Onumuzde belirsiz bir surec var. 1 yil sonra aramizdan bir arkadasimizin Allah korusun bu rahatsizlik sebebiyle kötü durumda olmayacagı mechul. Dayanabilecek durumda olanlarin bu sinava katilmasi , gerekirse sonra yeni bir alimla bu surecin bitmesi gerekiyor
-
Puanı nispeten düşük kişilerin hiç şansı kalmaz bu sistemde üstelik yine 5 il tercihi olacak mı
-
@pisagor puanı yuksek olan bi arkadaş 2. İhtimali uydurmuş bence belki de ilk 2000 kişi içinde ama kurum sınavı yuksek kapatır giremem diye korkuyordur.dava açılır cevremde var açıp kazanan hak aramak lazim bu durumlarda yoksa hayatımız sınavla gecer ki ben hakki yenen hayal kuran arkadaşların boyle bi durumda kesinlikle seslerini yukseltecegine inaniyorum. çünkü çoğumuz seçtiğimiz şehirlerde yasamanin hayalini kuruyoruz su an
-
@sokrates12 kardeş aynı şeylerden bende az önce bahsettim babam bnm riskli grupta ama öyle bir hale geldikki ailelerimiz dahil babamı ankaraya gelemezsin diye zor ikna ettim yeri geliyor bizden daha mutlu oluyorlar kadro açıldıkça bir umut belki bu sefer olur diye vallahi kendi halimize mi üzülülelim onların umutlarının boşa gittiğine mi üzülelim
-
@ozlemekici Allah annenize ve tüm hastalara tez vakitte şifa versin arkadaşım. Lütfen olabildiğince az takip edin burayı bazen fikir beyanlarının dozu sınır aşabiliyor böyle stresli bi sürecinizde siz de ayrıca yıpranmayın
-
@sokrates12 hasta olan herkese şifalar dilerim. Tek hastalık Kovid-19 değil . Bizim de bi takım sorunlarımız var sağlık , tedavi olmam gerekiyor bu sınav yüzünden erteledim yine sınavın hemen akabinde benim de ciddi tedavi olmam gereken rahatsızlığım var ama bak sınav bizi hastalıktan daha ziyade öldürüyor bizi bitiyor, yeter ki diyorum şu sınav bitsin önümden ders kalksın sağlığıma hayatıma bakabileyim önümü görebileyim 5 sene oldu bu süreçteyim bunu da yaşamayan bilemez , kimse kimsenin acısını bilemez , en önemli şey aile tamam kabul önem derecen belli zaten o zaman oraya yoğunlaş . Benim normal akışı ile giden bir duruma dışarıdan olumlu veya olumsuz şekilde müdahale etmeye çalışanlar canımı sıkıyor mesela ben hiç bi şekilde aramadım müdahale etmedim karar takdir yüce devletimizin nihayetinde yapacak birşey yok ama Allah herkese sabır versin bu çekilecek bir dert değil .
-
@ozlemekici Allah acil şifalar versin.İnşallah aranıza tekrar döner anneniz.
-
Duy gibi direk mülakata almaları şu süreçte daha mantıklı tekrar il tercihi alıp en azından bir kesinlik olur hakkımızda hayırlısı
-
Arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle burada gelip birşeyler karalamayin. Kazanılmış hakları iptal etmezler. En fazla ertelerler.
-
@maliyeciece vmy sınavı gibi mi?
-
@maliyeciece Maalesef öyle değil 2018 de kazanilmiş haklari catır catir yediler maalesef.
-
@gencbiraday hocam nasıl mantıkli en fazla 4 kati cagiriliyor mulakata 1000 aday kafadan yaristan cekiliyor. O bin aday icinde olup olmayacagimizin garantisi yok ben olmasam bile bin kisinin hakkini savunmak da bizim gorevimiz ayni ciledeyiz hepimiz
-
@poncik
hocam ülkenin neredeyse tekrardan kapandığı ortamda, insanların işlerini güçlerini dükkanlarını kapattığı ortamda, hastanelerde 3 gün sıra beklendiği ortamda; siz bu riski göze alabiliyorsunuz diye doğrusu budur gibi bi kaide yok. her şeye yasak her şeye kısıtlama geldi ve amaç ''insanları bir arada tutmaktan kaçınmak''. böyle bir ortamda kendi risk analizinize göre ''bize koymaz gardaş açın kapıları biz sınava girecez'' diye diretmek insanları bu ortamda yolculuk ettirmek konaklatmak asıl başkalarının vebaline girmek. -
@düdüklütencere aynı ortamda insanlar İşkur kapılarında sırada bekliyor saatlerce virüs korkusu yok mu o insanlarda
-
@extraordinary 2 kat çağırıyor gib hocam
-
İnşallah bir duyuru yayınlanır da başvuran 5bin kişinin de ataması yapılacaktır diye
Amin