2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@harmanhh etkinlik yapalım, arayalım deriz ses çıkmaz. Ne kadar boş muhabbet olsa herkes burda olur. Bu kafayla çok bekleriz daha. Öğretmen adayları 60 bin atama istiyor, sürekli etkinler. Biz de 3 5 kişi anca. Maşallah maşallah
-
@yolosapiens ya sen halen orda mısın? Millet sınav derdinde sen ne dersindesin geç artik bunları sınav yakin zamanda olsun istemiyorsan birak insanların sinirini bozma
-
@swezy İstisnalar maalesef kaideyi bozmuyor. O günkü tartışmadan sonra erteleyelim diyenlerin twitter ve forum hesaplarına baktım. Birçoğu ya Ankara'da oturuyor ya da Ankara çevresinde. Yani günübirlik gidip gelebilecek insanlar. O yüzden artık çok ciddiye almıyorum.
-
@zenginmemur güldüm..gib mi ertelemek istiyordu ertelenmesini isteyenler sayesinde ertelendi demiyoruz etkisi olmuş olabilirr diyoruz.ayrıca gib sınavı diğer sınavlara gore ertelendiğini daha geç açıkladı hatta konuşulmuş ösym erteledigi için ertelemiş sınav merkezindeki görevli de dedi ösym ertelemiş bizde erteleriz diye.elemana ihtiyaçları var diye kaç aydır söylüyoruz vergi dairelerinde yaşlılar pandemiden emekliliğini istemis kocaeli vergi dairesi elaman eksikliginden şikayetçi diye ayrıca 2-3 yıl olmuş alim yok.keyfinden ertelemedi yani ben öyle olduğunu düşünmüyorum sınavın yapılması da pandemiye bağlı aşıların sonucuna bağlı.bilerek uzatmış gib lütfen ya algı olusturmayin
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti silinmiştir.
-
İleti silinmiştir.
-
İleti silinmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar gerçekten şu başlıkta münakaşa temizlemekten sıkılmaya başladım. Özel mesajlaşma koyduk siteye, tek sebebi de bu tip şeyleri, hesapları, tartışmaları gidin orada yapmanıza olanak sağlamak.
Onlarca kişiyi kişiselleştirdiğiniz sorunlarınızı, kavgalarınızı okumak zorunda bırakıyorsunuz ki buna hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Tekrar ikaz etmek istemiyorum, koca koca insanlarsınız.
@yolosapiens bana ilgili iletinin linkini ulaştırın bakalım dostum. Haberdar değilim ne yazık ki. İnceleyelim. -
@earth11 Engelleyin gitsin. Yoksa daha çok çekilirsiniz bu tarz münakaşaya ister istemez.(ayrıca her iletisinde sinir sisteminiz bozulmaya yüz tutucak. O yüzden Görmemek daha iyi yazdıklarını)
-
@paretowilfredo biz bilerek olay cikartmiyoruz burda arkadaşa ayni konuları bin kere acmamasini söylediğiniz halde açmakta ısrar ediyor bence birine yasak gelmesi gerekiyorsa o sapiens arkadastir.ısıtip isitip eski konuları açmasın açtığı için gundemden düşmüyor burda zaten. sonra bana satasiyorlar oluyor doğru durana kimse sataşmaz
-
@earth11 @EsTerGon-Kalesi dostumuzun da dediği gibi engelleme gibi bir seçenek var dostum. Kullanabilirsiniz
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo 23 0cak gelir uzman yardimciligi kurum ici ertelenmedi sanirim. Sizce bu konuda yorumunuz nedir? Hocam dusunceleriniz yada duyumlariniz mevcut mu?
Avukat alımını da benzer şekilde ertelemedi henüz Kurum dostum. Ocak dönemine Kurumun beklentisi ortamın bir nebze daha düzeleceği olmalı. Diğer yandan sınavları başlatmak için Şubat döneminin düşünüldüğü kulağıma çalındı dostum ama ne derece doğru bilemiyorum. Ayrıca tabi ne düşünülüyor olursa olsun o dönemin nasıl olacağını da öngörmek çok mümkün değil henüz. Yukarı yönlü trend devam ediyor çünkü.
Benim önerim herkese, Şubat ayına hazır olmanız. Erken hazır olmak geç kalmaktan iyidir. Şubat döneminde sınav yapılacakmış gibi çalışmalarınızı tamamlamaya çalışın dostum. -
Yolo ile dudukluyu engelle sinir sistemin bozulmasin. Benden tavsiye.
-
Kesinlikle katılıyorum. Etkinlik zamanında bırak destek olmayı bazıları köstek bile oluyor. Sadece bir twit destek veririm fazlasını yapmam artık. Sınavlara on binlerce kişi başvurur ama hakkını aramak için etkinlik düzenleriz. %80'i bir twit bile atmaz. Sonra sınav ertelemesi için çaba gösteriyorlar.
Dediğin gibi DEĞMEZ...@mbguy, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Buraya tamamen içimden geçenleri yazmaya geldim. Çünkü baya biriktim.
İstemsiz bir şekilde sınavın ertelendiğine keyifleniyorum biliyor musunuz?
Listelere giremedim. Hakkım da gitti.
Zamanında bir kaç arkadaşıma sınavla ilgili 2018’lilerin haklarının yendiğini, aslında yürütmeyi durdurmayla ilgili bir şeyler yapsak sınavın durdurulabileceğini ve bir ihtimal 2018 puanlarının da değerlendirmeye alınabileceğini söylemiştim. Bu işin de başına geçmek istediğimi eklemiştim.
Bazıları muğlak ifadelerle olabilir aslında kem kümleri etmişlerdi. Ama en son öyle biri öyle bir laf etti ki. Ben zaten smmm yoluna adım atmışım. Öyle bir şeyin başına geçince ben yazılıyı kazansam bile mülakatta elenirmişim. Nasılsa gözden çıkartmışım, smmm olacakmışım. Kendini yak da biz 2018’le başvurup kurtulalım demişti. Hadi ben kendimi yaktım, sen ne yapacaksın başvurmayacak mısın dedim duyduğum cümlelerin şokuyla.
Sen yaparsın ya bir kişinin bile başvurusu yeter galiba. Olursa bir sürü dua alırsın daha ne? Diyerek konudan kaçmıştı.
O gün dedim ki böyleleri için mi yapacağım ben bunu? Gittim 2019 puanıyla içim kan ağlaya ağlaya başvuru yaptım. Nitekim olmadı. Ama bana o lafları söyleyen kıl payı bir şehire düşebildi.
Şimdi, sırf o duyduğum cümleler yüzünden, sınavın ertelendiğine zerre üzülmüyorum. Hatta bazen içten içe keyifleniyorum bile.
Biz böyleyiz çünkü. Diğerlerini bilmem. İibflinin iibfden dostu olmaz unutmayın bunu.
Burada siz savaş verirken adamlar masaya yapışıp ders çalışmaya devam ediyor. Bir kaç kişiyi biliyorum başlıkta. Kullanıcı adlarına uzun zamandır aşinayım. Onlar da benim adıma aşinadırlar. Öyle böyle uğraşmıyorlar. Uğraşmayın arkadaşlarım bunlara ya-ra-maz! Puanınız iyiyse dersinize bakın. Yok KPSS için tekrar hazırlanacağım diyorsanız oturun KPSS için hazırlanın.
Değmiyor. -
yol gene olay çıkarmış. Şu cümleyi kesin yazmıştır. 'Ankara oturuyorsanız...' Kendisi bu süreçte yeni olduğu için tabi ki sınavın ertelenmesi istiyor.