2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arayan aramıştır artık ertelensin diye, değerlendirme yapıyorlardır arkadaşlar. Bekleyelim bakalım, bugün yarın ses çıkmazsa demek olur ki sınav olacak. Kendince haklı nedenleri olan arasın yani. Kurum nihai kararı verecek. Hayırlısı olsun.
-
İlk açıklama olduğunda korona yüzünden 7 ay sonra sınav yapılacak dendi. Daha ilan gelmeden ertelemeyi yedik. Sonra kpss ertelendi bi 2 ayda ordan ertelendik. Şimdi de yine aylardır beklediğimiz sınavı şahsi meselelerle erteletmek istiyorsunuz. 12 Aralık’ta olsun diye kimse talepte bulunmadığına göre ertelensin diye de talepte bulunmamalı olay bu zaten. Kurum gerekli olursa yine erteleme yapar.
-
@scofieldmustafa Korona yüzünden 7 ay sonrasına değil, 2020 kpss için o tarihe konmuştu. sonra kpss ertelenince 2 ay ileri attı. hatta 2 ay bile değil.
-
@scofieldmustafa şahsi mesele dediğiniz şey pandemi , günlük 30 bini aşkın vaka sayısı. Daha yeni önlemler arttırıldı zaten iki hafta sonra azalmaya başlayacaktır vakalar neyi diretiyorsunuz anlamıyorum. Pandemi bitince sınav olsun demiyoruz ki en azından virüsün yayılım hızı ciddi anlamda düştüğünde yapılsın.
-
Kesinlikle ertelenmez. Ertelendiği anda ucu açık sürece evrilir. Kış aylarına yeni girdik kıştan çıkmamız nerden baksan Nisan ayını bulur. Siz zannediyor musunuz ki belki 1 ay sonra daha da sert tedbirler gelecek nolacak o zaman ertelemeye kalkarsan en az 6 ay heba olur. Sinir, stres ve işsizlik insanı koronadan daha fazla zarar verir. Kesinlikle ertelenmez ve ertelenmemelidir.
-
@yolosapiens 1bay sonrasinin garantisi varmi kardesim, bicak gibi bi anda kesilmicek ya bu virüs
-
@varol Ben de diyorum ki bu süreçte her ilde yapılmasının planlaması yapılsın
-
@yolosapiens bu tarz tekliflere acigiz ama ertelwnmesini kabul edemiyorum
-
@varol Ee hocam buradaki kimse süresiz ertelensin demiyor ki. 1 ay ertelense, herkes kendi şehrinde girse güzel olmaz mı?
-
@yolosapiens saniyorsunuz ki 1 ay sonra daha iyi durumda olacagiz, gecmise de mi bakmiyorsunuz anlamiyorum hocam, ertelenen sinavlar sayisal olarak daha fazla vaka sayisinin oldugu donemlere dek geldi hep
-
@scofieldmustafa
Dostum şahsi mesele dediğin küresel bir salgın ve hiç olmadığı kadar zirve yaptığı bir dönem. Kimsenin tek başına kendi sebep olmadığı ve çözümünün de kendisinde olmadığı bir sorun.
Gerekli ki bunca tedbirin alınmış olduğu bir dönemde insanların şehir değiştirmekten, bilmediği yerlerde konaklamaktan çekinmesi şahsi mesele olmaktan çok uzak.
İnsanların dükkanları kapatmasının, düğün yapmamasının, taziyeye gitmemesinin, hafta sonu dışarı çıkmamasının gerektiği bir ortamda insanların şehir değiştirip bilmediği yerlerde kalıp ana baba yanına dönmek istememeleri şahsi mesele değil yaşadığımız olağanüstü durumun bir sonucudur.Ki kararı verecek olanlar bu riskleri ölçüp biçip ona göre karar verecektir.
Burada karşılıklı siz şöylesiniz siz böylesiniz diye suçlamalar; doğru olanın illa sizinkiyle aynı olması gerektiğini sanmaktan öte değildir. -
Arkadaşlar önlem alında vakalar azalır diyorsunuz bir ay sonrasına kadar, Avm ler halen açık farkında mısınız önümüz kış vakalar daha çok artacak ve tedbirler daha sıkı olacak bu belli yani bu sınavın ertelenmesi demek en az 4 5 ay demek bakın kimse bu şartlarda sınava girmek istemez ama MECBURUZ 1 ay diyorsunuz nerden biliyosunuz bi ay sonra normalleşeceğini sınavın kesin yapılacağını bizimde endişelerimiz var ama bi ay sonra bitmeyecekse niye ertelensin gerçekten ben gib i arayıp ertelenmesin demiyorum kimsenin vebalini almıyorum ama ertelensin diye arayana da hakkımı helal etmiyorum
-
@varol hocam 1 ay ertelensin yine Ankara'da girelim demiyorum ki. 1 ay ertelensin her ilde yapılmasının planı yapılsın diyorum. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
-
@yolosapiens iktisatta bir lafdir bir seyi almak icin en iyi zaman her zamab gecen senedir diye, burdan bakarsak daha ileriki vakitler daha kotu bir pandemi surecinden gececegimiz dusuncesindeyim ve ertwlnmeye bakakarsa is 1 ay ile sinirli kalmaz.
-
@gandalf bu sayıyı kullanmak iyi niyet değil. Şayet sayı hasta olanları değil pozitifleri gösteriyor. 20 bin kişinin girdiği kaymakamlık ve hakimlik sınavlarında da bi bu kadar pozitif sayısı vardı. Sadece hasta olanları açıklıyorlardı ben değil bakan diyor. 5 bin kisinin 15 farklı okulda gireceği sınav mı sıkıntı yarattı? Ki sokağa çıkma yasağı var her yer boş olacak temas limitli olacak. Kurum hangi güne sinav koyduysa çalışıp sınava gireceğiz. Neden bu sınava özel böyle bir algı başlatıldı?
-
@varol hocam büyük harflerle yazmak istemiyorum. Her ilde yapılsın bunun planlaması yapılsın diyorum. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
-
@yolosapiens ben samaunda yasiyorum bu sinavi her ilde yapmalari gibi bir luksu olmaz sizde biliyorsunuz kendimizi kandirmayalim ,5000 kisi icin 20 tane il acmak bile bana ütopik gekiyor, velevki acildi acilmayan illerde yasayan insanlar yine bir otobus veya konaklama gayreti icine girecek
-
@düdüklütencere dostum aylardır nerdeydiniz. Neden kimse diğer sınavlara ertelenme talebinde bulunmadılar?
-
Ankarada Astide garda indik.Herkesin altında arabası mi var?Zaten toplu taşıma az sefer koyarlar.Bence çoğu kişi sınava bile yetişemez.Yollar boş olur ama taksi dolmuş bulmak zor olur.
-
@yolosapiens Hocam şuan bile ertelenmeden farkli iller planlanabilinir , kimseyi magdur etmicek şekilde hızlıca yeni tedbirler alinabilir , covidin bitecegi yönünde dünya saglik örgütü dahi net bir sey soyleyemiyorken , bu sinav ertelensin demek neden?
İkı üç konu eksikliğinden böyle yorumlar yapıliyorsa gerçekten denecek bir şey yok, fakat avmlerin, spor salonlarinin, işe gitmenin serbest olduğu bir ülkede hassasiyeti sadece sinav konusunda istemek cok mantiksiz.