2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sokrates12 ama dediğiniz mantıklı yapılabilir.
-
@sokrates12 hocam çok haklısınız aynı takvime göre bizde yaptırmalıyız sınavı
-
@sokrates12 benim onerim vakalari takip edip azaldığını görünce kısıtlamalar da kalkarsa gib i arayıp sürekli sınav hakkında bilgi istemek.belki aramalardan bıkıp zaten elemana da ihtiyaçları var sınavı yaparlar.dun de bugün yarin dediler öğleden sonra aradım allah bilir kaç kişi aradı çok geçmeden ertelendi dediler.valla denemek lazim beklemekle olmaz
-
@earth11 Hocam ösym iptal etmeseydi bunlarda iptal etmezlerdi ben ösym'nin etkili oldugunu dusunuyorum o yüzden ösym resmi olarak ilk hangi sinavi yaparsa o gun icin ugrasip yaptirmak lazim sinavi
-
@sokrates12 kesinlikle
-
@sokrates12 o da var tabi. ama biz sonuçta hak kazandik surda 10 gün sonra sınav olacaktı sınav yapmaya özel bi caba harcamazlar sorular bile hazırdir.asil sıkıntı covid seyri biter mi ondan supheliyim ölen kişi sayısını o kadar az soyluyolarki belki gerçeği söyleseler bu kadar artmazdı
-
Merhaba arkadaşlar. Twitterda anket açtım. Dün sınavlar ertelendi. Kurumumuz İİBF ilgili konularda ağır çalıştığı için sınavın ne zaman olacağının kararını vermek bile uzun sürebilir. 10 Aralık 2020 sonra KURUM SINAVI TAKVİMİ BELİRLEMESİ ETKİNLİK YAPALIM MI?
Anketi katılmak için bağlantı metni tıklayınız bağlantı metni
NOT:Başka öneri olan arkadaşlar twitterda yorum yazsın. -
@hayırlısı035 guy un herşeyi hazırdı guy için ÖSYM nin sınav takvimini takip etmeliyiz açılan ilk sınavdan sonra tweet etkinliği de yaparız ararız da ısrarla.. ki hakkımız olan sınav.. nasıl ki ertelensin diye arayıp akıl verenler oldu ( ertelenecek mi diye arayanları ayırıyorum) biz de gayet de herşeyi hazır olan sınavı yapılsın diye arayabiliriz de.. öncelikli etkinlik vmy listesinin açıklanması için olmalı şahsi fikrim..
-
@nic39 Bence geçen seneki öğretmenleri baz alarak bu tarihi verdim. Kısıtlamalar belli süre sonra millette ekonomik kaygı oluşur ve talepler ortaya çıkmaya başlar. Evet ösym takip edelim ama önceden hareket etmesek çok geç olmaya başlıyor. Kuruma İİBF unutturmamak amacıyla belli aralıkla twitter, cimer, telefon etkinlikleri gibi İİBF'i hatırlatmak gerekiyor.
VMY için ise twitter ve telefon etkinliği düşünüyorum. -
@hayırlısı035 bencede hocam yapalım ama forumdan destek görecek miyiz emin değilim çoğu arkadaşın sesi çıkmıyor. 3 5 kişiyle olacak mı
-
@swezy Twitterda 187 kişi destek vereceğini belirti. Maalesef daha önceki etkinlikte birçoğu katılmıyor. Sessiz oldukları için İİBF bu durumdadır.
-
5000 kişi Guy fawkes maskesi takıp eylem yapalım
-
@hayırlısı035 bu 187 kişiden her gün 50 tanesi ararsa gib i sınav ne zaman olacak diye mecbur yetkili kişilere bildirilir ztn bnce telefon etkinliği twitter etkinliğinden daha mantıklı zira erteleme mevzusunda gördük bunu
-
@poncik yıldırma psikolojisi deneyelim bi o kalmıştı zaten
-
müsade var mı arkadaşlar
-
-
Ticaret Bakanlığı 23-24 ocakta yazılı sınav yapıyor elimizi çabuk tutmamız gerekiyor kurumlar ocak ayı ile sınavları yapmaya başlıyor biz de erkene aldıralım girelim hemen sınava
-
@ztrkrdvn guy vmy hmmy 3 ünden birisi ticaretin sınavıyla çakışacak zaten muhtemelen. Korktuğum buydu benim. Daha gelecek ilanlar var hepsi binecek.
-
Bu boşluğu YDS çalışarak değerlendirmek istedim birkaç gündür çalışıyorum. Twitter'a bi baktım herkes YDS'ye başlamış
-
@rumelili ben bile başlandım.