2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Facebook guy grubunda anket var 108 ertelenmesin 18 ertelensin ben Ankara'ya 13 saatlik yoldan geleceğim ama ertelenmesini istemiyorum yıllardır belirsizlik hali var bakanlığın ne kadar ağır işlediğini sanki kimse bilmiyor. Vakalar her zaman yüksekti sadece açıklanmıyordu şimdi açıklanınca sanki 1 günde vakalar böyle olmuş havası var . Yazın hastalık olduğu halde bayramda illerden illere gitti millet kimse birşey demiyordu .
-
Ertelensin bence
-
Arkadaşlar aradım bir açıklama yapılacak mı diye şuan da toplantıdalar öğle sonu arayın gibi bir cevap aldım yani muhtemelen karar alınacak bu durumla ilgili
-
Bu kadar aramadan sonra kesin ertelerler heralde. Ben ertelenmesini asla istemiyorum ama hangi karar olursa olsun hayırlısı olsun diye dua ediyorum arayıpta iki karar içinde herhangi bir baskı yapmıyorum yani arayalım iptal ettirelim nasıl bi mantık anlamıyorum açıkçası
-
Arkadaşlar burada ertelensin diyenlerin çoğu ders çalışmamış veya az ders çalışmış kişiler. O yüzden öğlene sınav ertelenmesin diye arayalım. Gerekirse arkadaşlarınıza da aratın.
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar burada ertelenmesin diyenlerin çoğu Ankara veya Ankara yakınlarında oturan kişiler. O yüzden öğlene kadar arayalım. Gerekirse arkadaşlarınıza da aratın.
-
@yenikeynes Lise kafasında insanlar var hala zibilyon kere aramak nedir.iibfde harcandık maalesef
-
@yolosapiens hani sen yazmayacaktım birdaha lafında durmayanlara ne denildiğini bilirsin :)))
-
Ders çalışmayı dün itibari ile biraktirdiniz.
Hadi iyisiniz bir kişi daha düstü.
Ne vardı 10 gün sonra girip ciksaydik.
Teşekkürler sizigidiler!!! -
ertelensin ertelensin
-
@hayırlısı035 Ankara'da yaşayan biri olarak tabi ki ertelenmesini istersin.
-
2018deki alımda guy mülakatini 6 ay bekledik.O zman virüs mu vardı?Şimdi ertelenmesini isteyenlere saldırıda kusura bakmayin ama bu aceleciliginiz neden?Mülakat konularını değinip kimsenin ahını almam ama neden sınav için ertelenme isteyen Ankara dışından gelecek adaylara korku filmi yaşatmak istiyorsunuz.Sayistay listesine bakin çoğu Ankara oturan adamlar.Tek tük belki Istanbul izmir vardır.Isyan edeceksiniz gidin 1000 kişilik alıma edin ya da her ilde sınav yapılsın ona edin.
-
Arkadaşlar farkında mısınız Covid-19 rakamlarının hiç de azımsanmayacak olduğu bir zamanda 1.5 milyon kpssye girdi ülke geneli. Ülkemizde alınan kararların rasyonel ve ortak akılla alınmadığı bu kadar açıkken burada çok rahat bir şekilde 'sınav ertelensin' diyenler var. Bazi arkadaşlar İİBF okumayı sadece Kpss A grubu puani almak sanmış. Ama ülkenin geldiği bu hali biz göremezsek kim görecek??? O kadar insanın emeğinin yıllardır nasıl hiçe sayıldığını gördünüz.Ders kitaplarinda gördüğünüz ekonomik krize canli şahitlik ettiniz. Birilerinin yandaş memur sayısını artırmak icin kurum icinden 2000 gelir uzmani almasini ve yıllarını heba etmiş gençlere ortaya yem olarak atılmış 1000 kişilik guy ilanını da gördünüz.Bu sınav ertelenirse uzun bir süre olmaz farkında mısınız? O zaman da 'ciddi problemleri olan arkadaşları tenzih ederek' bu bencil davranışının karşılığını inanıyorum alamaz.Bu bir sınavsa bencillik bu sınavdan kalmaktır arkadaşlar
-
@tobinq Hala da insanların kendi keyfileri için sınavın ertelenmesini istiyor sanıyorsunuz.
ÖSYM tüm sınavları iptal etti. 12 Aralıktaki DUS'u bile.
MEB açıköğretim ve unvan sınavlarını iptal etti.Yahu tüm kurumlar sıkı tedbire geçiyor. Durumlar vahim. Ağrıdan, Hakkari'den insanlara gelecek bu sınava. Neyse şunun şurasında öğlene ne kaldı, öğreniriz.
-
@gandalf Dostum senin derdin belli oldu, senin derdin pandemi felan degil, ben çalışmadim biraz daha zaman kazanamam lazim kafasındasın.. 1 ay sonra girelim demek tamamen saçmalik. herkes biliyorki bu sinav 1 ay ertelenmez, en az martı bulur bidahaki sinav. kii yaparlarsa oda.. O yüzden pandemiyi bahane edip burda yalandan ahkam kesme...
-
Kimisi ertelensin der kimisi ertelenmesin der kimisi bin kişiyi merkezi atamayla alın der kimisi beş bin kişiyi mülakata doğrudan çağırır der herkes bir şeyler der. Devlet bireyleri ayrı ayrı mutlu edemez. Tek tek bize sorulacak olsa devletin anlamı kalmaz. Devlet toplum yararını düşünür genel sağlığı düşünür ve kararını verir. Erteleyip daha sonra sınavı iptal edecek olsa bin dereden su getirsek o sınavı yapmaz. Bizi dinleyen fikrimizi merak eden yok. Ama artık kabak tadı vermeye başladı bu kavga. Düşünüyorum burada birbirini yiyen insanlarla yarın iş arkadaşı olacağım. Vah halimize! Kendince doğrusu olan diğer tarafı ezip geçiyor. Kimsenin fikrinin diğer tarafça önemi yok. Ertelensin veya ertelenmesin lütfen saygılı olalım artık. Herkes birbirini aşağılıyor ayıptır.
-
@yolosapiens Sınav ertelenmesini istemek keyfiyetle 'biraz daha calisirim' diyenler için suistimal edilebilecek bir konu. Burada mağdur olan kişilere haddim değil bir seyler anlatmak. Yine söylüyorum bu arkadaşları tenzih ederim
-
@tobinq Zaten burada ertelenmesin isteyenlerin düşüncesi şu: evet bu dönemde çok riskliyiz, insanlar uzaktan nasıl gelebilecek. ama ertelenirse çalışmayanlar önümüze geçer ertelenmesin diyorlar. bu bencillik.
-
Eğer ben çalışmadım bi kaç ay ertelensin diye düşünen varsa boşa bir çabadır.' KADER GAYRETE AŞIKTIR'. Ne yapsalar boş yine o sınavı çalışan gayret eden hakeden kazanacak böyle küçük hesaplar peşinde koşanlar da en fazla bi kaç ay kazanır. Hiçbir zaman küçük hesaplar peşinde koşmadım kimsenin hakkını yemedim hiç de kaybetmedim bu yüzden o arkadaşlara da tavsiyemdir.
-
İnşallah bu ertelenmesi için uğraşan herkes sınavı kazanamaz gerçekten herşeyi göze alıp da sınava girip bu sınavı geride bırakmak isteyen emek veren herkes kazanır
-
@yolosapiens sen bi sus artik yaa!! Yeter be sen mi vereceksin kararı calismamissin belli caban bu yüzden otur oturdugun yerde!!