2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Serzenişte bulunurlar , ilan sayısını az bulurlar , süreç çok uzuyor derler , sistem değişsin derler.. ama ellerini taşın altına bir defalık bile koymazlar.”Aman ben katılsam ne olacak, diğerleri atsın tweetleri “ derler .
Oturup ders çalışmayla olmuyor bu işler olsaydı 90 lı puanlarla halen evde işsiz oturmazdık .Anlayın artık ,anlayın .Buraya girip laf ebeliği yapmayı , saatlerce millete laf yetiştirmeyi beceren kardeşler; neden yoksunuz ,sesiniz çıkmıyor . 70 li puanları almayı zor zar beceren öğretmenler kadar olamadık yazık. -
@hayırlısı035 neden ?
-
Yarın her şey bitmiş olacak ve rahatlamış olacaktık biz sınava girmeyerek vaka sayısını düşürdük bulaşı engelledik yoksa günde 30 bin vaka falan veriyorduk iyi oldu yani sınava girmediğimiz
-
Ben kendi adima umutsuzluga dustum .subat ayi mart yazili desen zaten kpss temmuzda nisan aciklansa haziran mulakat aciklanma agostos ayi offff babam off eyvallah hakkimiz alinmadi ama cocugun elinden elma sekerini verip geri almak gibi hissine kapildim.yarin ne guzel olup kurtulcaktik.onumuze bakacaktik bee.
-
Pazartesi gib insan kaynaklarini aricam.vermicekler bilgi ama yinede aricam.aramak isteyen arkadaslar varsa pazartesi arayalim .
-
2021 kpssye hazırlanan bir arkadaşla konustum iktisat ve muhasebe derslerini bitirmişler , şaka gibi giriyoruz 2021 kpss takvimine. Her yer açik , avmler tıka basa dolu , kalabalık gırla. Olan bizim yapılacak 5 binlik kisilik sınava oldu.
-
@sokrates12 hocam ilan geldiginde herkes kayniyodu forumda surayi burayi yazayim falan filan simdi kimse yok surda 4-5 kisi ugrasiyo goruyorum ama zaman gelsin burda isyan mesajlari yazcaklar mulakattan elendikleri vakit ilan beklicekler .resmen sistim yillarim gitti resmen yazikkk gunah ya onca emek veren kardeslerimize hayallerimiz her dakka cop oluyo ben kendi adima pazartesi aricam gib idaresini cevap dahi alamazsamda yetkililere iletilmesini talep etcem emek veren onca arkadasimiz bekliyorr die daha diger leri gibi kabuguma cekilcem sureci izlicem daha da dilimi yormicam vakti geldiginde gorursunuz herkes yazar kaynar buralar.... ama gonulden diliyorum ki su surecte cok emek verip senelerce bekleyen yada sinavin ve ilanin gelmesi icin ugrasan kardeslerimizin atanmasini cani gonulden istiyorum .ve o sinavin ertelenmesini isteyipde su surecte tarih bile umrunda olmayanlar mucadele etmeyenler kar ettik sansin... bu yola girsinler anlarlar sonra .... resmen doldum ya...bekle bekle beklee... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DOLDUM RESMEN..
-
@sokrates12 yarın her şey bitiyordu en çokta ona üzülüyorum
-
@paretowilfredo 23 0cak gelir uzman yardimciligi kurum ici ertelenmedi sanirim. Sizce bu konuda yorumunuz nedir? Hocam dusunceleriniz yada duyumlariniz mevcut mu?
-
@mrvguy avukatlık sınavıda yapılıyor olan bizim sınava oldu yazık kim bilir ne zaman yapılır artık
-
Buraya tamamen içimden geçenleri yazmaya geldim. Çünkü baya biriktim.
İstemsiz bir şekilde sınavın ertelendiğine keyifleniyorum biliyor musunuz?
Listelere giremedim. Hakkım da gitti.
Zamanında bir kaç arkadaşıma sınavla ilgili 2018’lilerin haklarının yendiğini, aslında yürütmeyi durdurmayla ilgili bir şeyler yapsak sınavın durdurulabileceğini ve bir ihtimal 2018 puanlarının da değerlendirmeye alınabileceğini söylemiştim. Bu işin de başına geçmek istediğimi eklemiştim.
Bazıları muğlak ifadelerle olabilir aslında kem kümleri etmişlerdi. Ama en son öyle biri öyle bir laf etti ki. Ben zaten smmm yoluna adım atmışım. Öyle bir şeyin başına geçince ben yazılıyı kazansam bile mülakatta elenirmişim. Nasılsa gözden çıkartmışım, smmm olacakmışım. Kendini yak da biz 2018’le başvurup kurtulalım demişti. Hadi ben kendimi yaktım, sen ne yapacaksın başvurmayacak mısın dedim duyduğum cümlelerin şokuyla.
Sen yaparsın ya bir kişinin bile başvurusu yeter galiba. Olursa bir sürü dua alırsın daha ne? Diyerek konudan kaçmıştı.
O gün dedim ki böyleleri için mi yapacağım ben bunu? Gittim 2019 puanıyla içim kan ağlaya ağlaya başvuru yaptım. Nitekim olmadı. Ama bana o lafları söyleyen kıl payı bir şehire düşebildi.
Şimdi, sırf o duyduğum cümleler yüzünden, sınavın ertelendiğine zerre üzülmüyorum. Hatta bazen içten içe keyifleniyorum bile.
Biz böyleyiz çünkü. Diğerlerini bilmem. İibflinin iibfden dostu olmaz unutmayın bunu.
Burada siz savaş verirken adamlar masaya yapışıp ders çalışmaya devam ediyor. Bir kaç kişiyi biliyorum başlıkta. Kullanıcı adlarına uzun zamandır aşinayım. Onlar da benim adıma aşinadırlar. Öyle böyle uğraşmıyorlar. Uğraşmayın arkadaşlarım bunlara ya-ra-maz! Puanınız iyiyse dersinize bakın. Yok KPSS için tekrar hazırlanacağım diyorsanız oturun KPSS için hazırlanın.
Değmiyor. -
Yazılan yorumları şaşkınlıkla izliyorum. Guy adayları siz neden hep bu işin yazılısından sonra bu iş tamam gözüyle bakıyorsunuz.Ya bir sakin olun daha mülakat var.Gib ne yaptı biliyor musunuz son alımda 6 ay mülakat tarihi belirlemedi.Sakin olun süreci Gibi tanımadığınız çök belli ya da referansınıza mi güvendiniz.Bu alım sınav bugün yapılsa bile nihai sonuç 2021 kpss sonrasına kaldı bile.1000 kişilik alım geldi bu kadar sayı az diye isyan etmediniz.Şimdi sınav olsun bitsin edebiyatı yapmayın.Komik ve bencil olduğunuz referans kısmına güvendiğiniz guyu cepte gözüyle gördüğünüzden başka bir şey değil yaptığınız.
-
@zenginmemur kesinlikle size katılmıyorum insanlar artık önünü görmek istiyor sınava girmek demek iyi yada kötü bir aşamanın bitmesi demekti. Geçen geçer kalan başka alanda önüne bakardı. Sınavın takviminin değişmesi mülakatın da uzaması demek. Zaten sınavı geçemeyen mülakata kalamayacağına göre nasıl bi garanti görmek oluyo. Ayrıca sınavı geçen zaten bence mülakatı geçmeyi de hakeder. Keşke mülakat hiç olmasa yada keşke etkinlik bu kadar zayıf kalmasaydı. Gerçekten iğneyle kuyu kazıyoruz gibi
-
@swezy dostum herkes önünü görmek istiyor tamam ama yani çok uzamadı mi?Bende isterim hemen olsun bitsin ama işte öyle olmadığını sende biliyorsun.Mülakat konusunda katılmıyorum.Herkes hak ediyor ama kimler geçiyor orda şüpheler çok.Cok tecrübeliyim gib mülakat konusunda.Inşallah aşılanma başlamasıyla ben ocak sonuna kadar bu sınavın yapılacağı kanısındaydım.Yani o kadar çok sorun var ki alımların azlığı nerdeyse p48den 90 altı olan bir adayın senede sınav göremeyecegı bir dönem.Bunlara kızacagimiz yerde burda gelmişiz yok sinav bugün olsaydı muhabbeti bana pek gerçekçi gelmiyor.Bak diyorum ki sana GIB bir önceki alımda 6 ay tarih vermedi.Yani virüs olmasada kurum yavaşlattı süreci.Kı hala taleple bu sınavın ertelendiğini düşünüyorsunuz.Oyle olsaydı 2 yıldır ilan beklemezdik.
-
@zenginmemur hocam vakalar ve ölüm sayısı git gide artıyor bugün sınav olsaydı en azından sadece mülakat beklicektik siz söylediniz hiç bişey yokken 6 ay mülakat beklendi şuan pandemi var kim bilir bu bahaneyle ne kadar bekleyeceğiz. Benim için en kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir.
-
@swezy tamam işte sonuç olarak ertelensin isteyenlerden kaynaklı bir sorun değil.Benim sitemim sürekli sanki bütün sorumlular ertelensin diyen kişilere saldıran kesime.Yani kurum sorumludur ertelensin isteyenler değil
-
@zenginmemur hocam sizin de ben yıllardır burda olduğunuzu biliyorum ve bu yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum bu süreçlere çok hakimsiniz biz sınav olsun kurtulalım dedik cunku sınavda elenecekler var mülakatta elenecek var 4 bin kişi başka şeylere yönelecek ama süreç uzadıkça belirsizlik artıyor kendi söylediğiniz şeylerle kendiniz çelişiyorsunuz ben de olsun isterdim diyorsunuz ama ertelenmesini istiyordunuz yorulmadın mı yıllardır bu işlerle uğraşmaktan en önde senin gitmen gerek hala şöyle seyler söylüyorsun bazı seyleri gerçekten hak ediyoruz
-
Arkadaşlar yıllardır Twitter etkinliği yapılır Kpss A için, bu kadar geniş etkinlikte bile istenilen etki sayı oluşmaz kaldı ki 5000 kişilik Guy sınavı için etkili olunsun. Şu saatten sonra Twitter ile olmuyor kimse katılmıyor. Benim fikrim telefon. Mümkün olduğu kadar kurumu arayarak bir etki oluşturabiliriz. Hem avukatlık hem de kurumiçi sınavı ertelenmedi diyerek sınav tarihinin belirlenmesini isteyebiliriz. Her gün 10 20 kişi arasak Twitter etkinliğinden daha etkili olur.
-
@ztrkrdvn Ankara'da yaşayan biri olarak sınav olsun kurtulalım demeniz normal.
-
@yolosapiens ya hocam ben ankarada yaşamıyorum bırakın artık şu olayı bnde olsun kurtulalım diyorum herşey daha kötüye gidiyo sanki vakalar mı azalıyor daha da artacak belli ki ayrıca aşı da herkese yapılmıyor sonuçta ve aşının en iyi ihtimalle ocak gibi yapılması öngörülüyor yeter artık ya bırakın bu işleri