2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere kapağını kapatsınlar artık .! Ertelendi yani mutlu musun
-
@düdüklütencere Sizin yazilarınızı gördükçe ali rıza bey gibi bayilıcak oluyorum afakanlar basıyor cevrenizdeki dostlarıniz umarım alışabilmişdir bu "dilinize"
-
@hukukcukişi hocam naptiniz mart falan aralikta yasak biterse ocak ayinda yapilmasi icin yuklenilmeli .mart da da mulakat anca yaparlar.bu kadar gec olmamasi icin yasaklar biter bitmez baski yapilmali tarih konusunda
-
@mrvguy hocam keske oyle olsa ben en kotu duruma hazirladim kendimi ocakta olmasi imkansiz subatta oyle dua ediyorum ki marti gecmesin
-
@cemre33
ne için mutlu olayım dostum. yaşanılan sürecin sevinilecek bi yanı yok ki -
@mrvguy ben ertelenmesini hic istemiyordum psikolojik olarak cok yorgunuz.ama durum vahim dunyanin durumu ortada babamin isyeri de kapandi herkesi vurdu yani bizi de etkiledi bu surec nezaman duzelir diye sordugumda (babam da kpss sektorunde) ocak 15 ten sonra duzelecektir dedi ama hani ilan ettiler yaptilar derken subat sonu mart basi bence
-
Kurum sınavı da gayet yüksek kapatacaktır . Son ilanlar baz alınabilir .
-
Bu unvan degistirilsin Gelmez Uzman Yardimciligi olsun
-
@genclerbirlikli yukarıda forumda yazan kişilere bencil diyen kişinin iletisini niye müdahale etmediniz? düzenlemek daha iyi aklınızdan geçmemiş. forum yöneticisi olarak iletilere daha adaletli yaklaşmanız gerekirdi. kendi formunda yazan kişilere hakaret edenlere müsamaha gösterenlerin yerinde durmayada gerek yok. hesabımı kapatırsanız memnun olurum. herkese kolay gelsin gönlünüzce olsun.
-
@crowdingout siz bana hakaret ettiniz. silinmesi normal. bencil demek hakaret demek değil ama.
-
Bu başlığın kaosunu seviyorum ya
-
@yolosapiens yazmam diyip yazan sensin o işi yapanada ne denir onu dedim gerçekleri konuşmak hakaret mi oldu :)))
-
4821 vaka 32 bin semptomsuz vaka olmuş birbirimizi kırmaya gerek yok.Önce sağlık herkes diyecektir diye düşünüyorum.Tabi bizler işsiz parasız ders çalışınca sağlığımızı bike unutuyoruz bazen.
-
@aintmadatcha
ben bezdim hocam. beynim su kaynattı boş boş duvarlara bakıyorum salyamı silecek fonksiyonu bile kalmadı -
Vaka sayısı 6690 yanlış yazmisim
-
@poncik sıkıntı orda zaten 6000 kişi yarisacakken 1200 kişi yarışıyor 5000 kişi direk devredışı kalıyor zaten insanlar bu sınav için 5 yıl beklemiş hem sözlü hem de yaş sınırı gozetilmiyor,ben böyle bir ilana hiç rastlamadım#
-
@hukukcukişi hocam kotu dusunmeyelim su yasaklar kalksin hep birlikte gib idaresini arsinlarsak aliriz o tarihi yeterli birlik olsun yaziliya hak kazanan cunku bizler ilanida tarihide soke soke aldik .yine aliriz .ocak ayina baski yapcaz yasaklar kalktiginda.
-
Bizim umudumuzu belki de1 yıl daha erteledik insallah aynı önlem kurum ici sinav için de alınır ve o sınav da iptal edilir.bilgisi olan var mi kurum ici uzmanlık sinavi ne alemde .
-
Ya düdüklüyencereyi günah keçisi seçmeyin kurum zaten erteleyecekti. Bu sınava gireceklerin talebiyle verilecek bir karar degil. İlla birilerine kızacaksanız kurumda bu kararı veren insanlara kızın. ertelenmesini isteyen insanlar olabilir. hayret bir sey
-
@güneşşş
hocam pimi çekik bi bombaya sarıldığınızın farkında mısınız