2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@estergon-kalesi evet bakalım 11 aralıkta gelen asi nasıl etkiliycek vakalari insanlar güvenip yaptirirsa ise yararsa. aralık sonunda belli olabilir.
-
@tugceozdmr bu biraz döviz kuru ve piyasaya benziyor. Kur artınca esnaf kur arttı diyerek fiyat artıyor. Kur düşünce nedense fiyatlar düşmüyor. Osym sınavları şubatta yapicam der guy martta nisanda belki de Mayıs’ta yapılır.
-
@earth11 inş hocam.
-
@azalan-terimler sabaha kadar çalışsa da böylelerden bırsey olmaz hocam :))
-
Görün görün. Hiçbir şey demeden imalı imalı laf sokanları, arkamdan YOLLU diyenleri. Bu tiplere hiç müdahale etmeyeceksiniz dimi?
-
ortada çok ciddi bir tehlike var kimse bunu fark etmiyor .Sınavlar birbiriyle cakisabilir .
vmy , hazine uzmanlığı ,duy, guy, kontrolörlukDiğer kurumlar ertelerse 3 tane ticaret müfettişliği ,1 tane uzmanlık
Bu virüs 6 aya bitmez söyleyim .geçen yıl bile nisanda başladı .temmuz da azaldı . o zaman sayılar çok azdı .şimdi onun 5 6 katı .
bence sınavların bir an önce yapılması gerekiyor .burda puan tartışmasi yaparken girecek bir sınav bulamayabiliriz. -
Ayrıca neden hem defterdarlik hem de gib de hala kurum içi sınavlar ertelenmedi anlayamadım .31 ocaktaki duy sınavı erteleniyor ama ondan önce olan kurumiçi gelir uzmanlığı ertelenemiyor? 5000 kişi girecek ona da ...
-
@ekeblad hocam o ertelenmedimi gelir uzmanligin yeterliligi .acaba bizim gelir uzmanlik sinavi ertelenmeyecekti de telefonla baski yapinca mi ertelendi celiski var nie guy kurum ici ertelenmiyo o vakit
-
@mrvguy valla bunu yazarken gib in sitesine baktım erteleme felan yoktu .İsteğe göre oluyorsa ben de ertelenmesini istemiyordum o zaman .İlk başlarda ben de ertelensin daha mantıklı diye düşünüyordum ama bu iş bitecek gibi değil .Ayrıca ailesine gecmesinden korkan kişiler odalarindan çıkmayıp kendilerini karantiya alabilirlerdi .
Herkes hakimliğe çok güzel girdi ama onda virus yok muydu ?
Valla millet boynuz umarken kulaktan olacak haberleri yok ! -
@mrvguy evet kurum bizden talimat bekliyordu ertele bakiyim dedik erteledi
-
@yolosapiens status de detaylı sorular sormuşlar acıklamaları uzun degil ama güzel bir kaynak
-
Arkadaşlar az önce Gib sınav merkezinden bir yetkili ile konuştum.Ertelenme ile ilgili olarak adayların herhangi bir hak kaybına ugramayacagini,hatta düzenleme bile olsa listede adı bulunan adayların lehine sonuc ortaya çıkaracağını söyledi.. Bilginize
-
@güneşşş dusuncelerinize saygi duyar munakasa girmem iyi gunler herkes emeklerinin en kisa zamanin almasini talep eder .
-
@abondance_55 allah razi olsun hocam verdiginiz bilgilerle
-
@mrvguy Allah sizlerdende razı olsun
-
Merkez veya taşra uzmanlıklarda çalışanlar alan bilgilerini kullanıyorlar mı yoksa sadece işe girene kadar mı veya yeterlilik sınavlarında mı alan bilgilerine ilişkin soru soruluyor bunlar ile ilgili bir bilgi bulamadım bilen cevaplarsa sevinirim.
-
@mm0660 alan bilgisi işine yaramaz. Yeterlikte muhasebe ve maliyede tvs ile vergi hukuku çıkıyor
-
@abondance_55 hocam sınav hangi ay olurmuş bilginiz var mi acaba?
-
Çalışabilene sözüm, kralsn .
-
Askerlik tecili dolduktan sonra veya askerdeyken yazılı sınavına ya da mülakatına hak kazandığımız bir sınava girmemiz mümkün oluyor mu?