2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar yds ye çalışmaya başladıysanız bu ilan için pek ümitli değilsiniz gibi anlıyorum arkadaşlar diğer sınavlar başlar başlamaz bizde hemen bu sınavı yaptırmalıyız lütfen rehavet olmasın ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sınavın 3 5 ay uzaması mülakatın uzaması demek tabiki çalışın da kopmayalım Twitter etkinlikleri başlayınca yine birlik olalım
-
Twitter etkinliğin TAGI KpssA Atanana2YılDenkKadroYok
-
Bugün etkinliğe katılan arkadaşlara sözde bencil olmuş! Eğer atanan birçok İİBF'li bu düşünceye sahipse İİBF'nin imajı kötü olmasına şaşırmamak gerekiyor.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıTwitter etkinliğin TAGI KpssA Atanana2YılDenkKadroYok
-
@hayırlısı035 Belki guy, il göç uzm yard'dır ve sgk denetçisi, mhuy olmak istiyordur. Merkez uzmanı ya da teftiş yerine bunlara geçmek istiyordur. İnsanları düşünceleri için linç etmek, ifşa etmek imaj kötülüğü için yeterli bence. Bu insana hakaret ediyorlar şimdi. Özel bir konuşmayı herkese gösterip hakaret ettirmek çok ayıp. Kim yaptıysa onun ayıbı bu.
-
Twitter paylaşan ve ben isim ifşa yapmadık. Ne fotoğraf gözüküyor ne de ismi gözüküyor.
TAGA bakarsanız 'DENK' kadro olduğu vurguladık. Hatta etkinlik başlamadan önce neyi amaçlandığı şu cümlelerle ifade edildi. ''Arkadaşlar. Bugün saat 19.00'daki etkinliğin yanlış anlaşılmaması için baştan buraya yazalım. Ki tartışma çıkmasın. Etkinlik, atanan kişilerin hiçbir kuruma başvurmaması için değil. Yüksek puanı olan, üst kurullara vs başvurabilmeli. Zaten çalışıp puan almış birinin..Üst kurullara başvuramaması o kişi için de hak kaybı olur. Amaç kesinlikle bu değil. Aynı ek göstergedeki, benzer kurullara belli bir süre (2 yıl gibi) başvuramaması için yapılıyor. Bunu da her tweetimizde belirtelim lütfen. Herkesin desteğini bekliyoruz'
Konuşmada üst kurulda çalıştığı söylüyor. GUY, İL GÖÇ vb. ise KPSS-Alan en düşük kariyer basamağıdır.
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 Belki guy, il göç uzm yard'dır ve sgk denetçisi, mhuy olmak istiyordur. Merkez uzmanı ya da teftiş yerine bunlara geçmek istiyordur. İnsanları düşünceleri için linç etmek, ifşa etmek imaj kötülüğü için yeterli bence. Bu insana hakaret ediyorlar şimdi. Özel bir konuşmayı herkese gösterip hakaret ettirmek çok ayıp. Kim yaptıysa onun ayıbı bu.
-
@hayırlısı035 Aynı hesap il göç ve guy olanların sgk denetmen yard için başvurmamasını istediğini yazmış. Hatta genelde bunlar yazılmış. Bunlar denk kadro mu? İsmi yok diye kendine edilen hakaretleri görmüyor mu? O paylaşımın altında bir sürü hakaret edilmiş kendisine.
-
Yok abi. Puanıyla kendini garantiye almak için önündeki ilk fırsatları değerlendirip, önce işini garantileyerek yeni gelen fırsatlarda da hakkını kullanan insanlara, kendilerini garantiye aldılar diye düşüncelerine, tercihlerine, haklarını kullanmalarına, başka bir mesleğe geçiş tercihlerine akıl vermeye kalkan kafayı anlama imkanım yok. Adamlara o ilan denk gelmiş o ilana girmişler. Adamın suçu mu ilk o ilanlar gelmiş olması ya da daha isteyeceği bir mesleğin ilanının puanının geçerlilik süresi içinde daha ileri bir tarihte gelmiş olması. Adam önüne çıkan tüm fırsatları değerlendirip kendini garantiye almak için geri kalan ilanlardan feragat etmesi gerektiğini adalet, etik falan sanan kafayı anlama şansım yok.
Şurda günlerdir tartıştığımız konuların üstüne bu tuz biber oldu. Vicdanım zaten rahattı hepten rahatladı. Sadece ''ben'' olan hayal dünyalarında yaşıyorsunuz.
-
Yorum yapılan tüm twetler benim görmediğim hakaret var mı? Ayrıca bazıları attığı twit hemen genelleme yaptın.
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 Aynı hesap il göç ve guy olanların sgk denetmen yard için başvurmamasını istediğini yazmış. Hatta genelde bunlar yazılmış. Bunlar denk kadro mu? İsmi yok diye kendine edilen hakaretleri görmüyor mu? O paylaşımın altında bir sürü hakaret edilmiş kendisine.
-
Önceden bende sizin gibi düşünüyordum. Bi arkadaş dediki bu işsizlikte millet önüne ne gelirse yapmak zorunda kalıyor.İlk fırsatta sevdiği meleğe yönelme derdinde. Kısaca bir mesleğin özlük hakları aynı diye sevmediği mesleği yapmak zorunda degil insan.
-
@hayırlısı035 özelden atıyorum.
-
-
@düdüklütencere 2 yıl üst kadrolara başvurulmasın diyenler de var. Sgkdy ile guy'u aynı kefeye koyanlar oldukça fazla. Hayret ediyorum okuduklarıma.
-
@onuktekin hocam öyle deme özlük haklari ayni olunca mesleklerin yaptiklari is aynı olmuyo mu aaa 🤭🤭
-
@hayırlısı035 Genellemem de doğru. Farklı düşünenler tivıtırda da burada da çokça linçlendi. İki günlük mesele değil bu. Telegram grubunda bile neler neler oldu. Oraya hiç girmiyorum bile.
-
@varol Tabi ya bilgisizliğim yüzünden hep işte idare edin.
-
Buyurun atılan bazı twitler birçok arkadaşımız denk kadro vurgusunu dikkat ederek twit attı.
Demek ki genellemeniz yanlış olduğunu gösteriyor.
Ayrıca yakın zamanda merkezi kadronun açıklanan mülakatta 90 kişi çağırıldı. Taban 91 puanla kapatıldı. Ve o mülakata 15 kişi girmedi.
Aynı şey 2018 SGK oldu. DGUY, müfettiş, kaymakam gibi başvurdu. Yaklaşım 150 kişi mülakata girmedi.
Birisini eleştirdiğim diye linçlemek mi oluyor? O zaman hiç konuşmayalım susalım. Ben aynı tavrı kurumiçi gösteriyorum. O da mı linçlemek oluyor?
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 Genellemem de doğru. Farklı düşünenler tivıtırda da burada da çokça linçlendi. İki günlük mesele değil bu. Telegram grubunda bile neler neler oldu. Oraya hiç girmiyorum bile.
-
Mahkeme sonucunu merak ediyorum? Kisinin profilini, resmini, ve ismini paylaşmadan düşüncesini paylaşmasına ceza verilecek mi?
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 özelden atıyorum.
-
@hayırlısı035 Bambaşka şeyleri konuşuyoruz.
-
@hayırlısı035 Mahkeme mi?Ne alakası var bunun mahkemeyle? Birisi bana şunu yapsa bana dokunur. Dokunmayacak kimseyi de tanımıyorum.
-
@onuktekin çünkü dava açacağını yazmış.