2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mrvguy hocam aynı fikirdeyim her türlü desteğe herşeye hazırım ocak ayına bu sınavı yaptırmalıyız. Ben hiç çabalamaktan vazgeçmicem.
-
@düdüklütencere hakem düdüğü ağzına götürdü... “DÜT DÜT DÜÜÜT”...ve evet, maç bitti...
-
@mrvguy hocam katiliyorum baski yapacagiz ama ocak cok zor ocaga surda ne kaldi biz yine ocak icin bastiralimda belki subatta goruruuz
-
Ertelenciler 3 günden bir nevi tetikçi oldunuz. Herkes biliyor ki kurum kararı olduğu ama hem burada hem de kurumu arayarak ertelenmesi için çok çabaladınız. Zaten twitter takip ediyorsanız karar alana tepki var. Sen ve diğer ertelenciler burada karar çıkmadan önce sınav ertelememesin diyenleri sizde kızıyorsunuz. Daha önce kendi yaptığınız davranışlarınız tepki/eleştiri oluyor ama aynı şeyi ertelencilere yapılınca günah keçisi ilan etmek oluyormuş?
@güneşşş, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıYa düdüklüyencereyi günah keçisi seçmeyin kurum zaten erteleyecekti. Bu sınava gireceklerin talebiyle verilecek bir karar degil. İlla birilerine kızacaksanız kurumda bu kararı veren insanlara kızın. ertelenmesini isteyen insanlar olabilir. hayret bir sey
-
@hukukcukişi hocam 1 ay var ağırdan alırsak onlar da bu salgın bahanesiyle erteledikçe ertelerler sonuçta herşey hazırdı sınav kağıdımız bile hazırdı ilan değil ki sonuçta herşey hazır
-
@hayırlısı035
hocam ertelensinci diye bi şey yok.
zaten her şeyin sistematik bi şekilde ertelendiği şu dönemde ertelenmesinciler vardı.nasıl ki atıyorum barlar/pavyonlar tekeller daha çok satış yapsın diye kapatılmadıysa
bu sınav da diğer sınavlar gibi ertelensin isteyenler için ertelenmedikaçınılmaz bir gerçek vardı
ve bu gerçeğe tepki koyan ertelensiciler değil tamamen ertelenmesincilerdiyani doğal süreç zaten şu pozisyonda ertelenecek olmasıydı
itiraz tarafı ise ertelenmesincilerdi -
siz delirdiniz mi sadece bizim sınav ertelenmiş gibi davranmayın artık farkında mısınız ülkedeki bütün sınavlar ertelendi? kişisel algılamayı bırakıp planınızı sürece göre şekillendirin ve şu siteyi bi salın yeni bir gelişme oldu sanıyorum bütün yazıları okuyorum bomboş kavgalarınızdan başka bir şey yok. ayıptır ya kaç yaşında insanlarsınız
-
@düdüklütencere Baba yorulmadınız mı siz :))
-
@kuruhasan
dinlenip geldim
aristodan nağmelerle anlatıyorum ama yine olmuyor -
Önceki etkinlikler zaten bunu gösteriyor. Şimdiden başlasak iyi olur. GUY sınava giren %70'i etkinliğe katılmıyor. Sayımız az olduğu için tez vakitte sesimiz duyulmuyor. Milletvekilleri ulaşmakta bile zorlanıyoruz. Çünkü öğretmenler her twit ileti altına dolduruyor hem de telefon/gmail gibi iletişim yoğun kullanmasından dolayı azınlıkta kalıyoruz. Yakın zamanda etkinliklere başlamak gerekiyor.
@swezy, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hukukcukişi hocam 1 ay var ağırdan alırsak onlar da bu salgın bahanesiyle erteledikçe ertelerler sonuçta herşey hazırdı sınav kağıdımız bile hazırdı ilan değil ki sonuçta herşey hazır
-
@buslem su sayfayı bi salin ya.. salmıyoruz bi konu var tartisiliyor size mi soracak herkes tartışırken bende bu tipleri anlamıyorum yaa.bireysel birine dersin anlarım lütfen yaa okumak istemiyorsan girme
-
Var olan şeyi nasıl yok kabul edilebilir?
kaçınılmaz bir gerçek? Eğer covid ise hep vardı ve daha önce açıklanan rakamlar doğru olmadığı ortaya çıktı. Yani o dönemlerde gene onlarca sınav oldu. Uzmanların dedikleri göre bu en az 1 yıl pandemi kontrol alma ihtimali var. Bu 1 yıl boyunca tekrar açılıp tekrar kapanma olabilir. Bu gerçeğe göre doğal süreç guy sınavı 1 yıl sonra yapılması gerekiyor.
''Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya "gel-al" hizmeti verecek şekilde açık olabilecek.
Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20.00'den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.''
Sen restoran,kafe vb. örnek verdin. Hala belli kurallar çerçevesinde faaliyet devam ediyor. Aynı şey ösym ve diğer kurumlar için de geçerliydi. Ayrıca ilerleyen ne olacağı belli değil. Ertelen ertelene bu süreç 2023 KPSS hazırlanırken buluruz.
@düdüklütencere, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035
hocam ertelensinci diye bi şey yok.
zaten her şeyin sistematik bi şekilde ertelendiği şu dönemde ertelenmesinciler vardı.nasıl ki atıyorum barlar/pavyonlar tekeller daha çok satış yapsın diye kapatılmadıysa
bu sınav da diğer sınavlar gibi ertelensin isteyenler için ertelenmedikaçınılmaz bir gerçek vardı
ve bu gerçeğe tepki koyan ertelensiciler değil tamamen ertelenmesincilerdiyani doğal süreç zaten şu pozisyonda ertelenecek olmasıydı
itiraz tarafı ise ertelenmesincilerdi -
@hayırlısı035 katılıyorum
-
@hayırlısı035 hocam hic cevap vermeyin .biz su yasaklar kalkar kalkmaz yuklenelim . Gibin kapisini arsinlayalim .o ilani aldik o tarihide alcaz insallh ocak ayina.en guzel cevap bu olcaktir.saglicakla kalin .
-
@düdüklütencere farkındayım olan oldu artık sana destek verdim ben de kadraja girdim. Herhangi Bir yeri aramadım fikrimi belirttim karsı fikirde olanları da anlıyorum beklemek zor ayrıca ben de uzun süredir bekliyorum ama sağlık daha önemli benim için vaka sayıları düşerse yaparlar sınavı iptal olmaz o zamana kadar calısın mülakata gitmeyi garantileyin derim
-
@hayırlısı035
La arkadaş yetti yemin ediyom hala neyi anlamıyonuz size efendi efendi laf anlatmaya çalışanda kabahat.Şu anda bu sınavın ertelenmesi normal olandı ve ertelenecekti her sınav gibi zaten.
TÜM SINAVLAR ERTELENDİ ARKADAŞIM.
olması gereken de bu.
Çıkıp itiraz edip hayır efendim kovid movid dinlemem herkes binecek otobüsüne kalacak otelinde gidecek anasının babasının yanına ondan sonra diye gözü kaarartan sizdiniz. Ruh hastası mısınız arkadaşım ortalığın anası ağlamış ne anlatıyosunuz la daha ?
-
En kotusude şu kafeler acilacak her sey normale donecek mecbur bi noktada ..olan bize olmasin insallah her sinavi sorunlu olan bir bakanligin eline kaldik sonumiz hayrolsun
-
Kısa bir mola.
Kısa bir süre sonra düşüncelerimi de paylaşarak başlığı aktif hale getireceğim dostlar.
Herkes yoruldu kavgadan.
Görüşmek üzere. -
Merhaba dostlar. Günaydın herkese.
Öncelikle bir kaç gündür yapılan tartışmaların adeta nefret söylemlerine, ağır ithamlara evrilmesinden duyduğum rahatsızlığı dile getirmiştim. Bu konu gerçekten üzücü. Gördüğünüz üzere, ne birine baktı Kurum ne diğerine, kararını tek başına verdi ve uygulayacak. Değdi mi ve değiyor mu yapılan kavgalara?..
Her neyse, bugünden sonra bu kavgalarla uğraşmak yerine yapılabilecekleri, gerek ders çalışma anlamında gerekse alımın yitmemesi adına neler yapılabileceğini konuşalım istiyorum.Öncelikli olarak kararları hatırlayalım şöyle yeniden;
Hazine ve Maliye Bakanlığı yazılı sınav yapacağı 3 alımın yazılı sınavlarını öteledi. Bunun yanında sözlü mülakatla yapacağı Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı ve Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımlarına dair nasıl bir yol haritası belirleyeceğini göreceğiz.
Üç alım için benim düşüncem en önce bastırılması gereken husus Vergi Müfettiş Yardımcılığı alımının da taban puanı ve listesini açıklatmak. Bunu sağlamazsanız alımın ahvalinin muğlaklaşması daha muhtemel. O yüzden bunu sağlamak adına hep birlikte hareket edilmeli. Ayrım yapılmaksızın üç alım bir gibi herkes birlikte hareket etmeli.
İkinci konu ertelemelerin iptale dönmesi gibi bir ihtimali tamamen engellemeye çalışmak. İptal ile ertelemenin izahını adaylara yapmaya çalışanlar var. Herkes biliyor zahir olan farkı iki kelime arasındaki. Ama 2018 deneyimi bir hassasiyet yarattı. Bu yüzden yaş mağduriyeti yaşayacaklar başta olmak üzere her adayın korunması adına dile getirmek gereken hususlar var.
Erken konuşuyorsun diyenler olabilir, bilemem. Ama Kurum İçi konusunda da en erken biz konuştuk. Kimse dinlemedi. Sonuç ortada. Sizlerin iyiliği için düşünüyorum, sizlerin emeği için endişeliyim. O yüzden de bu faslı değil, iki üç adım sonrasını hesap etmek durumundayım dostlar.
Bu erteleme kararları sonrasında en ciddi ricalarımdan birisi de şu olacak dostlar. İyi çalışın. Sayıştay Denetçi Yardımcılığı taban puanı, onun evvelinde KPSS sonuçları gösterdi ki rakipler dişli. Bu süreci boş geçirmeyecek olan çok aday olacak. Önceden Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı için şunu derdim. 70 - 75 nete çıkmak kolay. Sınavı kazandıran sonraki 5 - 10 net idi. Bu sınavda iyi hazırlananların bu baremi 80'e doğru çıkaracağı aşikar. O yüzden iyi çalışın. Bu boşluğu fırsata çevirenler gülecek dostlar bu sürecin sonunda. Geriye kalanlar içinse ne yazık ki üzücü bir tablo muhtemel olacak. Güzel bir planlama yapın ve sınava hazır olmaya bakın dostlar.
Sınavların ne zaman olabileceğine dair bir değerlendirmeyi ayrıca yapacağım.
Başlığı açıyorum. Herkese iyi forumlar dostlar.
-
@paretowilfredo İyi güzel hoş diyorsun dostum ama kırk günlük emek zayi oldu. Biz Maliye'nin robotları mıyız? Olmadı baştan çalış, bu insanların bir ay dahi ailerinin gözüne içine bakacak hali kalmadı. Evet şu an olağanüstü bir süreç yaşıyoruz, yaşananlar bu sınav özelinde değil lakin bununla yaşamayı kabullendik ha diyince bitecek bir durum değildi. İleri tarihi belli olmayan sınava tekrar sıfırdan başlamak, çok ama çok zor! Allah sonumuzu hayır etsin...