2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pisagor Sen 5 katı sözlüye çağırılan sınav gördün mü hiç?
-
O değil de emanetçi de gelemezse yasak var diye kaldık ortada
-
Özgürlüğün geldiği gün,
O gün ölmek yasak.Covidli olupta, zor nefes alıyom ne dersi! Diyen arkadaşları da anlamak lazım galiba. @gizo11 üzdü biraz.
-
@kuruhasan evet daha bugün kiyi emniyet çağırdı. bişeyden habernz yok. yorum yapmak için yapıyorsunuz.
-
@pisagor kesinlikle katılıyorum çok haklısınız
-
@kuruhasan puanı yüksek olan değil dayısı olan
-
Arkadaşlar bu guy çıkmış sorular bi tek bana mı saçma geliyor ? Çıkmısları çöz gir basit bi sınav diye herkesten duyuyoruz ama hiç öyle değil gibi yani sizce çözmesek çok şey kaybeder miyiz. Bi de çok fazla zaman alıyor sanki konu çalışmak daha mantıklı geliyor bana
-
@pisagor 50 kişi 5 bin kişi bir mi
-
@ćekonomist anlatayım mı anlatmıyayım mı diye düşünüyordum bende. Yaf diye bi cevap gelecek ben de cinnet geçireceğim diye yazmadım.
-
Arkadaşlar hakikaten boş işlerle uğraşmak yerine sınavla ilgili nasıl nereden bi açıklama alırız diye çabalasak daha iyi olacak aylardır hatta yıllardır çalışıyoruz sınavın ertelenmemesi lazım iyi kötü bir tempo oturttuk şuan için çoğumuz hazır durumdadır ertlenirse bütün emekler heba olur bilgiler unutur yazık bize de ya ayrıca virüs var diye sınavı yapmayanlar mülakat hayatta yapmaz birebir yakın temas o kadar kişi
-
@kuruhasan Hocam hayırlısı olsun hakkımızda da sağlık açısından bir değil diyorum. Öbür türlü sınav ertelenmez. Kalmış 10 gün. İyi akşamlar.
-
En son yasaklarda sürücü kursu sınavları iptal edilmişti. 5000 kişiyi aynı anda Ankara'da toplanacağını filan mı sanıyorsunuz? Yarın arayacağım, eğer süreç belirsiz denilirse açık açık ertelenmesi talebimi ileteceğim.
-
Sağlık konusu elbette hassas ve hepimiz için önemli ama kusura bakmayın sınava gitmeyi risk görenler gitmesin ne diyelim yani bide sizin talebimiz yüzünden mi bekleyelim gerçi iki kişi ertelensin dedi diye kimse ertelemez sınavı çokta umurlarında olmazsınız yani ..
-
Ertelenirse sınavı unutalım bence kurum içi bekleyenlerinde ekmeğine yağları bir güzel boca edelim..
-
@yolosapiens sakin ol champ...
-
@bybredd Vallahi burada sağlık endişemi umursamayanların senelerdir çalışmasını da ben umursamıyorum. Yarın olsun öğreniriz zaten.
-
@azalan-terimler hocam siz yazın ben sizinkini bırakırım biyere abim gelirse dert etmeyin onu
-
Aman eksik kalmayin iletin talebinizi , yıllarca bekledik bir de sizin işbilmezliginiz yuzunden bekleyelim , bu sinav iptal olursa tekrar geleceği , ne zaman geleceği belli olucak mi? Maalesef bazı safgiller anlayamıyor , fakat biz bugun yarın yazili sinava girsek her sey yolunda gitse bile sonuclanmasi 6 7 ay sonrasini bulucak sonuçlarin. Şaka gibisiniz ya şaka gibi , iibfyi seçen aklımı toprakla örtüp yerin 7 kat dibine soksaydim da ugrasmasaydim bu işlerle.
-
@sokrates12 Bazı safgiller de kpss'den önce 'hemen ilan gelsin, yoksa hiç gelmeyecek.' 'sınavın üstüne yatacaklar.' diyorlardı.
-
@sokrates12 Aynen Hocam çalışmamışlar kendilerince zaman kazanacaklar korkuyorlarsa gitmesinler 2 yıl sonraki ilana başvururlar tekrar