2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
Forumdaki ankaralılar gelmiş sonunda...
-
arkadaşlar etkinlikten ziyade her birimiz ısrarla telefonla arasak işe yarar mı ki acaba çünkü görüyoruz ki bir çok sınav yapılıyor yapılacak yeni ilana çıkan bir çok sınav oldu
-
Normalleşme yi beklersek bu iş biter çünkü normalleşme için Nisan sonrası düşünülüyor vakalar azalır da sınav olur diyen arkadaşlara duyurulur.
-
@strtmn kesinlikle katılıyorum
-
@swezy mayısta olur sınav
-
@abondance_55 mülakat eylülde olur oh mis gibi bir yıl daha biter
-
@swezy mulakat 2022 eylülde
-
@swezy şaka bir yana ben şubat veya mart ayında sınavın yapılacağını düşünüyorum hocam.
-
@abondance_55 hocam inşallah tek istediğim bu ama normalleşme beklenirse sıkıntı gibi duruyor
-
@swezy Çok normallesmeyi bekleyeceklerini dusunmuyorum hocam.Ticaret bakanlığı ve bir kac kurum ocak ve şubat ayında sınavlarini yapacak.Bu kurumlarda normallesmeyi bekleyebilirlerdi ilana çıkarken veya sınavı yaparken.Bu yüzden çok ileriye sarkacağını dusunmuyorum.Cunku kurumun aşırı ölçüde personele ihtiyacı olduğunu duydum.Normalde mart ve nisan ayında tüm süreci bitecekti.Malum virüste bu çılgınca yukselis işleri bu hale getirdi.
-
@abondance_55 ah be hocam ben de oyle tahmin ediyodum.mart ayina sarkmaz insallh subat ayina da razi hale geldim cunku.yas ilerliyo onumuze de bakamiyoruz .
-
@abondance_55 bu arada forumda bi arkadasimiz yazmisti yanlis hatirlamiyosam arkadasimiza gibden biri demis haklariniz olmeyecek hatta avantajli bile olcaklar acaba bunun avantiji neresinde bilemedim dogrusuneyse allah buyuk ne diyim..
-
@mrvguy ben yazmistim
-
@abondance_55 hocam tam adamina yazmisim
-
@abondance_55 bari süreci hızlandırsalar sınav sonrası hemen mülakat onunda hemen açıklanması vs ama sanmıyorum ya
-
@marsiyal sınavdan sonra yine bi 2-3 ayı bulur mulakat evresi
-
Ya bu gib . Gib den bahsediyoruz . Şubat da Mart da sınav olacağını falan düşünmeyin Mayıs yaparlarsa iyi. Başka bakanliklardan bekle ama bu bakanlıktan bekleme arkadasım . 1 sene daha elimizden kaçtı gitti virusmus bilmem ne . Yapan bir sekılde yapıyor . Ders calismamis hazır olmayan adama yaradı ıste bu süreç başka bırseye degıl . Otursun calissin . Kilimi da kıpırdatmam orayı burayı aramakla . Kaç yıldır ben cefasini çektim saçma sapan ınsanlar Sefa’sını sürdü . Yildirdilar sonunda .
-
@marsiyal Bizde sınav , mülakat sürecinin hızlanması adına taleplerimizi iletiriz sınav ve mülakattan sonra (mağduriyetimizin giderilmesi amacıyla), gerçi bizim arkadaşlarımız bu konularda pek katılımcı degıl ama ..
-
@marsiyal temmuzda ancak atama durumlari netlesir hocam onada tekrar kpss gireriz o yuzden pazartesi gelin gib idaresini arayalim talebimizi iletelim .en azindan magduriyetimizi sureclerin cok uzun oldugunu hayallerimizin ertelendigini iletelim.pazartesi aricam ben arkadan 3-5 kisi dahi arasa iletse talebini .kardir. sadece tarihi ogrenmek adina .zor olmasa gerek ... hocam. Yoksa cokk beklerizz .bence... 2020 puanlilar 2021 girer kaldi ki 5000 kisinin hepsi mi gircek saniyo acaba 1000 kisi hepi topu elenme durumumuzda cabasi hadi calisin yaziliyi gecin diyelim sonrasi ??? . Bidaki alimlarda uzar yoksa .