2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo ne kadar da haklı bir moderatör. Krizi resmen fırsata çevirmiş kpss alancilar :))
-
@pepe35 Dostum, keşke haklı olmanız sonucu değiştirse..
-
Pareto hocam 2018'den bu yana 200 kişilik göç idaresiyle 400 kişilik sgk dısında tek bir alım geldi mi? Yukarıda arkadaşında dedigi gibi sürekli çalış, çalış, çalış artik robot muyuz belli değil. 3 ay sinav ertelendi o sirada baska seyle ugrasayim gibi bir durumda olmuyor maalesef, her gün ayni tempoda calisilmazsa süreçden uzaklasip duruluyor. Gerekirse yardımlarınızla yeni bir etkinlik yapalım ocak şubat aylarında en azından bu sinavlari alalim.
-
@sokrates12 kesinlikle önümüzdeki bi kaç haftayı izleyip seri bir şekilde etkinliklere başlayalım en azından kurum bize bir sınav tarihi belirlemeli bunun için çabalamalıyız bırakırsak olmaz arkadaş ipin ucu kaçar
-
@swezy Gerekirse yeni bir gazete ilanı , twitter ekşi sözluk gibi mecralarda gündem çalışmasıyla bu sinavlari biran önce yaptırmaliyiz. 2020 ' de sürece dahil olan arkadaşlar 3 4 ay ertelenmesini çok dert etmiyor ama bizler için bu süreç 2-3 yıl +4 ay
-
@sokrates12 çok haklısınız hocam bu kuruma kendimizi hatırlatmazsak çabucak unutuluruz gereken her desteğe ben hazırım gazete ilanı tag satın alma son paramı verene kadar ben varım
-
@swezy en azından bize yeni bir tarih vermeliler hemde bu tarih normalleşme başlarsa ocak olmalı yada şubat
-
@pepe35 sadece başka alim olsa her türlü devlet alim yapardı şuan öğretmenlik alima çıksa almazsalar bende bisey demiyorum ertelenmezdide ibff tınlayan yok
-
@paretowilfredo çalışmaktan ve sabretmekten başka çare yok haklısın hocam, en azından listeyi açıklatmak kesinlikle elzem yoksa iş bu sefer iptale gidecek. Zaten verilen ilan zorla verilmiş gibiydi. Koskoca Türkiye'nin vergi teftiş kadrosu olarak sadece 175 kişi aciklanmasi çok da akıl karı değildi. Bu yüzden kavga etmek yerine elimizdeki değeri kaybetmemek adına birlik olunmalidir. Katkıların için teşekkür ederiz.
-
Bu sınav ne zaman yapılır, bir tahmininiz var mı
-
@muhalba yarın tamam sınav yapılıyor deseler en az 1 ay sonraya tarih verirler.. o yüzden öncelikle yapmamız gereken ara ara kendimizi hatırlatmali düzenli aralıklarla vmy nin listelerini aciklatmak için uğraşmali.. tempoyu ağır tutarak özellikle eksik olduğumuz konularda ders çalışmaya devam etmeli.. yasaklar illaki kalkacak ama hakların bertaraf olmaması için sık sık olmasa da belli aralıklarla tweet etkinliği yapıp her an beklediğimizi hatırlatmali.. sınava bir buçuk hafta kala böyle bir karar herkesi üzdü.. ( sırf muhalefet için ters tepki verenler dışında) onlara da takılmadan amacımızdan şaşmadan elimizden ne geliyorsa yapmalı..
-
@nic39 hocam ilana çıkmıyorlar 1 ay sonrasına tarih vermezler duyuru yapıp 1 haftaya sınav yaparlar çünkü sadece sınav kaldı başvuru falan almayacağı için yüksek ihtimal böyle olur
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@ztrkrdvn sanmıyorum hocam çok radikal olur öylesi..
-
@nic39 1 ay olur yine arada iyi kötü.
-
@nic39 hocam başvuru süreci olduğu için gün sayısını fazla tutuyor kurum sizin dediğiniz gibi 1 ay vermeyebilir kurum haftabaşı açıklayıp haftasonu sınav yapabilir
-
@ztrkrdvn bakalım hocam öyle şeyler oldu ki şu birkaç senede o yüzden herşey olabilir.. bizimkisi tahmin neye bu da olmaz artık desek oldu.. o yüzden öncelikle vmy listelerinin açıklanması için ve hakların korunması için uğraşmali.. kendimizi ara ara hatırlatmali..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.