2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11 yapmadım o yüzden var mı bir link? Veya sıralama?
-
@jasisss google:)2020 guy taban puanı deyince cikiyor:)
-
Arkadaşlar gerçekten konu ile alakası olmayan tartışmalar yaşanmış. Özellikle bazı arkadaşlarımız kendi düşüncelerini kabul ettirmek adına olayları büyüttüğünü görüyoruz. Ertelenen bir sınav mevcut, bu durum kimisi için kötü bir gelişme iken kimisinin de alabileceği en iyi haber olarak karşılandı. Lütfen her iki taraf açısından da farklı avantajlar ve dezavantajları olan bu konu hakkında daha fazla muhabbet dönmesin. Bundan sonraki iletilerden bayraklanan durumları daha ciddi şekilde takip edip, birilerini tahrik etmek adına kasten davranış sergileyenleri engelleme yoluna gideceğiz. Sizlerden ricam ana konulara yeniden dönelim.
-
@yolosapiens kardeşim sende daha fazla sürdürmezsen bu konuyu çok memnun oluruz. Gerçekten tahrik edici bir kaç mesajını düzelttiğimi bilmeni isterim.
-
Hazine stajyer ilanı martta olacak burdan çıkarım yapılırmı guyda Şubat Mart gibi yapılabilir diye
-
@bulut25 Mart da yaparlarsa iyi .
-
Hazine Maliye Müfettişligi, gelir uzmanligi vergi müfettisligi ve stajyer seklinde olucaksa şubatın ortasinda girmeye baslamamiz lazim sinavlara ,yok tam tersi olursa nisan bizi bekler.
-
@yolosapiens senin sınav ertelensin muhabbetindense @Earth11 in istanbul muhabettini tercih ederim valla bnde gördüm kaynak sorduğunu hadi dedim hiç sinirimi bozmiyim baktım yazan var hemen müdahil olayım dedim yoksa içimde kalıcak
-
Kavga bağımlısı olmuş bu başlık
-
@yolosapiens bosver hiç üzerinde durma. Konuları bitirmen iyi olmus sınav ertelendi bu sürede soru cözmen daha iyi olur bence. Çünkü bilgiler soru cözdükçe daha iyi oturuyor. Kaynak olarak status kamu hukuku var o iyi. A kadronun soru bankası var teftiş yayınlarının soru bankası var, themis var o da iyi.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar gerçekten konu ile alakası olmayan tartışmalar yaşanmış. Özellikle bazı arkadaşlarımız kendi düşüncelerini kabul ettirmek adına olayları büyüttüğünü görüyoruz. Ertelenen bir sınav mevcut, bu durum kimisi için kötü bir gelişme iken kimisinin de alabileceği en iyi haber olarak karşılandı. Lütfen her iki taraf açısından da farklı avantajlar ve dezavantajları olan bu konu hakkında daha fazla muhabbet dönmesin. Bundan sonraki iletilerden bayraklanan durumları daha ciddi şekilde takip edip, birilerini tahrik etmek adına kasten davranış sergileyenleri engelleme yoluna gideceğiz. Sizlerden ricam ana konulara yeniden dönelim.
çok haklısınız. açıkçası şu an önemli olan sınavın yapılacağı tarih birçok kişi nisan başı dedi çok üzüldüm çünkü nisanda sınav olsa mülakattı atamaydı çok çok uzayacak bu yüzden sınav tarihini en azından şubata çekmeliyiz. bunun için taleplerimizi dile getirerek cimere yazmamız faydalı olur.
-
@güneşşş Themis çok detaylı diyorlar, biraz uzak duruyorum.
A kadro yayınlarına da bir türlü ısınamadım. Faydası olur mu emin değil. Ama Status için güzel övgüler almıştım. Aslında ona da çok detay diyorlar ama açıklamaları doyurucuymuş. Siz çözdünüz mü ?
-
Belirsizlikten derse konsantre olamayanlar
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@nic39 vay arkadaş herkes full konsantre demek.. o zaman dans
-
Biz guy sınavını daha çoook bekleriz kurumiçi ocaktaki defterdarlık da ertelendi guy da marttan nisandan önce olmayacak bu gidişle hatta martta bile olması mucize olur 2021 kpss ye el sallayın gülümseyin çekiyorum
-
@poncik Konularını yetistirmeye çalısmak icin sinavin ertelenmesini isteyen bazı arkadaşlar vardı. Ufak hesaplarin peşine düstuler şimdi beklesinler bakalım onlarda. Yıllardır bu sürecin icindeyiz destek olmuyorsaniz bile en azindan köstek olmayin dedikce inadına köstek oldular. Normalde beddua eden bir insan degilim fakat kişisel sebeblerle sınavın ertelenmesine nokta kadar sebeb olan kim varsa bizlerden çalınan aylar onlardanda çalınsın.
-
@sokrates12 şunu biliyorumki kimse istedi veya istemedi diye ertelenmedi bu sınav lakin ertelensin diye kasten arayanlar cidden sağlık sebepleri olanları tenzih ediyorum ama daha çok beklicekler bu sınavı malesef konularını da birkaç kes rahat rahat tekrar edebilirler 2021 kpss de faydalarına olur guyu da martta falan yapmazlar nisanda olursa yatıp kalkıp dua etsinler bence bu sınav da şubatta martta olursa gelip burda linç edebilirler ertelensin diyen arkadaşlar beni
-
Ah ah bi tarih verseler en azindan tarihin netligi konusunda etkinlik mi yapsak
-
Arkadaslar acaba bi tarih belirlesek de gib idaresini insan kaynaklari nere bulursak arasak tarihin netligi konusunda ne diyosunuz cunku herkes iyi yada kotu niyetle bilemem ama cok arayinca tak site bilgi verdi.bence 15 araliktan sonra bi tarih belirleyelim arayalim tarih konusunda biktiralim onlar da net tarih yazsinlar sitelerinde cunku bu ANCAK BASKIYLA OLCAK SAKIN KADERIMIZE BOYUN EGMEYELIM DIYORUM