2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Sizler bir kaç saat soluklanın. Sakinleştiğinizde polemiğe, atışmaya girmeyeceğinizi umuyorum.
-
Filtre kahve, dostlarla sohbet, sigara içen varsa yaksın bir tane de. Neyin polemiği artık bu hakikaten. Olan oldu. Kimsenin sayesinde veya yüzünden olduğunu sanmıyorum. Aralık sonrası hep beraber başlarız cevap aramaya. Güzel kalın.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Evet tam olarak bu yüzden kilitledim dostum. Haklısınız. Sizi de dinlenmeye alıyorum. Yanıt hakkını geçici olarak elinden aldığımız dostumuza ithafen söyleminizden ötürü de iletinizi kaldırıyorum.
Artık sınav, yapılacaklar vs. dışında tartışma olmasını istemiyorum başlıkta.
Bu yasaklamalar bir müeyyide değil bu arada. Başlığın durulmasını istiyorum. Söz sözü doğuruyor. Biraz sakinleşsin, dinlensin herkes. -
@strtmn Sigarayı bıraktım ama bir kahve bir sigara muhabbet iyi olurdu. Aslında tam batak havası var. Kahvede soba yanacak çaylar dönecek arada seyyar satıcı gelecek pide,lahmacun simit ne varsa artık böyle bomboş bir gün geçirmek iyi olurdu
-
@paretowilfredo Yasaklar arttıkça yöneticilerin totaliter tavırları artmaya başlıyor. Baskıcı yönetim @OdaSpreyi nden ne istediniz? Olan ona oldu
-
İleti kaldirilmistir.
-
@hayırlısı035 Ankara özelinde pandemi şartları geçen aylara göre daha kötü durumda. Abim kpss yakın yakalandı buna. Hastanede yatacak yatak yoktu. Sonra bir yer boşaldı yatırdık. Evden ambulansla gitti. 3-4 gün tedaviye cevap vermedi. Abimi kaybedebilirdik. Şimdiki durum bundan da kötü. Metroda,otoüste iki kişiden biri ya öksürüyor ya burnunu çekiyor. Kim ne zaman kapacak belli değil. Ayrıca gözetmenlik yapacak kimseler de bu isteklerde bulunmuş olabilir. En nihayetinde karar verenler kimsenin ne istediğine değil şartlara bakmışlardır. Bu sınavlar pandeminin ilk aylarında yapılsaydı da bitseydi. Asıl suçlular kendilerinin ve sevdiklerinin hayatını tehlikeye atmaktan korkanlar değil kurum içi alımla, yapılanma safsatasıyla bizi oyalayanlardır. Bir iki kişinin üstüne gidip bu konuyu bu kadar uzatmak doğru değil.
-
@onuktekin Tamam uzatmayacağım.
-
@onuktekin o da yerli yersiz PISTlamasaydı
-
Gerçekten şaka gibi her şey , az önce önemli bir işim oldugundan avmye ugramak zorunda kaldım.Günün bu saatinde bile kalabalıktı magazalar doluydu. İki gün önce ilçenin kütüphanesindeydim , geçerken bakıyorum arabalar dolu. Pandemi yine geldi çatti bizim basimiza patladi.5 bin kişinin girecegi bir sinavi 1 yilda yapmayi beceremeyen bakanligada yazıklar olsun.
-
Dostlar gerçekten artık olan oldu bunun önüne geçemeyiz tek yapmamız gereken her yer açılırken bizim de sınavı hemen yaptırmamızı sağlamak çünkü her yer açıldığında yine kalabalık olacak ve tekrar vakaların artması muhtemel ve geciktikçe ilk yapılacak yine sınavların ertelenmesi o yüzden bu ayın sonundan itibaren her zamankinden daha güçlü ses getirmemiz gerek
-
@genclerbirlikli Otomatik spreyin olayı bu. Doğası gereği beklenmedik bir anda PIST etti Biraz daha zamanı hakediyordu bence
-
@OdaSpreyi ne özgürlüğünü veren yönetime teşekkürler İşte feraset, işte fazilet işte adamlık sağol varol yönetim
-
Ertelenme üzerine tartismak istemiyorum daha fazla olan oldu zaten geriye alamayiz.ama bu ise herkesin o kadar çok ihtiyacı var ki su donemde özellikle özel sektörde is bulamayanlar..kendi adima benim cok ihtiyacım var geçen sene bankadan istifa ettim sırf guy acilicak girerim diye süreç uzadıkça uzuyor surda 8 aydır çalışıyorum 3-4 yildir çalışanları düşünemiyorum.ve gerçekten bütün gününü ders çalışarak geçirmenin ne demek olduğunu biliyorum ertelenmesin diye inadim bu yüzdendi eminim çok daha agir sebebleri olanlar da vardır. İnşallah daha fazla uzamazda bu süreç aklımızı yitirmeyiz bizde çünkü kendi adına diyorum belli bi yasa gelip isten ayrılıp ana evine gitmek çok zor. son olarak da kirdigim kim varsa özür dilerim haklarını helal etsinler..
-
Sağolsun Gib anca mesaj atıp bilgilendirdi. Mesajı görünce bi heyecanlandım tarih değişikliği diye mi ama sonrası hüsran
-
Ösym takvimi belli olur olmaz ilk hangi tarihte sinavi yapicakda o zaman bu sinavi yaptirmaliyiz arkadaslar.Suan icinde bulundugumuz surec icerisinde ne yapmayi planliyorsunuz ayrica
-
@sokrates12 haber izliyorum hocam ben genelde, hevesim kaçtı.