2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sınav ertelemesi yok şu an.
-
@harmanhh ben de ertelendi demedim zaten. Aradığımda görevlinin bana ne söylediğini aktardım size .
-
@busraaa11 öncelikle teşekkürler hocam GİB deki görevli mi dedi ertelenir diye dün bende hazine maliye bakanlığını aradım oradaki görevli de büyük ihtimal ertelenir demişti
-
@gencbiraday evet sınav bölümü aradım o söyledi hocam
-
Arkadaşlar bnde aradım şuan bence daha fazla aramayın görevli çok sinirli işimizi yapamıyoruz telefonlara bakmaktan zaten duyuru yapılır zorla erteleteceksiniz dedi içime bi umut doğdu acaba ertlenmicek mi
-
@busraaa11 cevap sana değil geneldi. Ertelenme olsaydı sınavı erteledik direkt denirdi. Şuan erteleme olsa bile tarih belirleme durumu olabilir.
-
Tüm kurumlar ertelemişken GİB neden sınav yapıp 5000 kişiyi Ankara’ya çağırsın arkadaşlar bilmiyorum hala mantığım almıyor sınavın yapılabileceğini...
-
O zaman biraz daha arayalım da ertelesinler duyuruyuda bir an önce yapsınlar. Yok sınav iptal olur falan filan şeylerini de bırakın sınav ertelenirse pandemiden dolayı ertelenecek vmy ile kıyaslancak bi durum yok. Kıyas yapacağınız şeylerin aynı durum koşullarda olması gerekiyor. Biraz mantıklı hareket edin artık ergen triplerini bırakın. İşte yeni önlemler arttırıldı aşılar gelecek ne var bir ay sonra girelim. 12 Aralık ta sınava girsek şehirdışından gelmemiz ayrı dert orada yemek ayrı dert konaklamak apayrı sorun şu dönemde ayrıca sabah sınava gitmek için ulaşımda sıkıntı olacak. O yüzden biraz daha mantıklı düşünün.
-
Başka arayan olursa bilgilerini bizimle paylaşırsa iyi olur arkadaşlar
-
@gandalf bu nasıl bir konuşma şekli ne demek biraz daha arayıp erteleyelim ergen tripeleri falan ne duyduysak onu yazdık ya ne kadar kolay sizin için insanların hayatıyla bi çırpıda oynamak nasıl göze alıyorsunuz ya bırakın müdahale etmeyin artık
-
ben de sınavda gözetmen olacağım arkadaşlar ve ailem var ama yine görevimiz yapmak durumundayiz .Bu yıl girdiğim sınavlar oldu ben de korkarak girdim .Gözetmen olmaksa başka bir olay .2 3 maske takacağım ve gireceğim .Bir yonden ertelensin istiyorum bir yönden ertelenmesin.Ertelenirse ortalık durulunca sınav yapılır ama insan yine de korkuyor ya sınav yapılmazsa diye .Malum vmy ertelendi .Bize söylenen tabi bu önlemlerden önce söylendi şimdi ne olur bilemem .önlemlerin alındığını sınıfların kalabalik olmayacağını söylediler .tabi bu vakalar açıklanmadan önceydi ,yasaklardan önceydi ! sınav olursa sizlere tavsiyem şu olur maskelerinizi zorda kalmadıkça çıkarmayın
çıkarmak serbest mi bilmiyorum ama serbest olursa tabiki çıkarabilirsiniz ama herkesin sağlığı için bence yasak olmasa da çıkarmayın .2 3 maske takın gerekiyorsa .En azından böyle önlemlerinizi alın .Şu an izinli olduğumdan bir şey de duymadım .
benim de gireceğim sınavlar var ben onlarda öyle yapacağım .Ben de ne kadar korksam da bir yönden gireceğim sınavlar ertelensin istemiyorum .Çünkü bu ilanlar da 2 3 aya bitecek .Yeni ilan da gelmeyecek . -
@gandalf mantıklı dusununce 1 ay sonra girecegini mi dusunuyorsun sen dostum . O sınavın tekrar yapılma durumu en az 4 ay . Şaka gibisiniz ya
-
Muhtemelen ertelendi bakanlık yine ağırdan alıyor. Her şeyi açıklamakta ağırdan alıyor olduğu gibi. Bencem
-
Kurum üzerinde baskı kurup erteletmeye çalışmak da ne biliyim aşırı mantıklı cidden tebrikler. Adamlar aramayın diyorken daha çok arayalım demek cidden inanılmaz.
-
@swezy insan hayatıyla oynamak diyorsunuz ama etrafta millet hastalıktan kırılırken sınav olsun diye diretiyorsunuz. Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz ÖSYM BİLE PANDEMİ DÖNEMİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIP SINAV YAPARKEN ŞİMDİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDI. Ayrıca ertelediği sınavlar yurtgenelinde yapılan sınavlar.
-
Zaten araya araya zorlar erteletecekler. İşinden ayrılıp bu sınava hazırlananlar var yazık günah değil mi
Duyuru yoksa ertelenmicek demektir bırakın aramayın ya ::/ -
@azalan-terimler merak edip arayamaz mıyız kardeş ? Ben bu yüzden aradım
-
@gandalf kesinlikle. sınav erteleme taraftarı olmayan ösym bile ertelediyse bakanlık hayli hayli erteleyecek.
-
@bybredd 1 ay olmasın 2 3 ay sonra olsun 5 yıldır bekliyorum ne olcak sanki bu süreci bir tek siz yaşıyorsunuz gibi davranıyorsunuz.
-
@gandalf sınavı gib yapıyor siz de anlamadıysanız büyük yazayım KARARI GİB VERSİN BEN ARADIM NOLUR ERTELEMEYİN DEMEDİM sordum sizin gibi sığ ve bencil düşüncelerimiz yok çok şükür sağlık olayını bizde düşünüyoruz ya biz aşılı değiliz sonuçta sanki bi kaç ay sonra sıfırlanacak mı yine vaka olacak ve yine aynı sınav olacak giden 3 5 ay olacak hemde ne zorluklarla geçen