2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035
Uzun zamandır beklediğimiz ekimde yapılması planlanan ancak ertelenen KPSS ile birlikte aralık ayına ertelenen gelir uzman yardımcılığı, vergi müfettiş yardımcılığı sınavları pandemi nedeniyle ülkemizde alınan tedbirler sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu belirsizliğin giderilmesini yeni bir tarih belirlenmesini ya da bu konuda bizi aydınlatacak, sınavların iptal olmayacağı konusunda içimizi rahatlatacak bir açıklama talep ediyoruz.
Sayının artırılmasını da talep edebiliriz aslında ama aynı dilekçede birden fazla istek odak dağıtıcı olur mu bilmiyorum. -
Arkadaşlar özür dilerim en son gelişmelerden haberdar olamadım dilekçe mi göndereceğiz tüm yazıları okuyamadım bilgilendirme yapabilir mi bi arkadaş acaba
-
@swezy Şuanlık CİMER'e gönderilecek metin için taslak hazırlıyoruz.
Ayrıca 11 aralıktan sonra yapılacak twitter etkinliğin hangi sıklıkla yapılması gerektiği için twitter da anket var -
DGUY mesleği girmiş kişinin GUY listesinde olduğu duydum.
NOT: Açılan kadro 300 kişi ama alınan 220 kişi.... -
@hayırlısı035 teşekkür ederim hocam bnde her türlü desteğe varım anketi gördüm hepsine katılım göstereceğim
-
@hayırlısı035 abii bunlar resmen 15 temmuz alçakları yha, bu ne ya
Dguy İzmir guy'a nasıl başvurur ya
Çıldırıyorum -
@strtmn hocam bi çoğu guy dan dguy a geçme ve çok pişmanlarmış gerekçeleri bu hiç vicdan yok biz gerekirse kovid olmaya razıyız onlar iş beğenmiyo
-
Bu yüzden KpssA Atanana2YılDenkKadroYok
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıDGUY mesleği girmiş kişinin GUY listesinde olduğu duydum.
NOT: Açılan kadro 300 kişi ama alınan 220 kişi.... -
@swezy anlatılanlara göre aynı dönemde guy mülakat listesindeymiş?
-
Evet Arkadaşlar
DGUY olarak atanmış 4 kişinin
GUY listesinde ismi var.
Sadece isim eşleştirmelerinden bakarak ulaştım.
Aynı isimli farklı kişiler olabilme ihtimali var.
ALINTI TWİTTER: kaan_akca ( @mamudo_gurban ) -
Velhasıl kelam isim benzerliği yok ise
4 isim;
*İstanbul
*İzmir
*Sinop
*Tokat şeklinde;
Muhtemel kuvvetle memleketlerini tercih ettiler.
ALINTI TWİTTER: kaan_akca ( @mamudo_gurban )
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıEvet Arkadaşlar
DGUY olarak atanmış 4 kişinin
GUY listesinde ismi var.
Sadece isim eşleştirmelerinden bakarak ulaştım.
Aynı isimli farklı kişiler olabilme ihtimali var.
ALINTI TWİTTER: kaan_akca ( @mamudo_gurban ) -
@hayırlısı035 memleket olma ihtimali yüksek. Belki de yeterlilikte zorlandılar. Belki de yds puanı alamadılar. Kendilerine göre haklı bi sebepleri vardır elbet. Ama il göçten guya 46 kişi çok canımı yaktı
-
Kaynak olarak neler kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Benim şu an hukuk konu tekrarlarım bitti, konsensusu döndüm. Yanına özgün bir soru bankası mı koysam ya da yine konsensusa sıfırdan mı başlasam ?
-
@yolosapiens Konu çalışmak daha iyi olabilir.
-
@yolosapiens daha yeni başladın sanırım çalışmaya hocam. İyiki ertelenmiş demi
-
@azalan-terimler Hazımsız mısın? Bak orada konuları, konsensusu bitirdiğimi yazmışım.
-
@yolosapiens sensin hazımsız gelen ilan ertelensin diyip duran sendin. İlanı sindiremeyen sensin. Sana hakaret etmedim düzgün konuş
-
@azalan-terimler öff gerçekten bazı şeyleri kabul etmekte çok zorlanıyorlar.
-
@azalan-terimler Gözünden kaçmamış reis
-
@estergon-kalesi ben yazacaktim asil çok üstüne gitmeyim dedim:)