2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens surecin normal akisi icinde ertelenmesini istemeyip calisan insanları, ertlenmesini talep edip calismayan insanların önüne gececekler gibi sacma bir bencillik örneği verdiginin farkindasindir umarım.
-
Oda spreyine ayıp edildi. Ne yaptı da uçuruldu oda spreyi? Pıst dedi sadece hiç pıst etti diye yakaklanma olur mu? Oda spreyi pıst edebilir. Ne etti bu oda spreyi size eyyyy yönetim! Bu baskılar ne için? Oda spreyinin pıst etmesinden daha doğal ne olabilir? Forum odalarında pıst edilemez mi? Nerede hukuk nerede adalet? Özgür forum anlayışı yerini baskıcı totaliter bir anlayışa mı bırakıyor? Sınıflaşmamı oldu? Yasaklanma da mı sınıfsal?
Eyyyy yönetim! Bırakın pıstlasınlar bırakın fıstlasınlar!
Bugün oda spreyi ne yapılanlar yarın bize de yapılabilir. #odaspreyineözgürlük
@paretowilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli @Agor -
Bende dahil olmak üzere millet tümden kafayı yemiş ya.
-
@yenikeynes hocam takip edemedim pek kimler ariyor ertelensin diye mi ariyorlar
-
1.sınavın ertelenmesi
2.tercihleri iptal edip 2000 kişiiyi mülakata çağrılma yani yeni il tercihi alınabilir ...bu iki ihtimali değerlendiryolar toplantıda çok yakında açıklma olacak.. kaynak : gib çalışanı geçmiş olsunn hepimize
(ALINTI) -
@mervenil boyle bir durumda söversem kimse kusura bakmasın
-
ya dün bunları aşmamış mıydık günaydın herkese
-
Arkadaslar birileei ertelenmesini istiyor veya istemiyor diye kararlarini degistirmeyecekler bize gore ayarlanmayacak unutuyorsunuz
-
@mervenil boyle bisey olamaz adalet diye bisey var .bu olursa ortalığı ayağa kaldırırım
-
@mervenil 2. İhtimal gerçekten var mı?
-
@mervenil yok artık 2. Ihtimal sadece söylentidir umarim
-
@mervenil felaket olur. 2
-
@earth11 valla ortalığı ayağa kaldırırken bende yardımcı olurum böyke saçmalık mı olur
-
@yolosapiens kardeşim çok baydin ya valla sus.
-
@yolosapiens hani bir daha yazmayacaktın kardeş,ben de ertelenmesini istemiyorum üstelik ankaralı değilim Türkiyenin en ücra köşesindeyim, nerden çıkartıyorsun Ankaralı olduklarını. 3 sene olmuş hayatımızı daha fazla ertelemek istemiyoruz. Tedbiri alıp gidip gelecez inşaallah tedbir bizden takdir Allahtan, kaç ay olmuş bu virüsle yaşadığımız, vaka arttı diye kaça kere bağırdılar, şimdi mi duyarlı kesildiniz.
-
@earth11 2018 iptal edilen 500 vmy alımında ortalık ayağa kalkmadı kardeşim, iibfden bahsediyoruz. Gerçekçi olalım.
-
- ihtimale dahi karşı gelmem. alımlar artsın abi nesi kötü. ilk tercihim için sınava girmeye hak kazanmış biriyim. tercihler 1000 kere tekrarlansa yine ilk tercihim gelir. kendim için istediğim bi şey de değil yani. ama artacaksa artsın abi. ne bu iyi niyetsizlik
-
Gun içinde açıklanir o zaman ne olursa artik
-
@düdüklütencere anlamadınız galiba 2 katı mülakata çağırılacak ve yine 1000 kişi alınacak ne artmasından bahsediyorsunuz
-
2 ihtimalden biri mi olacakmış şimdi arkadaslar ?