2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İleti silinmiştir.
-
@yolosapiens Hocam yapmayın bence.
-
@yolosapiens son iletine cevap bile verilmemiş, gelmiş tekrardan yazıyorsun tartışma yaratmak amacıyla. Arkadaşın cevabı dokunmuş olmalı, başka izahı yok.
-
@rumelili hocam ayıptır günahtır. kaynak soruyorum tahrik ediyor. güya tartışma olmayacaktı konuda.
-
@yolosapiens tamam senin yüzünden ertelenmedi sınav kabul bak:)ama ertelensin diye diye bıktırdın be kardeşim.simdi de gelmiş kaynak soruyorum diyorsun buldugunla yetin dersine calis, calisamadiginin hakkini ver, full çek ama bi tik uzak dur sayfadan.daha fazla güldürme kendine
-
@earth11 Sende gram ar yok değil mi ? Burada millete yalan söyledin ifşaladım utanmadan yazıyor musun hala
-
DGUY olan birisi aynı zamanda 2018 GUY mülakat listesinde yer alıyordu. Bu sene ise 2018 gibi aynı yeri tercih etmiş.
17 mayıs 2019 mülakat sonuçları açıklanmış. YDS 3 yıllık süre içinde alınması gerekiyormuş. Vakit dolmadan neden çabuk vazgeçtiler?
Yeterlik için vazgeçtiyse üst mevkileri baştan girmeseydiler. Gerçekten haklı sebebi olanları dışında azcık olan kadroyu hiç ediyorlar.
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@hayırlısı035 memleket olma ihtimali yüksek. Belki de yeterlilikte zorlandılar. Belki de yds puanı alamadılar. Kendilerine göre haklı bi sebepleri vardır elbet. Ama il göçten guya 46 kişi çok canımı yaktı
-
@yolosapiens ya bak karaktersiz misin nesin!önceki konuları açıp açıp duruyorsun, önüne gelene beddua ediyorsun üstelik şikayet ettiğin şeyi burda sen yapıyorsun bi git hadi. sinir olmadan yazayım diyorum müsaade etmiyorsun
-
@earth11 anladım arlanmak kavramından habersizsin.
Bu arkadaş tercih dönemi 79+ aldığını iddia edip insanları İstanbul'u yazdırmamak için çabalıyordu. Halbuki 76 puan aldığı ortaya çıktı. Şimdi ahlak timsali mi oldun ?
-
Traşa devam mı hala yorulun hadi, hadi kardeşim
-
@yolosapiens evet arkadaşım 77 ye yakin puanım var istanbul aşkıyla yeter puanım dedim:)kabul ediyorum 79 dan aşağı kapatmaz dedim oldu mu oldu neyi tartışıyorsun daha sen sütten çıkmış ak kaşık misin.ertelenmesi için bin takla atiyordun 3-4 gün önce simdi de ar dan bahsediyor.valla sen yazdikca gülüyorum:)full cekmiycekmiydin sen burda yazışarak çekemezsin bak
-
yolosapiens gene aynı konuyu açmış herhalde. İyi ki onu engellemişim. Ben herhangi hakaret etmeme rağmen sadece konuyu uzattığım diye iletim silindi. Ama düdüklü tencere 'ruh hastası' demesi rağmen hala iletisi duruyor.
Earth11, EsTerGon Kalesi ve Azanlan Terimler birden fazla beğeni olmasına rağmen neden ekside gösteriyor? -
@hayırlısı035 hocam bu konuda A kadro adayları gerçekten çok bilgisiz. Merkez kadroların tezlerinden, yeterliliklerinden, alınması gereken puanlardan haberleri olmadan giriliyor sınavlara. Kazanınca farkediliyor her şey sonra çok geç oluyor ve eski mesleklerine dönmek istiyorlar. O yüzden forumda açılan ilanlar için en başta mesleğin bütün detaylarından bahsetmek gerekiyor. Detaylar için link bırakılıyor fakat kimsenin açıpta ordan bilgi aldığını sormuyorum.
-
@hayırlısı035 bende onu cozemedim sayfada diktatörlük mu var:))biri beni eksiye atıyor.adalet istiyoruzz:)
-
@hayırlısı035
Dostum çekmeye çalışma beni de muhabbete şurda kaç gündür yaptığınız muhabbetlerden sizinle herhangi bi konuda akıl birliği yoluna girmenin imkansız olduğunu idrak ettim sonunda o yüzden sarmayalım yine tekrardan başa. -
@hayırlısı035 :)) bende çoktan engelledim o arkadaşı. Normal olmadığı belliydi. Bu arada demekki 4 kişi - vermiş. yollusafiens ve yandaşları olabilir.
-
@scofieldmustafa ileti silinmiştir.
-
@scofieldmustafa il göçte başlığında tüm detayları bahsedilmesi rağmen gene aynı durum var. Gerçekten özel sebep dışında iyi niyetli olduğu düşünmüyorum. Bu başvurular bir değil iki değil.
-
Belli oldu mu kaçla kapadığı illerin?
-
@jasisss tercih yapmadıniz mi:)yoksa uykuda miydiniz:)