2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gandalf Hocam girme sınava. 4 ay sonrada yapılsa bulaşi olmayacagınızin garantisi var mı. Ya da 6 ay sonra yapılsa. Dünyada tek bir kişide dahi vaka varken kendinizden emin olamazsıniz.Bu paranoyaklikla yillar boyu sinava girmemeniz daha dogru olur.Bunun içinde bu sinavı es geçmeniz yeterli.
Burada yillardir bekleyen insanlar var. Kimsenin bir gün dahi calismaya hevesi yok. Belirsizlik icinde surünup duruyoruz , coronadan daha fazla zarar görüyor çogu arkadasimiz. Umrunuzda mi?
Gün boyu avmler açık , bir fabrikada 7 bin kişi iç ice calismaya devam ediyor , cuma namazlarinda milyonlarca insan bir araya gelicek, kısıtlamalar haftaiçi yok. Siz 5 bin kişilik sinavi kafaya takmissiniz, iki üç konu eksiğiniz var diye aylarca ertelensin istiyorsunuz. İibf pişmanliktir. Fakültesiyle de atamalariyla da ogrencileriyle de -
Ayrıca şunu da söyliyim herkes demiyorum ama ertelenmesin kesinlikle diyenlerin büyük çoğunluğu ya Ankara’da yaşıyor ya yakın yerlerden gelecekler ya da belli işi olup da bu sınava çalışmak için izin alanlar. Kendinizi düşünüyorsunuz anılacağınız.
-
@gandalf tartismanin anlami yok haklısın kardesım .
-
@sokrates12 sana mı sorucam girip girmeyeceğimiz bir hafta sonra vmy sınavım var ya o sınava giremezsem bu sınavda temaslı olur ya da virüs kaparsam. Ne konu eksiğinden bahsediyorsunuz. Ben mülakat bile bekliyorum. Kendi sağlığımı ailemin sağlığını düşünüyorum. Saçma sapan yorumlar yapmayın.
-
Sonu olmayan futbol muhabbetine döndü, yeter artık bence sessizce süreci izleyelim çünkü tesiri yok ne desek boş burada. Ben bırakıyorum en azından
-
Kimsenin günahını almak için bunu yazmıyorum sadece merak acaba bu ertlensinciler var ya gerçek anlamda mantılı bi gerekçesi olmayanlar 'sadece mülakat var' dense acaba yine covid bahane edilir mi merak ediyorum gerçi cevabı ben biliyorum
-
Ben de bırakıyorum. Hem de @ivedilikle
-
@gandalf hocam ben bir tek şeyi merak ediyorum..ilan geldiğinde veya il tercihleri yapıldığında sınavın 12 aralıkta Ankara’da olacağı belli ikende aynı fikirde miydiniz?yani tercih yaparken hangi ili yazacağınızı düşünürken bu sınav ertelenmeli diye söylediniz mi?çünkü o zamanda vakalar böyle yüksekti..tartışma amaçlı değil sadece meraktan soruyorum
-
@azalan-terimler aynen.sirf bu sinav icin ayrildim yazik gunah valla bi bekleyelim ben hic ertelensin istemiyorum .
-
Yeter bence tartışmayı bırakın arkadaşlar ya . Facede bir arkadaş şimdi paylaşmış aradığında toplantıda olduklarını henüz belli olmadığını öğleden sonra aramalarını söylemişler
-
@busraaa11 En kötü ihtimal öğlen sonu öğrenicez ozaman bugün mutlaka açıklama yapılacağını düşünüyorum bende
-
https://youtu.be/Htr2n8P5LPU yeter huzur verin yoksa giderem
-
Siz yine de aramayın, bak hakimlikte de bu durumdan hiç farkı yoktu 20- 25 bin küsür vaka vardı erteletmek isteyenler de vardı. Ama ertelenmedi ve herkes sınava girdi geldi. Kimse de çıkıp keşke erteletseydik demedi. Zaten bizim dememizle erteleme veya ertelememe kararını etkilemez. Ama yine de aramayın artık. Sabret açılırsa gir yoksa da bekle.
-
@mervenil kesinlikle düşünmedim hocam açık yüreklilikle söyleyebilirim. Ancak ilan geldiği dönemle şu dönem arasında hastalık çok fazla arttı ben söylemiyorum bilim kurulu üyeleri söylüyor son 1 aydaki vaka artışını ilan geldiğinde ösym sınavları da yapılıyordu şimdi erteleniyor. şunu da belirteyim kpss ertelesin dediklerinde ciddi anlamda karşı çıkıyordum.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun bu sınav olur ya da ertelenir bilemeyiz ama en iyisi neyse bizim için o olsun. Ertelenirsede çalışmaya devam sonuçta bir tek GUY yok ayrıca kpss den daha zor bir sınavda değil. Diğer sınavlara asıl çalışmamız lazım süreçten kopmayalım. Allah a emanet olun. Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok
-
Yazık vallahi ülkede ciddi kısıtlamaların olduğu, tüm sınavların ertelendiği bir dönemde insanlar işsizlikten, güvensizlikten sağlıklarını düşünemeyecek hale gelmiş. Empati yapamaz olmuş. Senin kendi sağlığından, annenden, babandan endişen olmayabilir dostum ama herkesin durumu bir değil. Ailesi risk grubunda olduğu için 9 aydır doğru düzgün güneş görmeyen insanlar var. Günlük açıklanan vaka sayısı 30 bin ki ilk başlardaki gibi pozitif vakaların yakınlarına test yapılmadığı halde. Biz denek değiliz ülke kapanırken 5000 kişi Ankara'ya gidecek. Yolculuk yapacak, konaklayacak, toplu taşıma kullanacak, yiyecek, içecek. Kimseyi de ''zaman kazanacaklar o yüzden ertelensin istiyorlar'' diye suçlayamazsın. Yaşanacak ölümlerin hesabını sen mi vereceksin? Sen öyle dersen ben de sana derim ki ''Kusura bakma 2-3-4 ay daha çalışacak azmin yok, rakiplerinin çoğalmasından korkuyorsun.'' İftirayla bu iş yürümez. Alınacak en mantıklı karar sınavın ertelenmesi ve net bir tarih verilmesidir. O tarihte de durum değerlendirilip yine gereken yapılacaktır.
-
hastalık baya zamandır yüksekti sadece rakamları yeni açıklamaya başladılar toplumüstünde baskı hissetsin diye . herkes sanıyorki ooo hastalık arttı. Eminim bu rakamlar açıklanmadan önce bir çok insan ne mesafeye ne maskeye dikkat etti, gezdik tozduk yedik içtik eğlendik tatillerimize gittik sanki hiç virüs yokmuş gibi şimdide canımız ailemiz diyoruz
-
Arkadaşlar burada ertelenmesin diyenlerin çoğu Ankara veya Ankara yakınlarında oturan kişiler. O yüzden öğlene kadar arayalım. Gerekirse arkadaşlarınıza da aratın.
-
@yolosapiens arayın da en azından lütüf edip bir açıklama yapsınlar insanlar kafayı yedi
-
@yolosapiens sen yoktun bi süre sevinmiştik biraz...