2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@smithkeynes12
ya bu başlık çok zevkli girdiğim zaman çıkamıyorum ders çalışmam lazım ama çok eğlenceli -
Kendiniz diyorsunuz. Virüs dolayı belirsizlik var ve bu belirsizlik 1 yılda bitmeyecek. Ertelensin diyorsun ama takvim olmasın mı diyorsun? Peki sınav ne zaman yapılmayı öğrenmek bizim hakkımız değil mi? Ertelensin diye etkinlik yaparken iyi yeni takvim belli olsun demek mi kötü? Şu an bununla uğraşmasak artık 2021 KPSS hazırlanmaya başlayalım. Zaten aksaya aksaya KPSS 2021 sınavı bulur.
Büyük gerçek covid hep vardı ve sınavlar yapılıyordu. Rakamlar hep yüksekti.
@düdüklütencere, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035
Dostum belirsizliğin kalkması gibi bir ihtimal yok ki. Şu an kimse çıkıp da tarih veremez ki.
Temennileriniz istekleriniz gerçekçi değil.
Abicim milletin dükkanları kapalı dükkanları.
Dünyada aksamayan şey kalmamış.
Sanki bir sizin inadınıza yapılıyormuş gibi ortada olan büyük bi gerçeği yok sayıyorsunuz. -
@mülakatzedee
ben 2018 mağduru adamım abicim. boş geçen bir 2 yıl. gitti puan diye tekrar 2020'ye hazırlanış. 32 yaş. ama şunu anlamıyorum. alesçiler alese itiraz etse dişçiler dişçi sınavına ydsciler ydsye. aynı bizim gibi herkes hayallerimiz planlarımız dese. bu şey gibi sokağa çıkma yasağı var nasıl olsa ben çıkarsam ne olcak kimse yok ki demek gibi. e herkes çıksa ? ne anlamı kaldı ?
gerçeği kabullenmekte zorlanıyorsunuz bence. -
@bulamadim ilk önce 2020 kpss den sonra denildi 2018 puanım yandı. Sonra kpss ertelendi, kurum sınavı da ertelendi.(neden ertelendiğini anlamadım. 2018 de kpss den 15 gün önce ilan gelmiş ve biz girememiştik). Sınav tarihi kış ayına konuldu (virüsün tavan yapacağı zamana) yine ertelendi. Sağlık en önce gelir her zaman buna eyvallah. Ama biz ruh sağlımız bozuldu. Yıllardır işsisiz ve sınav psikolojisiyle maddi manevi yıprandık. Sadece bu sene hazırlanıp sinavdan 2 ay sonra ilan gören arkadaşların bunları da gözönünde bulundurmasını tavsiye ediyorum. Anlaşılan bizi düşünen yok. Bari kendi aramızda biraz empati yapalım.
-
@hayırlısı035
DOSTUM ŞU ORTAMDA KİMSEYİ TEK ŞEHİRDE YAPILACAK BİR SINAVA GÖTÜRMEK NE MÜMKÜN NE DE DOĞRU DEĞİLDİ. DAHA DA NEDEN İŞİN ERTELENME TARAFINA DESTEK VERDİĞİM EN AZINDAN HAKLI BULDUĞUM KONUSUNDA Bİ ŞEY DEMİCEM YETER LA. -
@kamuadayı tabi eğlenceli olur sana halkbank uzan yard. son anda kurtardın:)gel bir de eğlencesini kaç yildir bekleyenlere sor
-
anlaşıldı bizi de çekecekler ateşe kaç arif abi kaç
-
@düdüklütencere ey düdüklü tencere umarım patlarsın da kendinden başka kimse zarar görmez . Yazdıkların çok basit tekrara düşüp durmuşsun cümlelerin düşük , düşüncelerin kendine kalsın . Çek git . Burda 87 alan adam oturmayacak boş boş bu biline o adam da eşek değil çalışmayı bırakacak kadar o da çalışıp 95-100 yapacak puanlarını . Niye kaptırsın ki hakkını 75-76-77-78 alanlara fikirlerine kendine sakla . Git bu dünyayı sen yönet hatta AVM’leri gidip de kapattır güçlüsünüz ya , pazar yerlerini kurdurtma yaşlılarımız yasağı da dinlemiyor yine de pazarına gidiyorlar çünkü . Koru şimdi . Ayrıca bugün başkası hasta idi diyelim diretti sınavı iptal ettirttiler ya ey bugün hasta olmayan benim gibi mağdur olan arkadaşlarım sınav olacağı dönemde bizlerin veya en yakınlarımızın hasta olmayacağının garantisini kim verecek . Nasıl bir dolambaçtayız ya sadece bilgilerim ile sınansa idim hastalık vs herşeyi göze almıştım hakkım olanı almak için ama ben bu kalitesiz fikirleri basit hareketler ile sınanıyorum .. sabır sabır benim gibi sınavın ertelenmesini istemeyen bütün mağdur arkadaşlarıma sabır diliyorum ..
-
@düdüklütencere benim 7. Bitti 8. Yılım yaşımda 31 arkadaşım daha önce bu sakız gibi uzayan süreçleri bol bol yaşadım 3 defa da mülakatından elendim yani yazılı sınav yapılacak bekle mülakat olacak bekle kazanacağının garantisi yok zaten gelen kuş kadar kadrolu sınavdı bunun sınavı iptal olmazsa tüm süreçleri geçebilirsek seneyee anca atanacaz artık zaten sınır yaşa yaklaşanlar durumun vehametini ve çaresizliğini bilir ertelenmesine sevinenler gülün en çok siz gülün bunun son gülüşünüz olduğunu yakın gelecekte anlarsınız
-
Bilen bilir biz bu ilanı verilmesi için bir sürü etkinlik yaptık, arkadaşlarımız bakan beyi gördükleri yerde ilanı sordular, herkes elinden geldiğince bu ilanın verilmesi gerektiğini bir yerlerde dile getirdi."Kamu mu maliye mi" sorusundan tutunda "Eli kulağında" gibi söylemlere bile maruz kaldık. 2018 kpss puanları yandı. Zar zor elimizde ders çalışmamıza vesile olan bir ilanımız vardı şimdi ne zaman biteceği belli olmayan virüs nedeniyle o da ertelendi.Bu hayatta insanın başına ne geleceği belli olmaz. 2020 kpss ertelenmeseydi sağlıklı bir şekilde sınava girecektim fakat sınav ertelendi ve 2020 kpss alan sınavından 2 gün önce testim poz. çıktı. Hasta bir şekilde kpssye girdim.Şimdi guy ertelendi. Ne zaman olacağı belli değil. Şu an sağlıklı olan birisinin eğer sınav yapılırsa o gün sağlıklı olacağının garantisi yok. İnsanların anlık verdikleri tepkiler nedeniyle 2 yıl bekleğimiz bir sınavı 6 ay veya 1,5 yıl daha beklemeyiz umarım.Vmy sınavında listeler açıklanmıştı ona rağmen önce ertelediler sonra iptal ettiler. Şu an yapılan açıklamada ileri bir tarihe ertelenmiştir yazıyor, belirsizlik hat safada.
ALINTI TWİTTER: mataramdatuzlusu (@mataramdatuzlu2 ) -
@ksünr
ben tekrara düşmüyorum hocam. aynı şeylerin cevabı aynı oluyor maalesef. o yüzdenben nerde hakkını 75-78 e kaptırmak gibi bi konuya değindim ya da o anlamın çıkacağı bi şey söledim zerre alakası yok.
PANDEMİ NEDENİYLE KISITLAMA DÖNEMİNDEYİZ
ertelensin talebi ya da ertelenmesin talebinin bi önemi yok. -
@hayırlısı035 hocam ben bu forumda sizin kadar cabalayan ugrasan pesine dusen ve daha fazla hakkeddeni tanimiyorum.suan dediginiz gibi ertelenmesinde magdur olan herkes su yasaklar kalkar kalkmaz tek kelimeyle tarih konusunda netlik almak 5000 yaziliya girekcek arkadaslarla ortak hareket edip hakkimiz olaniz nasil ki onceden aldiysak yine almak.olcak suan bizim icin TARIHIN NE ZAMAN OLACAGININ ACIKLAMASININ YAPILMASINI SAGLAMAK SUAN MUCADELEMIZ EN ERKEN GELMESINI SAGLAMAK OLMALI SIZE KATILIYORUM.
-
@düdüklütencere @düdüklütencere Can hocam, bal hocam çok güzel yazıyorsunuz ama burada yazanların çoğu bencil insanlar. Bunların tek korkusu bu süreçte biraz daha çalışıp kendilerinin önüne geçmeleri.
ÖSYM sınavları ertelemiş, MEB sınavları ertelemiş filan bunların umrunda değil. Diyorsun ki 'ÖSYM gibi sınav erteleme huyu olmayan kurum bile sınavlarını erteledi, aynı gün DUS ertelendi. Durum vahim, bizimkiler de ertelensin.' fakat onlar tutuyor '7 senedir 8 senedir bu süreçteyim yeter artık banane hastalardan.' diyebiliyor. Bunlar hasta olanlara banane girmesin diyince haklı oluyorlar fakat 1 - 2 ay daha dişinizi sıkın diyince twitterda telegramda boy boy mesaj görüntülerimiz yayılıyor.
O yüzden derdinizi anlatmayı bırakın. Kendileri çalıp oynasınlar.
-
@muallakta_kalan yaşamayan anlamıyor hocam yüksek puanlarla aylarca ilan bekledik bunu sınava girmeden ilan alan arkadaşların anlayıp empati kurabileceklerini hiç sanmıyorum, boşa konuşuyoruz. onlar için giden üç beş ay ama burada pek çok kişinin 2 3 sene+ üç beş ay. Herkes hakkettiğini tez zamanda alır inşallah ne diyelim, bol sabırlar çalışmaya devam.
-
-
@yolosapiens
hocam benim burada gerçekçi düşünemeyen insanlar tarafından suçlandığım konusunda vicdanım rahat.
yarın kurum sınavına girsem geçeceğim konusunda da.her şeyi geçtim, tabi ki isterim elimizde somut bi tarih olsun. şaka mı bu tabi ki isterim. ama ütopik geliyor bu ihtimaller. destek de veririm elimden geldiğince önümüze görmenin kesinleşmesi hususunda ama biliyorum ki bu çok zor belki de imkansız. bunu söylediğimde bile tepki alıyor.
tüm dünya aksamış bunlar istiyor ki güneş bi bana vursun.
-
@ksünr hocam bırakın engelleyin geçin inanın bana o 2 kişi olmayınca başlık çok daha güzel
-
engelleyin abi. yakışır tahammülsüzlüğünüze.
aranızda aynen kankaaaaa modunda temelsiz fikirlerinize takılmaya devam -
@yolosapiens Kimsenin Daha fazla çalışmasınlar da bizi geçmesinler diye derdi yok. 12 aralık sınav tarihini kararlaştıran da biz değiliz zaten, ona göre çalıştık bugüne kadar, sizin gibi ertelensin de günü kurtaralım demedik. Zaten bu zihinle birbirinizin cümlelerinin koluna girersiniz anca. Ayrıca SÖZÜNÜN ERİ olarak defalarca yazmayacagım demene ragmen her defasında yazıyorsun. Nerden bakarsan bak tutarsızlık.
-
Şuan kendi itiraf ediyorsun. Takvim ilan edilmesine rağmen çalışmadın ve virüsü bahane ederek sınavın ertelenmesi sınava daha iyi hazır olacağını sanıyorsun. Profilin bencillik akıyor. Tabi herhalde yaşın küçük ve ya sorumlulukların az ki bu kadar rahatsın.
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@düdüklütencere @düdüklütencere Can hocam, bal hocam çok güzel yazıyorsunuz ama burada yazanların çoğu bencil insanlar. Bunların tek korkusu bu süreçte biraz daha çalışıp kendilerinin önüne geçmeleri.
ÖSYM sınavları ertelemiş, MEB sınavları ertelemiş filan bunların umrunda değil. Diyorsun ki 'ÖSYM gibi sınav erteleme huyu olmayan kurum bile sınavlarını erteledi, aynı gün DUS ertelendi. Durum vahim, bizimkiler de ertelensin.' fakat onlar tutuyor '7 senedir 8 senedir bu süreçteyim yeter artık banane hastalardan.' diyebiliyor. Bunlar hasta olanlara banane girmesin diyince haklı oluyorlar fakat 1 - 2 ay daha dişinizi sıkın diyince twitterda telegramda boy boy mesaj görüntülerimiz yayılıyor.
O yüzden derdinizi anlatmayı bırakın. Kendileri çalıp oynasınlar.